Gość _Be_ Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Dobreeee. Ta corka kiepskich chodzila do 2 LO we wro. Kolega mowil, ze strasznie zadzierala nosa. Ciekawe czy zadzierala kiecke Oczywisty grzybiarz hook na koniec Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Pierwsze sezony kiepskich bardzo fajne, potem jak babka zmarła i Walduś odszedł to forma spadła. Tych nowych to nie ogladam nawet. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Dobreeee. Ta corka kiepskich chodzila do 2 LO we wro. Kolega mowil, ze strasznie zadzierala nosa. Ciekawe czy zadzierala kiecke Basia? Kiedyś niezła laska Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Co do Kiepskich to z tych "nowych" odcinków najlepsze są tylko "Opowieść wigilijna" i odcinek z parodią RING'u. Dalsze odcinki są niewarte uwagi. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Dobry był odcinek jak ich porwali kosmity i jeden taki z nosem w kształcie chuya zamiatał pokład statku XD Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Moze ci sie z Kapitanem Bomba pomylilo? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Nie, to byli 'Kiepscy'. Cytuj
michal 558 Opublikowano 6 listopada 2016 Autor Opublikowano 6 listopada 2016 No własnie chciałem pisać, ze Ferdek mimo ze czasami smieszny, to serial epatował ordynarnością. No i to pokazuje jak płytkie jest polskie społeczeństwo. Ja rozumiem, że nie każdy ma ochotę wybrać się raz na jakiś czas do teatru lalek czy wybrać się do muzeum ale numery z boczkiem zboczkiem bawią gdy jesteś na utrzymaniu rodziców/dziadkow/jehowych ale nie gdy żyjesz trybem praca, wiecznie niezadowolona młoda żona dzieciak który naciąga ciebie na jakieś głupoty twój wolny czas to wizyta w domowej toalecie. Get real maaan Polska to gułag Europy. Tu ludzie ledwo łapią powietrze a już na pewno nie mają siły się śmiać. Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 najlepszy odcinek to tyrtum pyrtum Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 O jezu, _m_ znowu leczy kompleks swojej kiepskiej pracy i zmarnowanego życia. najlepszy odcinek to tyrtum pyrtum wklejałem go stronę wcześniej Cytuj
michal 558 Opublikowano 6 listopada 2016 Autor Opublikowano 6 listopada 2016 Ależ ty przykry jesteś. Dopowiada sobie jak w topicu o znikających produktach z półek sklepowych. Idź poczytać sobie kaczora Donalda. Może w końcu coś zajarzysz. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 oho, widzę, że generator randomowych wypowiedzi coś szwankuje Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 https://www.youtube.com/watch?v=aTS7p4M0V5c https://www.youtube.com/watch?v=EYVPBZbCMt8 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 najlepszy odcinek to tyrtum pyrtumMoj ulubiony to chyba ten co u nich Śmierc zamieszkała i dalej jej na imie Genia. Cytuj
michal 558 Opublikowano 25 grudnia 2016 Autor Opublikowano 25 grudnia 2016 dochodzi wojna polsko-ruska z wybitnym borysem szycem. GW z tego co pamiętam mocno promowała film. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 Ale botoks serial się zayebiście ogląda, na pewno klimat serialu bliższy pitbullowi niż te dwa nowe filmy. W zasadzie cały czas się coś dzieje, jest Barszczyk ( znakomity), jednak nie ma tyle przeklinania co w trailerach, jest obrzydliwie, czasami nawet nie zenująco pod względem humoru. Na pewno nie można tego polecić, ale jest to wciągajace, niczym chłopaki do wzięcia. Filmu nie widziałem. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 Ogadam, i serce mnie ukulo ze dwa razy jako tate. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 ? Z kim to ogadasz? A, że oglądasz i ukłuło Cie jako tatę. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 21 lutego 2018 Opublikowano 21 lutego 2018 Dobra scena w gabinecie jak robią kawę: -KUURWA!! -kuuuuuuurwaaaaa Jedna z lepszych scen Ogólnie nie wiem czy tak się różni od filmu ale jakos tutaj wcale nie uzywwaja kuref zamiast przecinków, może rozciagniecie na serial troche to rozmyło. Spodziewałem sie zdecydowanie czegoś gorszego, 38:45 najlepsze kurfa w polskiej kinematografii xD taka życiowa Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 9 godzin temu, milan napisał: Dobra scena w gabinecie jak robią kawę: -KUURWA!! -kuuuuuuurwaaaaa Jedna z lepszych scen Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Akurat kontekst jest zabawny bo ekspres dostała gratis od firmy farm. za wypisywanie recept na leki zrobione z cukru pudru, a fuche załatwiła ta Łobądziowa więc zgrabnie podsumowała nowy nabytek xD I nie można być hipokrytą, dużo scen gdyby zamienić bohaterów na despero albo igora mogłoby byc nagrodzone oklaskami przez fanów gdyby się odbywało na komisariacie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 o ch,uy oficjalnie milan zamienil się w janusza, kurrrła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi