Graczdari 297 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 (edytowane) Nowo powstałe studio PolyFactory, którego założycielem jestem ja oraz mój bardzo dobry znajomy, pragnie zapowiedzieć swój debiutancki tytuł, czyli:O grze jeszcze za wiele powiedzieć nie mogę, aczkolwiek premiera planowana jest na rok 2017. Platformy o których oficjalnie możemy powiedzieć to PLAYSTATION 4, XBOX ONE i PC STEAM. Produkcja powstaje na silniku UNREAL ENGINE 4 i prócz zwykłego trybu wyświetlania, pozwoli na zabawę w trybie VR (PLAYSTATION VR i OCULUS).Strona internetowa: http://www.polyfactory.com.plSzukamy osób do współpracy, więc wszystkich zainteresowanych odsyłamy do działu "PRACA" !Pierwszy TEASER TRAILER już 1 Września !Pewnie zastanawiacie się czemu zapowiadamy swój debiut na forum, a właściwie forach. Otóż to bardzo proste.....chcemy się wyróżnić w podejściu do osób, które jednak finalnie decydują czy odniesiemy sukces czy jednak nie.Więcej informacji już za tydzień :-)Temat w 100% obsługuje ja, więc można tu zadawać pytania. Chętnie odpowiem na te, które mi pasują hehe Edytowane 25 sierpnia 2016 przez Graczdari 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 to ja zaczne, czy bedzie wersja na vite? 1 Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2016 Niestety nie. Głównym ograniczeniem jest brak wsparcia silnika Unreal Engine 4 dla konsoli PS VITA. Sam gameplay bez problemu sprawdziłby sie na PSV, ale technicznych kwesti przeskoczyć nie jesteśmy wstanie. Cytuj
Rayos 3 182 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 zawsze jak projekt osiagnie sukces mozna przeprotowac na inny silnik i konsole Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2016 zawsze jak projekt osiagnie sukces mozna przeprotowac na inny silnik i konsole Jak zatrudnimy jeszcze 30 osób i będzie to uzasadnione ekonomicznie to whyt not Póki co skupiamy się na tym co mamy Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 fajnie ze cos robicie, trzymam kciuki ale serio jak zakladasz temat o grze to chcialbym przeczytac o niej, a nie o deweloperze ;/ Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 skoro zalozyles studio to teksty w stylu "odpowiem na ktore moge" raczej tak na prawde "odpowiem na ktore chce" bo sam sobie raczej embarga nie narzuciles 1 wrzesnia trailer render czy juz cos z gameplayu i na silniku gry pokazecie? Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2016 (edytowane) fajnie ze cos robicie, trzymam kciuki ale serio jak zakladasz temat o grze to chcialbym przeczytac o niej, a nie o deweloperze ;/ Rozumiem rozczarowanie. O grze pierwsze informacje pojawią się 1 Września skoro zalozyles studio to teksty w stylu "odpowiem na ktore moge" raczej tak na prawde "odpowiem na ktore chce" bo sam sobie raczej embarga nie narzuciles 1 wrzesnia trailer render czy juz cos z gameplayu i na silniku gry pokazecie? Fakt Mały błąd myślowy. Co do trailera, to wszystko na silniku gry. Nie będzie to póki co nic długo - tylko teaser, aczkolwiek pojawi się kilka ujęć bezpośrednio z gry. Edytowane 25 sierpnia 2016 przez Graczdari Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Jeśli nie jest to symulator spacerowicza, to powodzenia życzę na wszystkich platformach. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 gierke wydacie tylko cyfrowo? jak to wyglada od zeplacza, czyli dogadywanie sie np z sony (gdzie dzwonicie co gadacie - "dzien dobry ja chce wydac gierke"}, ile sobie zycza za samo wydanie, ile z ceny zakupionego produktu leci do was ile do sony? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 czy współpraca małego developera z Microsoftem jest tak tragiczna jak pisze Mendrek? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Czy gra bedzie dostepna na Windows 10 Store? Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2016 Dużo pytań Zacznę od końca: asax - wątpię (odp. na to czy będzie w plusie) Co do współpracy z MS to w sumie u nas wiele większy problem jest z SONY. Nie da się natomiast ukryć, że mamy też trochę pomocy z zewnątrz, więc jest nam łatwiej. kermit - jakaś będzie Nie jesteśmy tutaj od lania wody. Uncharted 4, Horizon czy Gears of War 4 to nie będzie, aczkolwiek nie spadniemy poniżej pewnych standardów, które nawet wśród małych developerów istnieją . Będzie ładnie, schludnie i przyzwoicie technicznie hav7n - trudno powiedzieć, aczkolwiek raczej małe szanse. Ficuś - Gra pójdzie póki co tylko i wyłącznie cyfrowo w przedziale cenowym między 15 a 20€. To czy pojawi się w pudełku zależy od wielu czynników. Na resztę pytania odpowiedzieć nie mogę. Studio można mieć swoje, ale rozmowy są dwustronne i obowiązuje je jednak tajemnica. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 widzialem strzepek trailera krecony z reki, ciezko cokolwiek napisac bo tak krotko to trwalo ale na pewno mnie nie odstraszylo Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 ty się śmiejesz a ja już odliczam godziny do premiery trailera. Hype jest Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 no ale to robicie gre na obecne konsole z vr i planujecie ja zrobic w 2 lata? dobrze rozumiem? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 i gdzie zwiastun???!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Jeszcze ponad godzina czasu . Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 2 września 2016 Autor Opublikowano 2 września 2016 CONSIENCE of WAR opowiada o niemieckim weteranie pierwszej wojny światowej, który mimo ogromnych problemów z psychiką zostaje wysłany na front wschodni, gdzie uczestniczy w operacji Barbarossa. Psychika daje coraz bardziej o sobie znać, naszego bohatera męczą koszmary, a sumienie nie wytrzymuje tego co widzi. Pewnego dnia podczas barbarzyńskiej akcji swoich towarzyszy, bohater robi coś nieoczekiwanego, co diametralnie odmienia jego pozycję i wpływa na dalsze losy. Teraz walczy o przetrwanie, nie tylko swoje. Ucieka…przed wojną i samym sobą. Gameplay skupi się na aspektach przetrwania podczas wyniszczającej kampanii wojennej. Akcje będziemy obserwować z pierwszej osoby, a prócz kwestii survivalowych znajdziemy również mocno nakreślone elementy przygody, skradanki a nawet horroru. Poprzez gameplay chcemy pokazać trud przetrwania oraz zmiany zachodzące w psychice naszego bohatera. By nadać realizmu, wszystkie dialogi zostaną nagrane w języku niemieckim i rosyjskim. Gra powstaje na silniku UNREAL ENGINE 4 i pojawi się na PS4, XONE i PC. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Oczywiście nie mogło obyć się bez opóźnień i domyślam się, że wielu już straciło wiarę, aczkolwiek jest. Opóźnienia wynikły z pewnej zmiany koncepcji. Niektóre osoby widziały wcześniej fragmenty trailera i odkryją teraz, że użyliśmy innej muzyki plus zmienił się montaż. Stwierdziliśmy, że póki co zrobimy zwykły trailer zapowiadający grę, gdzie nie musi być póki co nic wielkiego Duże materiały dopiero nadejdą. Aczkolwiek jest to pierwszy krok.....teraz już trzeba iść dalej. Ujęcia pochodzą w większości z prototypu, aczkolwiek obiecuję, że finalna wersja będzie wyglądać DUŻO LEPIEJ ! Każdy kiedyś zaczynał, a i tak myślę że przy posiadanym budżecie i zasobach nie jest wcale źle. O postępach będziemy informowali na bieżąco. Liczę, że nie będzie morza hejtu. Nie udajemy, że jesteśmy CDPR, aczkolwiek każdy kiedyś zaczynał a w obecnym projekcie widzimy naprawdę ogromny potencjał ! Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Wygląda chuyowo, preorder cancelled. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Ile czasu trwa już produkcja? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Wygląda chuyowo, preorder cancelled. Dokładnie tak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi