Opublikowano 27 września 20168 l Jeszcze będziecie apelować do UE o interwencję ,gdy PiS odetnie lub ocenzuruje internet,zmieni ordynację wyborczą,lub zniesie wolne wybory. Przecież to oszołomy.
Opublikowano 27 września 20168 l Prenumerata w DE (Lubeka) juz jest u mnie. Mega szybko, brawo ekipaTy w tych Niemczech zawsze masz szybciej, niż ja w Polsce A nie, czekaj... ja czekam na 230 numer.
Opublikowano 27 września 20168 l Okładka z Reusem, to chyba ten nowy numer[emoji41] Edytowane 27 września 20168 l przez Luk248
Opublikowano 27 września 20168 l Przestańcie już pisac o tym bucu! Czytać o tym lewaku z KOD-u mało kto chce. I nie, nie jest on największym polskim twórcą gier. Zmarnowane 6 stron i to w dodatku przez kwartał. NIE dla Chmielarza! to lewaku czy z kodu?
Opublikowano 27 września 20168 l Chmielarz jest w tej Neo Targowicy? W sumie dopóki istnieje KOD, PiS może być spokojne, dla wielu osób których znam, takie bieganie i prośby o interwencje z zewnątrz ociera się o zdradę. Edytowane 27 września 20168 l przez metalcoola