Skocz do zawartości

PSX Extreme 229

Oceń okładkę PSX Extreme 229 33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 229

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze będziecie apelować do UE o interwencję ,gdy PiS odetnie lub ocenzuruje internet,zmieni ordynację wyborczą,lub zniesie wolne wybory. Przecież to oszołomy.

• Odpowiedzi 155
  • Wyświetleń 28,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• jakby nie patrzeć tak właśnie brzmi nazwa czasopisma 

• Jak to dobrze, że Perez nie jest już zastępcą rednacza! Korzystając z okazji forsujemy temat minimalistycznych okładek. Propozycje na kolejny numer są dwie. Zdecydowana większość redakcji obstaje za o

• no chyba właśnie nie   gazeta nazywa się psx extreme   ale teraz po zmianie warty równie dobrze można zmienić na Playstation Extreme, bo i tak o Sony będzie 90% tekstów.   nie ma co udawać obiek

Opublikowano

Prenumerata w DE (Lubeka) juz jest u mnie. Mega szybko, brawo ekipa

Ty w tych Niemczech zawsze masz szybciej, niż ja w Polsce :/

A nie, czekaj... ja czekam na 230 numer.

Opublikowano

Okładka z Reusem, to chyba ten nowy numer[emoji41]

Edytowane przez Luk248

Opublikowano

Haha nie ten temat

Edytowane przez Luk248

Opublikowano

Przestańcie już pisac o tym bucu! Czytać o tym lewaku z KOD-u mało kto chce. I nie, nie jest on największym polskim twórcą gier. Zmarnowane 6 stron i to w dodatku przez kwartał. NIE dla Chmielarza!

to lewaku czy z kodu?

Opublikowano

Chmielarz jest w tej Neo Targowicy? W sumie dopóki istnieje KOD, PiS może być spokojne, dla wielu osób których znam, takie bieganie i prośby o interwencje z zewnątrz ociera się o zdradę.

Edytowane przez metalcoola