milan 7 022 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 haha, no ale wstydze się, więc chyba jeszcze jest dla mnie szansa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 milan nie żal ci czasu na takie gówna? Podobno zapracowany jesteś. Weź z dziećmi się pobaw, przeczytaj coś jak już grać nie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Jak ktoś lubi kinematografię to i crapem się zainteresuję, bo mnie na przykład czasami intryguje obejrzeć takie prawdziwe (pipi), które wywołuje dużo zainteresowania, pewnego rodzaju fenomen. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 (edytowane) Tej ale weź się odpier,dol blantman, bo ja to oglądam jak dzieci śpią. 45minut co tydzień, będzie mi tu pie,rodlił o stracie czasu. Stary głupek co wykłoca sie w CW będzie mi pisał co mam robić z wolnym czasem, no beka. Edytowane 22 lutego 2018 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 2 minuty temu, milan napisał: Tej ale weź się odpier,dol blantman, bo ja to oglądam jak dzieci śpią. 45minut co tydzień, będzie mi tu pie,rodlił o stracie czasu. Stary głupek co wykłoca sie w CW będzie mi pisał co mam robić z wolnym czasem, no beka. uuu jest poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 (edytowane) zaraz strigerowany milan wpadnie w szale i zaserwuje post na poważnie ,3,2,1 a nie, już to zrobił, no to zaraz wapdnie i napisze "to tylko internet" 3,2,1 a, że milan ma milanowy gust? żadna tajemnica. Blade Runer (pipi)owe, filmy Partyka Vegi i inne jajca to już sztosik Edytowane 22 lutego 2018 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Tej, ale specjalnie wybrałem ten temat, to nie jest "co polecacie", jak krupek pisze, czasami człowiek z ciekawosci obejrzy coś co spowodowało jakąś wrzawę, niektórzy nawet za to płaca i ida do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 W Blade Runnerze ciekawa była nowela, na podstawie której film powstał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 1 minutę temu, gekon napisał: zaraz strigerowany milan wpadnie w szale i zaserwuje post na poważnie ,3,2,1 a nie, już to zrobił, no to zaraz wapdnie i napisze "to tylko internet" 3,2,1 a, że milan ma milaniwy gust? żadna tajemnica. Blade Runer (pipi)owe, filmy Partyka Vegi i inne jajca to już sztosik No dla uściślenia na forum jest więcej osób które uważają że serial pitbull to klasyka. Nigdzie nie pisałem ani słowem dobrze o filmach. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Nowe porządki momentami były ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 odnośnie papryka vegi Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Czytam ten temat od początku i tam ktoś wymienia film (bodajże Orzeszek), "Gulczas a jak myślisz" + kontynuacja "Yyyreek". Szybka obczajka na filmwebie i ...:http://www.filmweb.pl/film/Gulczas%2C+a+jak+myślisz-2001-31881/cast/actors Tam grał Andrzej Lepper? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 O jasny ch.uj, ten film był tak beznadziejny, że nawet TVN nim nie męczył ludzi, chyba parę razy go puścili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 2 godziny temu, gekon napisał: zaraz strigerowany milan wpadnie w szale i zaserwuje post na poważnie ,3,2,1 a nie, już to zrobił, no to zaraz wapdnie i napisze "to tylko internet" 3,2,1 a, że milan ma milanowy gust? żadna tajemnica. Blade Runer (pipi)owe, filmy Partyka Vegi i inne jajca to już sztosik Kasowanie konta za 3, 2, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: Czytam ten temat od początku i tam ktoś wymienia film (bodajże Orzeszek), "Gulczas a jak myślisz" + kontynuacja "Yyyreek". Szybka obczajka na filmwebie i ...:http://www.filmweb.pl/film/Gulczas%2C+a+jak+myślisz-2001-31881/cast/actors Tam grał Andrzej Lepper? No miał swoje cameo w scenie blokowania drogi przez rolników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi