Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Wzięli wersje z pc i lekko w niektórych miejscach pozmieniali i szumny remaster collection...
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Mam nadzieję że te remastery nie będą aż tak zrobione na od.(pipi) jak np. Dishonored de.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Może się kiedyś za to wymienię, bo DLC z Infinite nie ograne do dziś dnia.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l W dniu 17.08.2016 o 12:14, messer88 napisał(a): Ograj warto, imo oba dlcki to najlepsza część z Infinite. Nie jest to zbyt duży wyczyn.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l W dniu 17.08.2016 o 12:10, Kyo napisał(a): Czy to będzie w 60 klatkach chodzić? http://gamerant.com/bioshock-collection-1080p-60-fps-630/ Cytat Thankfully, when speaking to GameSpot, a representative for 2K Games has confirmed that all of the remastered titles in BioShock: The Collection are going to be operating rather sleekly, by running at 1080p and “up to” 60 frames-per-second across the PC, PlayStation 4, and Xbox One platforms.
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Dzięki za info. Czyli klatki mogą sobie latać ale stałych nikt raczej nie zagwarantuje.
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l No czyli tak jak było (jedynka nie miała capa na framerate, Infinite miał dwie opcje do wyboru z lepsza grafiką i mniej stabilnym fr albo na odwrót) tylko w 1080 i lekko podciągnietymi teksturami. W sumie w tej branży wszystkie remastery powinno robić Bluepoint Games bo chyba jako jedyni nie partaczą.
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l W dniu 18.08.2016 o 13:27, bluber napisał(a): No czyli tak jak było (jedynka nie miała capa na framerate, Infinite miał dwie opcje do wyboru z lepsza grafiką i mniej stabilnym fr albo na odwrót) tylko w 1080 i lekko podciągnietymi teksturami. W sumie w tej branży wszystkie remastery powinno robić Bluepoint Games bo chyba jako jedyni nie partaczą. Gdzieś czytałem artykuł że Bluepoint rozkłada wersje sklepową gry i dopiero wtedy zaczyna robić remastera. Jak dla mnie zmiany w tym remasterze nie są na tyle duże aby usprawiedliwić jego kupno tym bardziej ,że posiadam poprzednie wydania ( trochę lipa ) a z Bioschocka 2 bedzie wycięte multi? Edytowane 19 sierpnia 20168 l przez Kyo Po co cytujesz?
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Infinite ma chodzić w ustawieniach ultra z PC plus 60 fpsów. Chociaż tyle.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Akurat nie ograłem żadnego z dodatków do BI. Bo w sumie z tej kolekcji to najbardziej zależy mi na Infinite.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l infinite nigdy więcej nie uruchomię szrot to straszliwy był dodatki podobno spoko ale płacić za dlc? Nieee Za to remastery bioshocka 1 i 2 za darmo dla posiadaczy wersji na steam chętnie przejdę jeszcze raz. Szczególnie jedynkę .
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Mi się akurat Infinite podobał. Nadrabiał dobrym gunplayem bo strzelało się przyjemnie. Fabularnie spoko chociaż za bardzo pomieszali na koniec. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi a DLC niestety nie ograłem. Teraz będzie okazja. Oczywiście za przyzwoitą cenę.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Cena to jak za nowość czyli 60$. Dodatki są bardzo dobre do Infinite a powrót do Rapture jest dużo lepszy niż podstawka, która oprócz ładnych lokacji i ogólnego kunsztu artystycznego jest niestety szynową strzelniną a nie fajnym quasi-rpgiem.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Infinitie? Swietna fabula, bardzo dobre zakonczenie. Pamietam, ze gdy zaczalem laczyc wszystko w calosc mialem maly opad szczeny. Jak dla mnie za(pipi)ista odskocznia od pozostalych dwoch, a zarazem pelnoprawna czesc trylogii. Edytowane 24 sierpnia 20168 l przez okens
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Infinite to jest zwykła strzelanka. Z duchem dwóch poprzedniczek ma tylko wspólną nazwę. Ale sam design i gameplay bardzo spoko. Pokaż ukrytą zawartość W BI zabrakło mi starć na miarę tych z Big Daddymi bo fajnie zapowiadającego się Songbirda tylko oskryptowali i nie pokusili się o jakieś zayebiste starcie a sam przeciwnik mocarny przecież. Edytowane 24 sierpnia 20168 l przez Nemesis
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Kupię tę kolekcje, właśnie zw względu na Infiniti,w które nigdy nie grałem