c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Nie no, dobra, powiedzmy że opinia Twarowskiego jest po prostu mocno kontrowersyjna, niech sobie uważa że Bellerin jest najlepszym prawym obrońcą świata, przesadziłem, ale jak można uważać że Modric to nie jest poziom Realu? Po prostu jak? Niech mają swoje zdanie, ale czasem jest ono tak chu'jowe że mogli sobie dać spokój z wyrażaniem go. Modric za słaby na Real xD Cytuj
Ore 188 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 A kto jest lepszy? Piszczek? Bellerin nawet w Anglii nie jest najlepszym prawym obrońcą, jak dla mnie w poprzednim sezonie choćby Walker był lepszy, przynajmniej w defensywie. Ah no tak, w pierwszej kolejności wypadałoby ustalić czego oczekuje się od najlepszego prawego obrońcy. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 (edytowane) No też mam takie wrażenie, że wypadałoby, jakimś trafem jednak na każde 1000 tekstów o tym, który piłkarz jest najlepszy, widzę okrągłe zero o tym, co tak konkretnie czyni piłkarza lepszym albo gorszym. PO części jest to trudne do zrobienia na piśmie, bo składają się na to liczne sytuacje meczowe, no ale czyni to takie opinie praktycznie bezwartościowymi. Tekst o Modriciu dość zabawny, bo tak niezgodny z powszechną opinią, ale też chyba o to chodzi. Wiadomo, jacy są kibice, takie zdania piszą po każdym słabszym występie o każdym piłkarzu. Jak dla mnie dużo większym problemem uderzającym w poziom mediów jest właśnie to, że dziennikarze zazwyczaj posługują się automatycznie całym zbiorem popularnych opinii, zamiast myśleć i zadawać pytania. Większość z nich pisze o "najlepszych prawych obrońcach świata" oglądając polską ligę i 4 kluby zagraniczne, co oczywiście jest zrozumiałe, bo reszta i tak nikogo nie obchodzi, tyle że no nie ma w nich nawet ciekawości, czy jest jakiś dobry prawy obrońca poza Anglią i Barcorealobayernem. Aksjomat jest taki, że tylko w tych klubach może dowolny zawodnik grać dobrze. Na Weszło niedawno czytałem takie zdanie Stanowskiego o swoim podejściu, jakoś tak: "nie można tylko pisać mądrze, trzeba też głupio, bo kibic z emocjami myśli głupio i takie rzeczy chce czytać'. W sumie to miłe, że jeden napisał to bez woalowania, że tak, o to chodzi, pisać głupio bo tak się opłaca. I cóż tu winić ludzi za to, że robią to, co się opłaca. Edytowane 26 września 2016 przez ogqozo Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 Nie wiedziałem gdzie to wrzucić ale ledwo się dziś w sklepie powstrzymywałem od śmiechu jak to zobaczyłem, grafik chyba płakał jak projektował xD Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 Dlaczego się powstrzymywałeś od śmiechu? Jesteś niepewną siebie pi.zdą? Masz jutro pójść do tego sklepu i śmiać się przed stoiskiem z gazetami do rozpuku! Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 Lepsza okładka niż to Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 Pewno nowe ople podostawali za to okladke od ea Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Polskie dziennikarstwo znowu w natarciu Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 W Polsce by sie jeszcze zalapal jako mlody talent i jakis hitowy transfer na Cypr. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 mało goli, mało asyst, pan Marcin Tyc go rozpracował Cytuj
michal 558 Opublikowano 2 grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 grudnia 2016 Polskie dziennikarstwo znowu w natarciu nie znam rozgarniętej życiowo osoby która śledziła by kogokolwiek na twitterze. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 grudnia 2016 Opublikowano 16 grudnia 2016 Nawet zaśmiałem. Pol się już podniecił xd. 1 Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 16 grudnia 2016 Opublikowano 16 grudnia 2016 Ćwiąkała mimo że lesba to mocno szanuje. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 16 grudnia 2016 Opublikowano 16 grudnia 2016 Nawet zaśmiałem. Pol się już podniecił xd. Co za idiota. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 grudnia 2016 Opublikowano 16 grudnia 2016 jak ten głąb je,bany jest dopuszczany do udzielania się w mediach publicznych... nie wiem większego janusza w polskiej piłce nie ma Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 grudnia 2016 Opublikowano 16 grudnia 2016 Pol to przecież naczelny Przegladu Sportowego a większego janusza piłki nożej to nie widziałem nawet w... ah nie ważne. Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 Ale wy głupoty piszecie T_T Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 (edytowane) Tomek Ćwiąkała i Leszek Milewski są dla mnie bardzo spoko. A szczególnie ten drugi. Edytowane 18 grudnia 2016 przez Rozi Cytuj
michal 558 Opublikowano 25 grudnia 2016 Autor Opublikowano 25 grudnia 2016 Nawet wyznawcy Wzeszło ostro dislike'ują nowe wymysły Krzysia Stano na program Stan Futbolu którego jeden odcinek był kręcony na plaży w Hiszpanii. Komentarz jednego użytkownika w zasadzie załatwia całe towarzystwo Nie, nie warto. Bez Pawła Zarzecznego ten program jest nudny jak stara pizda. Poza tym co to za jaja, Stan Futbolu, a gościem piłkarz ręczny? Nigdy nie daję łapki w dół bez oglądania, ale teraz to zrobię. Tak jak już mówiłem: Lebiedziński do pisania, bo w gadce jest słaby, a Ćwiąkała sprawdziłby się, ale oczywiście w lepszej asyście. Tego Gazdę nie ocenię, bo nie wiem, kto to jest. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) Wojtuś chyba znowu uzupełnił płyny wejściem na twittera xD ciekawe czy serio go wyje'bią z polsatu jak coś to nie mój screen Edytowane 21 stycznia 2017 przez c0r Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 lutego 2017 Opublikowano 2 lutego 2017 Poważny polski dziennikarz, Krzysztof Stanowski, rozkręcił shitstorm twierdząc że manualem jeżdżą tylko ludzie których nie stać na automat xD polecam komentarze pod tym tweetem i tym też Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 Nie lubilem go ale chociaz byl charakterystyczny, jestem w szoku jak nagle sie podzialo, pawel zarzeczny nie zyje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi