Opublikowano 19 kwietnia 20222 l Chyba czwarty albo piąty raz w to gram i dopiero odkryłem że nagrodą za jakiś Research jest autohack wieżyczek, bez mini gierki, bez autohack toola, podchodzę i cyk przejęta.
Opublikowano 21 kwietnia 20222 l Skończyłem i tak w sumie to w epoce rimejków potrzebnych bądź też nie to Rapture by się przydało takie porządne odświeżenie. Już w dlc do Infinite wyglada to bardzo dobrze i taki refresh chętnie bym kiedyś zobaczył.
Opublikowano 21 kwietnia 20222 l No na pewno bardziej niż takiemu dead space'owi. Niektóre miejscówki są już na dzisiejsze standardy trochę pustawe, strzelanko też się zestarzało. No ale zdecydowanie wole nową część, a jak ta będzie gównem to wtedy z braku laku mogą zrobić rimejk jedyneczki
Opublikowano 21 kwietnia 20222 l No strzelanka słaba ale dużo się nie strzela to można przymknąć oko. W dwójce za to pamiętam lubiłem strzelać z rivet guna, zresztą pewnie jakbym włączył 2 teraz to też bym wsiąknął. Najbardziej razi skala niektórych obiektów w pomieszczeniach, widać że gierka ma swoje lata.
Opublikowano 21 kwietnia 20222 l Nie widzę żadnej potrzeby odświeżania Bioshocka. Przynajmniej w wersji na PC remaster wygląda świetnie, no serio ta gra jest tak stylowa, że nic więcej nie trzeba.
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l Kurde w 1 w opcjach można było ustawić wider fov a w 2 już tego nie ma
Opublikowano 1 listopada 20222 l Nie wiem czy było, absolutnie genialny materiał o Bioshocku. Chociaż gameplay słaby to teraz mam zamiar dać się pochłonąć historii <3
Opublikowano 13 listopada 20231 r W dniu 8.04.2022 o 00:04, Rozi napisał: Dobra, jebać, nie będę sobie psuł wrażeń z gry tym Survivorem. Nie wiedziałem, że tutaj przeciwnicy robią się takimi gąbkami na pociski, Big Daddies mają na strzała, czasami trzy Doszedłem do ataku Splicerów przy łodzi podwodnej, zero apteczek i zero EVE hypo, jebią mnie jak psa @Pupcio san, zawiodłem. Wracam na farmę Stardew Nie jestem pizdą w życiu, więc wróciłem do wyzwania - kolejny raz przypominam sobie Serię Życia. Po przebrnięciu przez Medical Pavillion i Neptune's Bounty (najtrudniejsze lokacje w przejściu na Survivor), dalej idzie w miarę łatwo; już jestem w Apollo Square. Sama gra oczywiście 10/10.
Opublikowano 14 listopada 20231 r Ano najtrudniejsze są ze dwa-trzy pierwsze tatuśki na Survivor, poźniej już się spoko gra.
Opublikowano 14 listopada 20231 r Wystarczy po prostu sobie dobrze taką potyczkę zaplanować, wybrać odpowiednie miejsce, naznosić tych butli z gazem, zastawić pułapki, zwabić i dopiero zaczepiać. W grze, w której można robić save co sekundę, trudność tak naprawdę nie istnieje.
Opublikowano 15 listopada 20231 r I jest platynka, jestem z siebie zadowolony, ale w późniejszych etapach faktycznie szło się jak przecinak.
Opublikowano 15 listopada 20231 r W dwójce mi też został trofek za najwyższy poziom, ale chyba zrobię chwilkę przerwy.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Ja zawsze powtarzam ciągiem, ostatnio już tylko Infinite odpuściłem. Lubię, ale spłycony gameplay jednak odrzuca trochę po czasie.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Może i gameplay płytszy, ale ten design, lore, fabułka Ależ mnie to rozdupcyło w 2013. I Cyndi Lauper.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Infinite jest cudowne tylko trzeba zapomnieć jak ta gra miała wyglądać.
Opublikowano 15 listopada 20231 r 2 godziny temu, XM. napisał: Infinite jest cudowne tylko trzeba zapomnieć jak ta gra miała wyglądać. Niestety, mogli poczekać do nowej generacji. Swoją drogą, ja myślałem, że ta gra wyszła w 2011, a tu 2013 :O Ale uwielbiam ją z całego serca, ciareczki za każdym razem. Dobra, przypierdzielę dwójkę na Hardzie, chyba jest łatwiej, niż w Survivor w jedynce?
Opublikowano 15 listopada 20231 r Z 2 na najtrudniejszym to pierwszą siostrę zawsze pamiętam w Adonis Luxury, później już z górki klasycznie. Nie są te gry jakoś trudne.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Ja kocham infinite nawet za samo to, że grając z Vita-chambers w poprzednie czesci inaczej się patrzy na ten element gry.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Ja nigdy nie lubiłem Infinite, bo to było bardziej liniowe Call of Duty niż prawilny Bioshock, oferujący swobodę działania. No i tak jak części z Rapture miały fajne lore, tak tutaj jest to wszystko z dupy - projekty przeciwników nie mają sensu fabularnego, podobnie jak te "plazmidy" - ot taki kolorowy shooterek. Bardzo fajna gra sama w sobie, ale jak coś w tytule ma Bioshock to jednak liczyłem na coś innego.
Opublikowano 15 listopada 20231 r 13 minut temu, Wredny napisał: No i tak jak części z Rapture miały fajne lore, tak tutaj jest to wszystko z dupy - projekty przeciwników nie mają sensu fabularnego, podobnie jak te "plazmidy" - ot taki kolorowy shooterek. Polecam zagrać jeszcze raz, albo poczytać, bo nieźle daje ignoranctwem z tego posta
Opublikowano 15 listopada 20231 r infinit kozacki po prostu jego poprzednicy zbyt wysoko zawiesili poprzeczke+ gra nie była finalnie tym czym miała być. Ja i tak uwielbiam a te dodatki w rapture