Daffy 10 529 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) A do mnie trójka zaczyna się super, ale dalej gdzieś to się gubi i w późniejszych etapach te killroomy nudzą Edytowane 25 Listopada 2023 przez Daffy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 No późniejsze etapy dla mnie ostry zjazd z jakością, zdecydowanie gra potrzebowała więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Jedynke i dwójkę przeszedel po dwa razy, na śmierć zapomniałem o 'trzeciej' części Ciekawe jak dziś się w to gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Skończyłem sobie wczoraj Infinite i nadal twierdzę że to świetna gra. Do tego całkiem ładna pomimo dekady na karku. Dużo ślicznych miejscówek, wielkich budowli które widzimy w oddali. No nadal bywa epicko. Historia dla kogoś kto nie grał, no musi wciągnąć odrazu. Trudno mi sobie wyobrazić że kogoś nie chwyci ten początek, miks poznawania Columbii i tajemnicze dziwne wydarzenia. No i ta Elizabeth<3 Aczkolwiek musiałem też zweryfikować trochę swoje wspomnienia, głównie w temacie walki. Jest jej mnóstwo w pewnym momencie. Naprawdę czasem myślałem że już przesadzili (grałem na normalu). Chociaż niby jest to jakoś uzasadnione powiedzmy Spoiler Na końcu Comstock mówi że rzucił na bohatera praktycznie całą armię. A przecież miał czas żeby się przygotować na przyjście Bookera to jednak rozumiem ludzi którzy czuli delikatny niesmak. Pierwszy BioShock i starcia w nim były chyba jednak bardziej subtelne z tego co pamiętam, muszę to chyba zweryfikować sam (nie wiem kiedy ogram nowe gierki). Tym bardziej że zacząłem odrazu Burial at Sea. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Ostatnia finałowa bitwa w Infinite trochę przegięta jest, nie wiedziałem co się dzieje, co najlepsze przez całą grę myślałem, że gram na normalu a potem się okazało, że jednak na hardzie cały czas Jakie są te dodatki, dużo trudniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Trudniejsze, szczególnie na tych 1998/1999 i grając wiadomo kim co ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Te dwa epizody Burial at Sea naprawdę zajebiste. Pierwszy raz ogrywałem. Może i gmatwają jeszcze bardziej tą historię ale ja przechodziłem z wypiekami na twarzy. Szczególnie drugi epizod. No kompletna to gierka i kompletna trylogia, z Burial at Sea jako koniec i początek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Nie chce nic mówić ale chyba za parę dni ukończę po raz pierwszy bioshock „jedynkę”. Gram se w remasterka i jest całkiem ok, klimacik i ulepszanie broni/mocy Chyba moja pierwsza styczność z bioshockiem to dwójka, a raczej demo na ps3. Potem infinite jakie dali na ps3 w plusie, ale to już miałem PC i odkryłem wówczas full hd high quality. Co przy infinite, różnice między konsolami, a PC były ogromne. Ciekawi mnie jak dziś się zestarzała ta część i co tam poprawili w tym remasterku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 13 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia (edytowane) 13 hours ago, grzybiarz said: Nie chce nic mówić ale chyba za parę dni ukończę po raz pierwszy bioshock „jedynkę”. Gram se w remasterka i jest całkiem ok, klimacik i ulepszanie broni/mocy Chyba moja pierwsza styczność z bioshockiem to dwójka, a raczej demo na ps3. Potem infinite jakie dali na ps3 w plusie, ale to już miałem PC i odkryłem wówczas full hd high quality. Co przy infinite, różnice między konsolami, a PC były ogromne. Ciekawi mnie jak dziś się zestarzała ta część i co tam poprawili w tym remasterku. Zestarzała się super, tylko gra jest totalnie niezbalansowana. Niektóre nieoczywiste kombinacje plazmidów i broni robią z Ciebie przekoksa, więc omijaj poradniki edit dla tego co wystawił clowna, bo może nie wyraziłem się jasno. Gra zestarzała się bardzo dobrze, gra się w nią rewelacyjnie, a opowieść jest wybitna Edytowane 13 Sierpnia przez Homelander 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi