Skocz do zawartości

Wstyd mi...

Featured Replies

Opublikowano

haha, no ale wstydze się,  więc chyba jeszcze jest dla mnie szansa xD

• Odpowiedzi 139
  • Wyświetleń 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Poranek kojota i Chłopaki nie płaczą to już klasyki polskiego kina, nalezy szanowac.

• Ale nie zmienia faktu, że _M_  źle się czyta, przeskakuje tematy rozmów, zmienia koncepcję całej rozmowy (od budżetu do braku znaczenia polskiego kina w świecie). Wiedza sprawia wrażenia uformowanej w

• wymieniamy polskie filmy,seriale które są tak uwłaczające zwykłej ludzkiej przyzwoitości, że można się zawstydzić  wspominając je podczas rozmowy z ludzmi.   1.Poranek Kojota - humor na poziomie nie

Opublikowano

milan nie żal ci czasu na takie gówna? Podobno zapracowany jesteś. Weź z dziećmi się pobaw, przeczytaj coś jak już grać nie chcesz.

Opublikowano

Jak ktoś lubi kinematografię to i crapem się zainteresuję, bo mnie na przykład czasami intryguje obejrzeć takie prawdziwe (pipi), które wywołuje dużo zainteresowania, pewnego rodzaju fenomen. 

Opublikowano

Tej ale weź się odpier,dol blantman, bo ja to oglądam jak dzieci śpią. 45minut co tydzień, będzie mi tu pie,rodlił o  stracie czasu.

Stary głupek co wykłoca sie w CW będzie mi pisał co mam robić z wolnym czasem, no beka.

Edytowane przez milan

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

Tej ale weź się odpier,dol blantman, bo ja to oglądam jak dzieci śpią. 45minut co tydzień, będzie mi tu pie,rodlił o  stracie czasu.

Stary głupek co wykłoca sie w CW będzie mi pisał co mam robić z wolnym czasem, no beka.

uuu jest poważnie

Opublikowano

zaraz strigerowany milan wpadnie w szale i zaserwuje post na poważnie ,3,2,1

a nie, już to zrobił, no to zaraz wapdnie i napisze "to tylko internet" 3,2,1

a, że milan ma milanowy gust? żadna tajemnica. Blade Runer (pipi)owe, filmy Partyka Vegi i inne jajca to już sztosik 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Tej, ale specjalnie wybrałem ten  temat, to nie jest "co polecacie", jak krupek pisze, czasami człowiek z ciekawosci obejrzy coś co spowodowało jakąś wrzawę, niektórzy nawet za to płaca  i ida do kina.

Opublikowano
1 minutę temu, gekon napisał:

a, że milan ma milaniwy gust? żadna tajemnica. Blade Runer (pipi)owe, filmy Partyka Vegi i inne jajca to już sztosik 

No dla uściślenia na forum jest więcej osób które uważają że serial pitbull to klasyka. Nigdzie nie pisałem ani słowem dobrze o filmach.

Opublikowano

odnośnie papryka vegi 

0668_8458_520.jpeg

Opublikowano

O jasny ch.uj, ten film był tak beznadziejny, że nawet TVN nim nie męczył ludzi, chyba parę razy go puścili.

Opublikowano
2 godziny temu, gekon napisał:

a, że milan ma milanowy gust? żadna tajemnica. Blade Runer (pipi)owe, filmy Partyka Vegi i inne jajca to już sztosik 

Kasowanie konta za 3, 2, 1

Opublikowano
1 godzinę temu, grzybiarz napisał:

Czytam ten temat od początku i tam ktoś wymienia film (bodajże Orzeszek), "Gulczas a jak myślisz" + kontynuacja "Yyyreek".
Szybka obczajka na filmwebie i ...:
http://www.filmweb.pl/film/Gulczas%2C+a+jak+myślisz-2001-31881/cast/actors
Tam grał Andrzej Lepper?

No miał swoje cameo w scenie blokowania drogi przez rolników.