messer88 6 436 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 A mnie zastanawia jak będzie wyglądać 2 z tej kolekcji, bo poza tym że wycięli z niej multi to nie wiele wiadomo. Większość źródeł to materiały z 1 i Infinity a o dwójce nic, czyżby ją zrobili na od(pipi)kę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Bioshock 2 to w sumie takie duże DLC do jedynki więc nie dziwota, że najmniej promują ją w tej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Nie grałem w dlc do "dwójki" i infinite wiec bardzo chętnie kiedyś ogram za 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Dla samej jedynki, która była dla mnie jedną z 10/10 poprzedniej generacji, kupię to kolekcję Jak sobie przypomnę jaki miałem hype na Bioshocka, jeszcze za czasów gdy po 100 razy czytało się zapowiedzi w extremie... Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 (edytowane) Jedynka miała megaklimat ale i megaproblemy na ps3. Te krawędzie, tekstury rozpaćkane gorzej niż z ps2. Ale przemieszczanie się po tym podwodnym mieście miało swój urok. Dwójkę rownież ograłem na ps3. A infinite? Pamietam, ze dali kiedys infinite w plusie - kiedys takie dobre gry tam dawali. A ja, miałem już kompa, wiec za 30 złotych ukończyłem trzecia cześć na PC. Ogralem w pięknej grafie (i równie pięknej elizabeth:), w 1080p, 60 klatek i detale na maksa. Kiedy pały zabrały mi kompa, wróciłem do edycji z ps3 i nie dało sie grać. Różnica w grafie zrobiła swoje. I chyba dlatego forumowicze tak narzekają na infinite, bo ogrywali to na jakimś starym szrocie. Jeżeli teraz miałbym ponownie przemierzyć Rapture, nawet na silniki infinite - to ja to bierę w ciemno. Edytowane 24 sierpnia 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Jeżeli teraz miałbym ponownie przemierzyć Rapture, nawet na silniki infinite - to ja to bierę w ciemno. No przecież masz taką możliwość za sprawą dwóch DLC do infinite Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Ale to króciutkie dlc z czego jedno jest chyba kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Wcale nie są takie krótkie ani kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Ja chętnie kupie. Nie przeszedłem żadnego bioshocka choc do jedynki miałem 2 podejścia ale zaraz cos wypadało i w infinity pograłem pare h ale cos mi na xboxie przestało zapisywać postęp. Mam teraz 2 czesci z cdaction ale chyba lepiej poczekać na ten komplecik tym bardziej ze wole grać na konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 I chyba dlatego forumowicze tak narzekają na infinite, bo ogrywali to na jakimś starym szrocie. Narzekają, bo na tle dwóch poprzednich części to zwykła strzelanina była, a nie ze względu na kwestie techniczne. Akurat graficznie na PS3 mi gra robiła dobrze, ale nie grafiki oczekiwałem od gry z "Bioshock" w tytule - Call of Columbia, ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Kiedy pały zabrały mi kompa, wróciłem do edycji z ps3 i nie dało sie grać. Rozwiń Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Czekając sobie na takie Days Gone można zapchać dziurę czasową Bioshockiem. czemu nie. Gra ma super klimat. Tzn pierwsze dwie części mają, trzecia to taka odskocznia ale też dobra gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 fixd Czekając sobie na takie Rise of the Tomb Raider można zapchać dziurę czasową Bioshockiem. czemu nie. Gra ma super klimat. Tzn pierwsze dwie części mają, trzecia to taka odskocznia ale też dobra gra. Ja raczej bankowo wezmę, dla mnie świetne gry, nawet trójka mimo spłyconego gameplayu jest dobrą pozycją no i razem z dlc pięknie spaja historię do kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Kiedy pały zabrały mi kompa, wróciłem do edycji z ps3 i nie dało sie grać.Rozwiń Zabrały, bo używałem kiedyś programów p2p do pobierania mp3. A jeżeli chodzi o powrót, to po prostu bolesne wydało się przejście z detali na Ultra i rozdzielczość Full HD, na biedne, krawędziowe detale w 30 klatkach i hd ready. No i klawą/mychą grało mi się lepiej na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Czekając sobie na takie Days Gone można zapchać dziurę czasową Bioshockiem. czemu nie. Gra ma super klimat. Tzn pierwsze dwie części mają, trzecia to taka odskocznia ale też dobra gra. Czemu akurat na Days Gone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Bo "zombie", sandbox i "Daryll" Sam czekam, ale jest cała masa ciekawszych gier po drodze, niż remastery Bioshocków (tzn dla osób, które już Bioshocki ograły). Zresztą muszę jeszcze wrócić do dwójki na PS3, bo porzuciłem gdzieś w połowie (genialna jedynka i przereklamowany Infinite skończone). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Bioshock 1 nadal robi. Pograłem dzisiaj 2 -3 h i ten klimat , fabuła nadal na najwyższym poziomie. Pierwszy mój remaster w historii ale warto było. Poczułem się dzisiaj troszkę jak te prawie 10 lat temu kiedy kupowałem steel booka z pierwszą częścią. Dla samej jedynki warto. Po jedynce przejdę sobie dwójkę. a infinity daruje sobie za to dlc do niego chętnie bo podobno dobre i wraca się do rapture Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 No to takie pomijanie infinite a granie w dlcki do niego bez sensu, bo wszystko układa się w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Ale pominięcie Infinite samo w sobie ma sens - to fajna gra, ale zupełnie nie zasługuje na tytuł Bioshock, a tym bardziej na tę niezdrową podnietę wokół siebie - w porównaniu do poprzedniczek to przeciętniak zaledwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 No to takie pomijanie infinite a granie w dlcki do niego bez sensu, bo wszystko układa się w całość. ale kolego ja infinity przeszedłem w okolicy premiery i dla mnie to kupsztal ale fabułe znam. Chcę tylko te dlc sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 716 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Eeee tam, problem Infinite jest to właśnie że nazywa się Bioshock. Pierwsza częśc to arcydzieło, ale już np druga wg mnie jest o wieeeele słabsza. Infinite to już bardziej strzelanka, dlatego tak rozczarowała. Ja tam i tak bawiłem się świetnie, fabuła mnie wciągnęła i na końcu dała w pape. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Fajne są dodatki do gier. Oglądałem wczoraj materiały o pierwszym bioshocku w tym wywiad jeffa z kenem;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 A wie ktoś, czemu wersja na PS4 jest w takim grubszym pudełku? Jakieś bonusy w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 (edytowane) Dwie płyty blu ray może dlatego Edytowane 18 września 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi