messer88 6 418 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Chyba czwarty albo piąty raz w to gram i dopiero odkryłem że nagrodą za jakiś Research jest autohack wieżyczek, bez mini gierki, bez autohack toola, podchodzę i cyk przejęta. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Skończyłem i tak w sumie to w epoce rimejków potrzebnych bądź też nie to Rapture by się przydało takie porządne odświeżenie. Już w dlc do Infinite wyglada to bardzo dobrze i taki refresh chętnie bym kiedyś zobaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 No na pewno bardziej niż takiemu dead space'owi. Niektóre miejscówki są już na dzisiejsze standardy trochę pustawe, strzelanko też się zestarzało. No ale zdecydowanie wole nową część, a jak ta będzie gównem to wtedy z braku laku mogą zrobić rimejk jedyneczki Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 No strzelanka słaba ale dużo się nie strzela to można przymknąć oko. W dwójce za to pamiętam lubiłem strzelać z rivet guna, zresztą pewnie jakbym włączył 2 teraz to też bym wsiąknął. Najbardziej razi skala niektórych obiektów w pomieszczeniach, widać że gierka ma swoje lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Nie widzę żadnej potrzeby odświeżania Bioshocka. Przynajmniej w wersji na PC remaster wygląda świetnie, no serio ta gra jest tak stylowa, że nic więcej nie trzeba. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Kurde w 1 w opcjach można było ustawić wider fov a w 2 już tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Nie wiem czy było, absolutnie genialny materiał o Bioshocku. Chociaż gameplay słaby to teraz mam zamiar dać się pochłonąć historii <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 W dniu 8.04.2022 o 00:04, Rozi napisał: Dobra, jebać, nie będę sobie psuł wrażeń z gry tym Survivorem. Nie wiedziałem, że tutaj przeciwnicy robią się takimi gąbkami na pociski, Big Daddies mają na strzała, czasami trzy Doszedłem do ataku Splicerów przy łodzi podwodnej, zero apteczek i zero EVE hypo, jebią mnie jak psa @Pupcio san, zawiodłem. Wracam na farmę Stardew Nie jestem pizdą w życiu, więc wróciłem do wyzwania - kolejny raz przypominam sobie Serię Życia. Po przebrnięciu przez Medical Pavillion i Neptune's Bounty (najtrudniejsze lokacje w przejściu na Survivor), dalej idzie w miarę łatwo; już jestem w Apollo Square. Sama gra oczywiście 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Ano najtrudniejsze są ze dwa-trzy pierwsze tatuśki na Survivor, poźniej już się spoko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 451 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Wystarczy po prostu sobie dobrze taką potyczkę zaplanować, wybrać odpowiednie miejsce, naznosić tych butli z gazem, zastawić pułapki, zwabić i dopiero zaczepiać. W grze, w której można robić save co sekundę, trudność tak naprawdę nie istnieje. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 I jest platynka, jestem z siebie zadowolony, ale w późniejszych etapach faktycznie szło się jak przecinak. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 To co, teraz 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 W dwójce mi też został trofek za najwyższy poziom, ale chyba zrobię chwilkę przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Ja zawsze powtarzam ciągiem, ostatnio już tylko Infinite odpuściłem. Lubię, ale spłycony gameplay jednak odrzuca trochę po czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Może i gameplay płytszy, ale ten design, lore, fabułka Ależ mnie to rozdupcyło w 2013. I Cyndi Lauper. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Infinite jest cudowne tylko trzeba zapomnieć jak ta gra miała wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Z tears for fears też fajny moment. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Czekanko na Judasza - zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 2 godziny temu, XM. napisał: Infinite jest cudowne tylko trzeba zapomnieć jak ta gra miała wyglądać. Niestety, mogli poczekać do nowej generacji. Swoją drogą, ja myślałem, że ta gra wyszła w 2011, a tu 2013 :O Ale uwielbiam ją z całego serca, ciareczki za każdym razem. Dobra, przypierdzielę dwójkę na Hardzie, chyba jest łatwiej, niż w Survivor w jedynce? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Z 2 na najtrudniejszym to pierwszą siostrę zawsze pamiętam w Adonis Luxury, później już z górki klasycznie. Nie są te gry jakoś trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Ja kocham infinite nawet za samo to, że grając z Vita-chambers w poprzednie czesci inaczej się patrzy na ten element gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 451 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Ja nigdy nie lubiłem Infinite, bo to było bardziej liniowe Call of Duty niż prawilny Bioshock, oferujący swobodę działania. No i tak jak części z Rapture miały fajne lore, tak tutaj jest to wszystko z dupy - projekty przeciwników nie mają sensu fabularnego, podobnie jak te "plazmidy" - ot taki kolorowy shooterek. Bardzo fajna gra sama w sobie, ale jak coś w tytule ma Bioshock to jednak liczyłem na coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 13 minut temu, Wredny napisał: No i tak jak części z Rapture miały fajne lore, tak tutaj jest to wszystko z dupy - projekty przeciwników nie mają sensu fabularnego, podobnie jak te "plazmidy" - ot taki kolorowy shooterek. Polecam zagrać jeszcze raz, albo poczytać, bo nieźle daje ignoranctwem z tego posta Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 infinit kozacki po prostu jego poprzednicy zbyt wysoko zawiesili poprzeczke+ gra nie była finalnie tym czym miała być. Ja i tak uwielbiam a te dodatki w rapture Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 W Infi najlepsza jest Elka. Udała im się super ta postać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi