Bzduras 12 764 Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 Jeden z tych tytułów, które są potrzebne graczom jak świni siodło. 2 Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 Jeżeli chcą coś zarobić to w ich przypadku tylo remake, remaster 1 i 3 na engine fox w gameplaju z piątki. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 Nie wygląda źle, ale też nie jest niczym specjalnym. Osobiście wyebane mam już na MGS'a ucieszyłbym się teraz już tylko z Risinga 2 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 12 minut temu, Kyokushinman napisał: Jeżeli chcą coś zarobić to w ich przypadku tylo remake, remaster 1 i 3 na engine fox w gameplaju z piątki. Części 1-4 na Fox Engine i można umierać. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 dobrze konami by sobie odbiło jakby właśnie dali 1-4 części na foxengine, na nowym silniku pewnie dużo osób by się skusiło żeby znowu zagrać ale szczerze mówiąc jeśli komuś spodobał się gameplay w piątce i ją wymasterował i mu mało albo chciałby pograć z kimś w coopie to Survive jest jakimś wyjściem, poza tym już bez przesady z tym tragizmem czy dramatem, nie wygląda to wszystko źle, jest ok i bez jakichś rewelacji i pewnie sam wypróbuje bete no i jeszcze chciałbym przypomnieć że to jest spin off, ale niektórym nie da się nawet tego przetłumaczyć patrząc na ogólną histerie z tym tytułem w internecie, i nawet by to nie dotarło jeśli doyebaliby na każdym rogu taką informacje, to dalej ludzie myślą że to niby 6 część no i jak tak można Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 To pokaze Ci roznice: Dobry spin off MGS-a to np.: MGR (był sobie taki metroseksualny lamus w dwojce, którego nikt nie lubil, zrobili z niego kozaka ninje w 4, ale nie można było nim pograc, robimy spin offa żeby fani mogli robic te akcje, które widziali w długich cutscenkach). Ten pomysl nie został wyciagniety z d.upy, miał jakas swoja geneze. Tak samo byłoby ze spin offem, który Kojima miał zrobić o The Boss i jej jednostce podczas II Wojny Swiatowej. To mialoby sens i moglo być zaj.ebiste. O Gray Foxie tez można zrobić slashera na wzor MGR'a, bo jest to jakas niezapisane karta w uniwersum. Zły spin off MGSa : Wpier.dolmy do gierki zombiaki i pseudo survive bo zombiaki sprzedają się zawsze nieważne jaka będzie jakość, dorzucmy czarne dziury i udajmy, że uniwersum MGS-a jest tak szalone, ze wszystko do niego pasuje. Problem jest taki, ze to jest zwykla profonacja zrobiona po taniości. Nawet Spin off musi być zrobiony w jakiś granicach rozsądku, to jest g.owno podpinajace się pod marke. 3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Dramat wygląda jak połączenie The Last of Us z system obrony bazy prosto z State of Decay i to wszystko w absurdalnym sosie MGSa w mixie z Dead Rising. Pewnie w co-opie może być przyjemną wyżynką, ale ja pier.dole co oni robią z tą marką. Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Jeszcze powinna być opcja postawienia pachinko w bazie i będzie GOTY Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Gra dla youtuberów. Widzę już jak pew pew paj drze mordę i wali konia do skarpety dźgając kolejne biegnące boty przez postawioną wcześniej siatkę. Mam nadzieje, że to się nie sprzeda, a konami zajmie się tylko i wyłącznie fitnes klubami Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Ależ będzie grane w co-opie. Jeszcze info o tym, że będą mogły losowo teleportować się do naszego świata inne postaci z podstawowego świata i dowolnego okresu historycznego A ten ból tyłka purystów MGSa to miód spływający na moje serce. 1 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Masorz, przeciez MGS w tytule to tylko zabieg marketingowy. Nikt sie chyba nie nastawial na jakies slo.re czy inne kojimowe mambodzambo. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Ja o tym wiem, poza tym skoro to alternatywny wymiar to sobie mogą zrobić wszystko i jeszcze dochodzi info, że Ci z nieba będzie mógł spaść np Liquid Snake. Trailery wyglądają mi na świetną zabawę i tego oczekuję. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 też jestem tym zainteresowany, zombie na silniku fox engine wymieszane z MGS V, tam podobał mi się ogólnie gameplay więc tutaj jestem ciekawy jak będzie się grać, w coopie może być nieźle Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 9 godzin temu, Masorz napisał: Ależ będzie grane w co-opie. Jeszcze info o tym, że będą mogły losowo teleportować się do naszego świata inne postaci z podstawowego świata i dowolnego okresu historycznego A ten ból tyłka purystów MGSa to miód spływający na moje serce. Gra po prostu zapowiada się choojowo i bycie "purystą" niczego tu nie zmienia. Dali znany tytuł i jakieś naciągane nawiązania do gry, która ze światem MGSa w sumie nie ma nic wspólnego. To powinno być płatne DLC do piątki co najwyżej. Zresztą ogólnie yebać Konami za ich praktyki, oby się przejechali na sprzedaży. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Podobno jakaś beta wczoraj wystartowała? Widzę, że spore zainteresowanie wzbudziła Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Na PS Store właśnie widzę, niby od 18 do 21 stycznia. Zawartość otwartej bety ・Tryb kooperacji dla maksymalnie 4 graczy. ・2 lokacje (Wrecked Base oraz Deserted Mine) i 3 wyjątkowe misje. Zastanawiam się nad sprawdzeniem, dla samego zobaczenia, jak wygląda silnik FOX na PS4. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 No ja pograłem wczoraj porządnie z chłopakami i jestem miło rozczarowany. Gierka jest bardzo różnorodna, mnóstwo opcji customizacji, tworzenia 'zabawek' do eksterminacji kryształowych zombie, drzewko rozwoju postaci. Do tego świetna mechanika i gameplay znane z MGSV, która została jednak odrobinę przebudowana i przede wszystkim rozbudowana. Co-op na premierę w 4 osoby, to będzie zajebiście spędzony czas. Cytuj
Dante 451 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Pograłem trochę i dla mnie to jest Fortnite w skórce MGS V. Patrząc na to co Konami odstawiało z mikropłatnościami w Phantom Pain obstawiam, że pod tym względem będzie jeszcze gorzej i czekają nas paczki z surowcami, schematami albo lootboxy jak we wspomnianym Fortnite. Jeśłi kogoś bawi tower defense połączone ze zbieraniem złomu i craftowaniem to będzie spoko. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 (edytowane) Również chwilę się pobawiłem i sama rozbudowa mechaniki z TPP wypada nadspodziewanie dobrze, tylko mogliby jakoś zmienić system wybierania\przełączania uzbrojenia w trakcie gry. Obecny, z podmenusami na R1 i L1, sprawdzał się może w "oryginale", gdzie mieliśmy góra 2-3 bronie i tyle samo gadżetów, ale tu jest pierdyliard wszystkiego, włącznie z elementami obronnymi do rozstawiania. Można się nieźle zamotać, tym bardziej, gdy chce się coś na szybko wybrać. Choć może to kwestia ogrania? Całość do co-opa może być spoko, ale dla samotnych wilków na dłuższą metę jakoś tego nie widzę. Niby ma być singleplayer, acz mam przemożne wrażenie, że będzie on pełnił rolę typowej przystawki i treningu przed multi. Edytowane 20 stycznia 2018 przez Frantik Cytuj
mersi 804 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 no i chyba już po becie, ogólnie to niezła gra ale raczej nie aż tak żeby np zagrać się przy niej cały dzień czy zarwać nockę, u mnie w meczu spotkałem typków którzy już wykminili jak z łatwością zabijać takie hordy zombie, czyli po prostu w czasie odliczania do następnej fali stawiali wokół dziur płoty i przed nimi automatyczne karabinki, kiedy zombie zaczęło wypadać to z łatwością byli już koszeni więc nie mieli jak dojść do bazy i w większości była ona praktycznie nietknięta, mogliby zrobić to wszystko losowo by wormhole pojawiały się dopiero kiedy zaczyna się fala, wtedy zmusiłoby to ludzi żeby zabudowywać się już w bazie jeszcze jedna rzecz która mi przychodzi do głowy, to gdyby dali tutaj wszystkich bohaterów i antagonistów z całej serii MGS jako specjalne postacie do aktywowania podczas walki jak np wtedy kiedy da się wezwać za 100,000 Metal Gear Raya, tutaj np dałoby się to samo zrobić z Psycho Mantisem i wcielić się w jego postać waląc w zombie przez jakiś czas jakimiś psycho mocami czy cokolwiek, to samo np z The End, bierzesz go i możesz z doyebanym kamuflażem strzelać ze snajperki z odległości do wszystkich, chyba takie coś jeszcze bardziej by zabarwiło rozrywkę tak jak nowym Battlefroncie 2 i wszyscy by trochę inaczej spojrzeli na tą gierkę, bo kto by nie chciał zagrać jakąś swoją ulubioną postacią z tego uniwersum? MG Survive idealnie by się do tego nadawał, chociaż liczyłem też na to że Raya będzie dało radę kontrolować a on tylko wpada na chwilę, strzela do wszystkich i znika a tak to cóż, pewnie sprawdzę jak stanieje bo do coopa ze znajomymi giereczka fajna, ale szału nie robi 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Nie będzie lootboksów, a przedmioty do kupienia będą pełnić tylko rolę kosmetycznąhttp://www.pssite.com/news/60863/metal-gear-survive-bez-lootboksow-mikrotransakcji-psujacych-balans-gry.html Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 https://www.pcgamer.com/metal-gear-survive-charges-money-for-extra-save-slots/?utm_content=buffera22b3&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb Cytat In an unusual move, Metal Gear Survive charges its players for extra save slots. First noticed on reddit and verified by us, if you want to create a new save slot beyond the first, you'll need to fork out "1000 SV Coins". SV Coins are an in-game currency which can only be purchased with real money. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Gdy myślisz że już nic cie nie zaskoczy, na pomoc przychodzi Konami. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Dlaczego oni jeszcze żyją? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi