Masorz 13 196 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Jeżeli lubicie klimaty post-metalowe i nie znudził Wam się 10 lat temu, to nadrabiać czym prędzej bo kapela jest zjawiskowa. A tymczasem nareszcie jest pierwszy singiel z nadchodzącego, trzeciego albumu zatytułowanego 'Epitaphs'- Jeszcze nie przesłuchany do końca, bo jestem zajęty popuszczaniem w portki. Skończyłem, dostarczyli jak zwykle :sexhorse: Edytowane 29 sierpnia 2016 przez Masorz Cytuj
Stillborn 0 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Mam debiut i Void Mother. Niedawno kupiłem sobie tegoroczny album, ale coś nie może dotrzeć do mnie do domu. Post metal i wszelkie doomy to nie są moje ulubione dźwięki, ale Obscure Sphinx pięknie mi wchodzi. Cytuj
Stillborn 0 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 Nom, wczoraj się pożaliłem, że płytka nie może dotrzeć i 15 min po napisaniu posta zadzwonił listonosz. Heh. Cytuj
musoil 47 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Zapamiętałem tą kapelę jako zespół z najstraszniejszą (w sensie ,,creepy'') grafiką albumu, chodzi o ten poprzedni. Te białe ślepia wlewające zepsucie w twoją duszę Edytowane 4 grudnia 2016 przez musoil Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi