Ludwes 1 690 Opublikowano 19 marca 2021 Opublikowano 19 marca 2021 Nie wiem jak dwójka, ale ogrywałem w tamtym roku po raz pierwszy jedynkę i byla bardzo dobra. Infinite? Bez komentarza. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 marca 2021 Opublikowano 19 marca 2021 Jedynka najlepsza, ten podwodny przygnębiający klimat, w moim top10 :P. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 19 marca 2021 Opublikowano 19 marca 2021 Też grałem rok temu nic się nie zestarzały gierki. I jak pięknie te dlcki z Infinite domykają story Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 19 marca 2021 Opublikowano 19 marca 2021 2 godziny temu, Ludwes napisał: Nie wiem jak dwójka, ale ogrywałem w tamtym roku po raz pierwszy jedynkę i byla bardzo dobra. Infinite? Bez komentarza. W sensie ze slaby? Dla mnie pod wzgledem gameplayu najle0sza poki co czesc. Jestem zachwycony ta rozwalka i podniebnym miastem. Bioschock 1 i 2 to lokacje na jedno kopyto, walka byla tam tez caly czas i byla ona bardzo mierna moim zdaniem, fabularnie i klimatem sie bronily. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 19 marca 2021 Opublikowano 19 marca 2021 Tak, mnie niestety nie za bardzo podeszło Infinite. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 19 marca 2021 Opublikowano 19 marca 2021 16 minut temu, standby napisał: W sensie ze slaby? Dla mnie pod wzgledem gameplayu najle0sza poki co czesc. Jestem zachwycony ta rozwalka i podniebnym miastem. Bioschock 1 i 2 to lokacje na jedno kopyto, walka byla tam tez caly czas i byla ona bardzo mierna moim zdaniem, fabularnie i klimatem sie bronily. No wlasnie infinite najgorsze pod względem gameplayu bo najmniej kombinowania z vigorem, gdzie w b1 i 2 na wyzszych poziomach ładnie trzeba było się bawić plasmidami i tonicami. Strasznie zmarnowany potencjał gameplayowo infinite, a jak sobie człowiek przypomni jak to miało wyglądać a finalnie wyszło to w ogóle zawód. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 19 marca 2021 Opublikowano 19 marca 2021 Infinite jest strasznie prostacki przy b1 i b2 mimo że dwójki jakoś specjalnie nostalgicznie nie wspominam to uwielbiałem moment jak trzeba było bronić siostrzyczek gdy zbierała adam i gra zmieniała się trochę w Tower defence. Infinite ma piękne miasto ale w każdym innym aspekcie dla mnie to mega zawód 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 19 marca 2021 Opublikowano 19 marca 2021 Mnie wlasnie wkurzalo bronienie tych siostrzyczek, nie bylo w tym nic ciekawego. Tak samo te plazmidy niekoniecznie byly przydatne w tych pierwszych dwoch czesciach oprocz bolta oraz cyklonu. Obecnie ze wzgledu na wyzszy poziom trudnosci ( bioszok ifnity jest trudniejszy moim zdaniem od 1 i 2)musze ich czesciej uzywac i naprawde sie przydaja. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 20 marca 2021 Opublikowano 20 marca 2021 9 godzin temu, Pupcio napisał: uwielbiałem moment jak trzeba było bronić siostrzyczek gdy zbierała adam tak samo bardzo to lubię w dwójce. Z Infinite najlepszym elementem to jest Elka Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 20 marca 2021 Opublikowano 20 marca 2021 Myslalem, ze sie skicham ze szczescia w DLC Infinite, kiedy probujemy taka siostrzyczke wyciagnac z dziurska, a ta wrzeszczy: “Nno! Nno! MR BUBBLES!!!!”. Wtedy z rykiem wyskakuje kolo z wiertara i mamy epickie starcie. Chyba se kierwa sprezentuje remastery. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 20 marca 2021 Opublikowano 20 marca 2021 Ja ostatnio próbowałem dokończyć te dwa DLC-ki do Infinite i nie dałem rady gdzieś przy początku drugiego. Masakryczny bełkot fabularny i gameplay oparty na zbieraniu śmieci z mało kreatywnym strzelankiem. Nigdy nie rozumiałem tych wysokich ocen dla tej części, jak dla mnie najsłabsza rzecz z całej trylogii - tylko designem nadrabia. 1 Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 20 marca 2021 Opublikowano 20 marca 2021 Eh przecież to drugie dlc to jest nastawione na stealth a nie strzelanko. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 20 marca 2021 Opublikowano 20 marca 2021 Wiem, dlatego po kolejnej sekcji skradanej odpadłem już wtedy całkowicie. Nie jestem fanem skradania w FPS-ach (poza wyjątkami typu Thief) Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 No i skonczylem infinity. Najlepsza czesc, najlepsza grafa, historia, lokacje i gameplay. Swietna gra, bawilem sie 10x lepiej niz przy jedynce i dwojce. Nie czaje kompletnie zarzutow dotyczacych backtrackingu. Jestem ciagle w szoku po ujrzeniu zakonczenia A przedemna jeszcze dodatki. 5 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 27 marca 2021 Opublikowano 27 marca 2021 Skonczylem oba dodatki, fajne ciekawe rozwiniecie watku z infinity i ciekawe nawiazanie do 1 czesci Bioszoka, swietnie sie bawilem. Dobre zwienczenie trylogii, ciekawe czy wyjdzie jeszcze jakis Bioszok.. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Jakieś tipy na jedynkę na Survivor bez Vita Chambers? Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 W dniu 21.03.2021 o 14:41, standby napisał: No i skonczylem infinity. Najlepsza czesc, najlepsza grafa, historia, lokacje i gameplay. Swietna gra, bawilem sie 10x lepiej niz przy jedynce i dwojce. Nie czaje kompletnie zarzutow dotyczacych backtrackingu. Jestem ciagle w szoku po ujrzeniu zakonczenia A przedemna jeszcze dodatki. Serio? Pierwszy Bio to jedna z moich ulubionych gier, ale jakoś nigdy nie grałem w Infinity. Kurde chyba kupię we wstecznej, albo kolekcję na XSX. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 28 minut temu, Rozi napisał: Jakieś tipy na jedynkę na Survivor bez Vita Chambers? Częste sejwy? 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 @messer88to wiem, ale jakieś szczególne przydatne plazmidy, toniki? I jak ktoś jeszcze raz napisze "Infinity", to nie wytrzymam i mu przypierdole Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 ja bym yebał prądem i pyk, pyk z klucza splicera w głowę 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 No Splicery na Survivor już tak pyk pyk podobno nie padają. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Nic nie pamietam z przejscia na survivalu wiec nie moglo byc trudno. A jeszcze jak sa save'y no to chyba nie ma co sie przesadnie stresowac. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Sprawdziłem to ostatnio dwa lata temu grałem na survivor, co prawda z chamberami ale jak pamiętam to wcale trudno nie jest i pare razy ginąłem za wcześnie atakując tatuśki, sejwow nie robiłem często wiec odpuściłem bo za dużo by trzeba nadrabiać. Później miałem full wszystkiego i ostrożnie grałem to łatwo jest. Zagrałbym sobie, kupię na xboxa jak będzie promka to z ciekawości zrobię bez vita. Sejwy przed każdym większym starciem i bezpiecznie się to zrobi. Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Godzinę temu, Rozi napisał: Jakieś tipy na jedynkę na Survivor bez Vita Chambers? 1. jak najszybciej po zdobyciu aparatu kombo bolt i foto na każdym rodzaju przeciwnika do wyczerpania pięciu pasków 2. plazmidy ograniczyć do bolta, telekinezy i incinerate, ewentualnie hypnotize big daddy i security bullseye, resztę adama na toniki 3. kusza to najlepsza broń w grze, wytwarzaj do niej ammo, gdy tylko możesz - bolt i headshot kasuje zresearchowanych mobków na raz 4. hackować wszystkie kamery, wieżyczki oraz boty po uprzednim fotografowaniu tyle wystarczy, żeby orać na survivorze, wyzwania były trudniejsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi