Daffy 10 614 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 (edytowane) A do mnie trójka zaczyna się super, ale dalej gdzieś to się gubi i w późniejszych etapach te killroomy nudzą Edytowane 25 listopada 2023 przez Daffy 2 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 No późniejsze etapy dla mnie ostry zjazd z jakością, zdecydowanie gra potrzebowała więcej czasu Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Jedynke i dwójkę przeszedel po dwa razy, na śmierć zapomniałem o 'trzeciej' części Ciekawe jak dziś się w to gra. Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 Skończyłem sobie wczoraj Infinite i nadal twierdzę że to świetna gra. Do tego całkiem ładna pomimo dekady na karku. Dużo ślicznych miejscówek, wielkich budowli które widzimy w oddali. No nadal bywa epicko. Historia dla kogoś kto nie grał, no musi wciągnąć odrazu. Trudno mi sobie wyobrazić że kogoś nie chwyci ten początek, miks poznawania Columbii i tajemnicze dziwne wydarzenia. No i ta Elizabeth<3 Aczkolwiek musiałem też zweryfikować trochę swoje wspomnienia, głównie w temacie walki. Jest jej mnóstwo w pewnym momencie. Naprawdę czasem myślałem że już przesadzili (grałem na normalu). Chociaż niby jest to jakoś uzasadnione powiedzmy Spoiler Na końcu Comstock mówi że rzucił na bohatera praktycznie całą armię. A przecież miał czas żeby się przygotować na przyjście Bookera to jednak rozumiem ludzi którzy czuli delikatny niesmak. Pierwszy BioShock i starcia w nim były chyba jednak bardziej subtelne z tego co pamiętam, muszę to chyba zweryfikować sam (nie wiem kiedy ogram nowe gierki). Tym bardziej że zacząłem odrazu Burial at Sea. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 Ostatnia finałowa bitwa w Infinite trochę przegięta jest, nie wiedziałem co się dzieje, co najlepsze przez całą grę myślałem, że gram na normalu a potem się okazało, że jednak na hardzie cały czas Jakie są te dodatki, dużo trudniejsze? Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 Trudniejsze, szczególnie na tych 1998/1999 i grając wiadomo kim co ma sens. Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Te dwa epizody Burial at Sea naprawdę zajebiste. Pierwszy raz ogrywałem. Może i gmatwają jeszcze bardziej tą historię ale ja przechodziłem z wypiekami na twarzy. Szczególnie drugi epizod. No kompletna to gierka i kompletna trylogia, z Burial at Sea jako koniec i początek. 2 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Nie chce nic mówić ale chyba za parę dni ukończę po raz pierwszy bioshock „jedynkę”. Gram se w remasterka i jest całkiem ok, klimacik i ulepszanie broni/mocy Chyba moja pierwsza styczność z bioshockiem to dwójka, a raczej demo na ps3. Potem infinite jakie dali na ps3 w plusie, ale to już miałem PC i odkryłem wówczas full hd high quality. Co przy infinite, różnice między konsolami, a PC były ogromne. Ciekawi mnie jak dziś się zestarzała ta część i co tam poprawili w tym remasterku. 3 Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia (edytowane) 13 hours ago, grzybiarz said: Nie chce nic mówić ale chyba za parę dni ukończę po raz pierwszy bioshock „jedynkę”. Gram se w remasterka i jest całkiem ok, klimacik i ulepszanie broni/mocy Chyba moja pierwsza styczność z bioshockiem to dwójka, a raczej demo na ps3. Potem infinite jakie dali na ps3 w plusie, ale to już miałem PC i odkryłem wówczas full hd high quality. Co przy infinite, różnice między konsolami, a PC były ogromne. Ciekawi mnie jak dziś się zestarzała ta część i co tam poprawili w tym remasterku. Zestarzała się super, tylko gra jest totalnie niezbalansowana. Niektóre nieoczywiste kombinacje plazmidów i broni robią z Ciebie przekoksa, więc omijaj poradniki edit dla tego co wystawił clowna, bo może nie wyraziłem się jasno. Gra zestarzała się bardzo dobrze, gra się w nią rewelacyjnie, a opowieść jest wybitna Edytowane 13 sierpnia przez Homelander 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi