Opublikowano 22 lutego 20187 l milan nie żal ci czasu na takie gówna? Podobno zapracowany jesteś. Weź z dziećmi się pobaw, przeczytaj coś jak już grać nie chcesz.
Opublikowano 22 lutego 20187 l Jak ktoś lubi kinematografię to i crapem się zainteresuję, bo mnie na przykład czasami intryguje obejrzeć takie prawdziwe (pipi), które wywołuje dużo zainteresowania, pewnego rodzaju fenomen.
Opublikowano 22 lutego 20187 l Tej ale weź się odpier,dol blantman, bo ja to oglądam jak dzieci śpią. 45minut co tydzień, będzie mi tu pie,rodlił o stracie czasu. Stary głupek co wykłoca sie w CW będzie mi pisał co mam robić z wolnym czasem, no beka. Edytowane 22 lutego 20187 l przez milan
Opublikowano 22 lutego 20187 l 2 minuty temu, milan napisał: Tej ale weź się odpier,dol blantman, bo ja to oglądam jak dzieci śpią. 45minut co tydzień, będzie mi tu pie,rodlił o stracie czasu. Stary głupek co wykłoca sie w CW będzie mi pisał co mam robić z wolnym czasem, no beka. uuu jest poważnie
Opublikowano 22 lutego 20187 l zaraz strigerowany milan wpadnie w szale i zaserwuje post na poważnie ,3,2,1 a nie, już to zrobił, no to zaraz wapdnie i napisze "to tylko internet" 3,2,1 a, że milan ma milanowy gust? żadna tajemnica. Blade Runer (pipi)owe, filmy Partyka Vegi i inne jajca to już sztosik Edytowane 22 lutego 20187 l przez gekon
Opublikowano 22 lutego 20187 l Tej, ale specjalnie wybrałem ten temat, to nie jest "co polecacie", jak krupek pisze, czasami człowiek z ciekawosci obejrzy coś co spowodowało jakąś wrzawę, niektórzy nawet za to płaca i ida do kina.
Opublikowano 22 lutego 20187 l W Blade Runnerze ciekawa była nowela, na podstawie której film powstał.
Opublikowano 22 lutego 20187 l 1 minutę temu, gekon napisał: zaraz strigerowany milan wpadnie w szale i zaserwuje post na poważnie ,3,2,1 a nie, już to zrobił, no to zaraz wapdnie i napisze "to tylko internet" 3,2,1 a, że milan ma milaniwy gust? żadna tajemnica. Blade Runer (pipi)owe, filmy Partyka Vegi i inne jajca to już sztosik No dla uściślenia na forum jest więcej osób które uważają że serial pitbull to klasyka. Nigdzie nie pisałem ani słowem dobrze o filmach.
Opublikowano 22 lutego 20187 l Czytam ten temat od początku i tam ktoś wymienia film (bodajże Orzeszek), "Gulczas a jak myślisz" + kontynuacja "Yyyreek". Szybka obczajka na filmwebie i ...:http://www.filmweb.pl/film/Gulczas%2C+a+jak+myślisz-2001-31881/cast/actors Tam grał Andrzej Lepper?
Opublikowano 22 lutego 20187 l O jasny ch.uj, ten film był tak beznadziejny, że nawet TVN nim nie męczył ludzi, chyba parę razy go puścili.
Opublikowano 22 lutego 20187 l 2 godziny temu, gekon napisał: zaraz strigerowany milan wpadnie w szale i zaserwuje post na poważnie ,3,2,1 a nie, już to zrobił, no to zaraz wapdnie i napisze "to tylko internet" 3,2,1 a, że milan ma milanowy gust? żadna tajemnica. Blade Runer (pipi)owe, filmy Partyka Vegi i inne jajca to już sztosik Kasowanie konta za 3, 2, 1
Opublikowano 22 lutego 20187 l 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: Czytam ten temat od początku i tam ktoś wymienia film (bodajże Orzeszek), "Gulczas a jak myślisz" + kontynuacja "Yyyreek". Szybka obczajka na filmwebie i ...:http://www.filmweb.pl/film/Gulczas%2C+a+jak+myślisz-2001-31881/cast/actors Tam grał Andrzej Lepper? No miał swoje cameo w scenie blokowania drogi przez rolników.