Skocz do zawartości

Bioshock: The Collection Remastered

Featured Replies

• Odpowiedzi 183
  • Wyświetleń 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i skonczylem infinity.  Najlepsza czesc, najlepsza grafa, historia, lokacje i gameplay. Swietna gra, bawilem sie 10x lepiej niz przy jedynce i dwojce. Nie czaje kompletnie zarzutow dotyczacych

• Nie widzę żadnej potrzeby odświeżania Bioshocka. Przynajmniej w wersji na PC remaster wygląda świetnie, no serio ta gra jest tak stylowa, że nic więcej nie trzeba.

• Nie chce nic mówić ale chyba za parę dni ukończę po raz pierwszy bioshock „jedynkę”. Gram se w remasterka i jest całkiem ok, klimacik i ulepszanie broni/mocy  Chyba moja pierwsza styczność z bioshoc

Opublikowano

momentami nie widac roznicy xd

Opublikowano

Wzięli wersje z pc i lekko  w niektórych miejscach pozmieniali i szumny remaster collection...

Opublikowano

Czy to będzie w 60 klatkach chodzić?

Opublikowano

Może się kiedyś za to wymienię, bo DLC z Infinite nie ograne do dziś dnia.

Opublikowano
  W dniu 17.08.2016 o 12:14, messer88 napisał(a):

Ograj warto, imo oba dlcki to najlepsza część z Infinite.

Nie jest to zbyt duży wyczyn.

Opublikowano

Zmiany niewielkie, ale jak za darmo dają to nie będę marudzić

Opublikowano
  W dniu 17.08.2016 o 12:10, Kyo napisał(a):

Czy to będzie w 60 klatkach chodzić?

http://gamerant.com/bioshock-collection-1080p-60-fps-630/

Cytat

Thankfully, when speaking to GameSpot, a representative for 2K Games has confirmed that all of the remastered titles in BioShock: The Collection are going to be operating rather sleekly, by running at 1080p and “up to” 60 frames-per-second across the PC, PlayStation 4, and Xbox One platforms.
Opublikowano

Dzięki za info. Czyli klatki mogą sobie latać ale stałych nikt raczej nie zagwarantuje.

Opublikowano

No czyli tak jak było (jedynka nie miała capa na framerate, Infinite miał dwie opcje do wyboru z lepsza grafiką i mniej stabilnym fr albo na odwrót) tylko w 1080 i lekko podciągnietymi teksturami. W sumie w tej branży wszystkie remastery powinno robić Bluepoint Games bo chyba jako jedyni nie partaczą.

Opublikowano
  W dniu 18.08.2016 o 13:27, bluber napisał(a):

No czyli tak jak było (jedynka nie miała capa na framerate, Infinite miał dwie opcje do wyboru z lepsza grafiką i mniej stabilnym fr albo na odwrót) tylko w 1080 i lekko podciągnietymi teksturami. W sumie w tej branży wszystkie remastery powinno robić Bluepoint Games bo chyba jako jedyni nie partaczą.

Gdzieś czytałem artykuł że  Bluepoint rozkłada wersje sklepową  gry i dopiero wtedy  zaczyna robić remastera.  Jak dla mnie zmiany w tym remasterze nie są na tyle  duże aby usprawiedliwić jego kupno tym bardziej  ,że posiadam poprzednie  wydania ( trochę  lipa ) a z Bioschocka 2  bedzie wycięte multi?

Edytowane przez Kyo
Po co cytujesz?

Opublikowano

To akurat dobrze.

Opublikowano

Infinite ma chodzić w ustawieniach ultra z PC plus 60 fpsów. Chociaż tyle.

Opublikowano

Akurat nie ograłem żadnego z dodatków do BI. Bo w sumie z tej kolekcji to najbardziej zależy mi na Infinite. 

Opublikowano

infinite nigdy więcej nie uruchomię szrot to straszliwy był  dodatki podobno spoko ale płacić za dlc? Nieee  

Za to remastery bioshocka 1 i 2 za darmo dla posiadaczy wersji na steam chętnie przejdę jeszcze raz. Szczególnie jedynkę .

Opublikowano

Mi się akurat Infinite podobał. Nadrabiał dobrym gunplayem bo strzelało się przyjemnie. Fabularnie spoko chociaż za bardzo pomieszali na koniec. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi a DLC niestety nie ograłem. Teraz będzie okazja. Oczywiście za przyzwoitą cenę. 

Opublikowano

Cena to jak za nowość czyli 60$. Dodatki są bardzo dobre do Infinite a powrót do Rapture jest dużo lepszy niż podstawka, która oprócz ładnych lokacji i ogólnego kunsztu artystycznego jest niestety szynową strzelniną a nie fajnym quasi-rpgiem.

Opublikowano

Infinitie? Swietna fabula, bardzo dobre zakonczenie. Pamietam, ze gdy zaczalem laczyc wszystko w calosc mialem maly opad szczeny.

Jak dla mnie za(pipi)ista odskocznia od pozostalych dwoch, a zarazem pelnoprawna czesc trylogii.

Edytowane przez okens

Opublikowano

Infinite to jest zwykła strzelanka. Z duchem dwóch poprzedniczek ma tylko wspólną nazwę. Ale sam design i gameplay bardzo spoko. 

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Nemesis