Skocz do zawartości

Worms W.M.D.

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem która to już odsłona robali, ale jestem wiernym fanem od 18 lat, więc temat musi być.

Poprzednie Worms Battlegrounds były całkiem niezłe, z paroma ciekawymi nowymi mechanizmami, ale też momentami nieczytelną grafiką oraz schrzanioną fizyką (też momentami).

Tutaj mamy powrót do full 2D na pełnej kurwie.

Wszystko piękne i czytelne, fizyka naprawiona (najbardziej przypomina tą z Worms Armageddon/World Party) a grafika jest zdecydowanie najlepsza w dziejach serii.

Do tego fajne nowe patenty z np craftowaniem broni, więc ogólnikowo arsenał jest BARDZO pokaźny.

Następną nowością są pojazdy, przy używaniu których dochodzi nowy element 'strategiczny'.

To samo się tyczy budynków.

Zakupiłem giereczkę parę dni temu i jestem zachwycony. Szykują się godziny jak nie setki wyśmienitej zabawy.

Fanom robali to nawet polecać nie trzeba :fsg:

Btw. na ps4 kosztuje 99 zetta, nie to co złodzieje z No Man'S Sky.

Edytowane przez Masorz

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 6,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

zastanawiam sie czy na X1 nie kupić, w cyfrze bodaj 8 dyszek, a archon polecal mocno.

Opublikowano

zastanawiam sie czy na X1 nie kupić, w cyfrze bodaj 8 dyszek, a archon polecal mocno.

Bierz to będziemy grać. We wrześniu już pewnie się skuszę i kupię. Tak dawno w to nie gralem, a jest to takie za(pipi)iste.

Opublikowano

Dla trophyhunterów - staty online resetują się, jak wyłączysz grę :)

Taki bajer :) No i do 5 rangi online trzeba wygrać 150 meczów online... pod rząd  :kaz:

Opublikowano

Ej czy na zlocie będzie jakaś konsola w ogóle ? O ile ktoś tam w cokolwiek gra to to by się mogło nadać.

Opublikowano

To jest fpyte pomysł koleżko. 

Archon narzekał na nowy dizajn robaków ale mnie podpasował bardzo. Po upośledzonej wersji na x360 chętnie popykam tą odsłone.

Revolution olałem. 

Opublikowano

też kupiłem na premierę (X1), po około 10 godzinach gry stwierdzam, że to najlepsza odsłona od armageddon/world party

sporo kontentu single i świetne multi, choć na chwilę obecną ciężko znaleźć 4 graczy do FFA, 1 vs 1 bez problemu

polecam

Opublikowano
  • Autor

To jest fpyte pomysł koleżko. 

Archon narzekał na nowy dizajn robaków ale mnie podpasował bardzo. Po upośledzonej wersji na x360 chętnie popykam tą odsłone.

Revolution olałem. 

Bjały na jakiej konsoli w to grasz?

Nowy dizajn robaków jest świetny.

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące nowych robali. Czy wyszła jakakolwiek inna wersja pudełkowa niż "All-Stars" z dodatkami? Chcę zamówić grę już trochę po premierze i zastanawiam się czy wszystkie pudełkowe edycje na PS4 są takie same :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mam w już swoją płytkę, to jak Masorz, Yano gramy wieczorem ?

Chętnie

Przed 20tą robię wycieczkę po bronki i jedziemy z koksiwem :cool::lapka:

Opublikowano

ja dopiero wychodze z roboty, bede za jakies 20-30min

Opublikowano

Wziąłem dziś tą gierkę, nieco w ciemno, bez zagłębiania się w jakiekolwiek opinie. Worms Battleground sprawdzała się świetnie jako party game, a skoro WMD przypomina Armageddon, to ojesu..., powinna być petarda. :obama:

Szkoda tylko, że mam zapewne jedyny egzemplarz tej gierki na forum.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nawet na xboxa pare osób kupiło z tego co mi się rzuciło w oczy.

Opublikowano

Wziąłem dziś tą gierkę, nieco w ciemno, bez zagłębiania się w jakiekolwiek opinie. Worms Battleground sprawdzała się świetnie jako party game, a skoro WMD przypomina Armageddon, to ojesu..., powinna być petarda. :obama:

Szkoda tylko, że mam zapewne jedyny egzemplarz tej gierki na forum.

:czesc: możemy cos pyknąć w nastepnym tygodniu łap mnie na xbox live 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No tu szykuj się na wpjer.dol :lapka::ogor:

Opublikowano

czy kupując jeszcze teraz cyfrówkę na X1, jest jakiś sposób na dostanie all-stars packa? bo wydaje mi się, że już nie można, ale może mi się tylko wydaje :dog: Z jednej strony wolałbym mieć w boxie, ale z drugiej strony - nie chciałoby mi się zmieniać płyty żeby zagrać 1h w wormsy :rayos: 

Opublikowano
  • Autor

Nadkonsolowcy dzisiaj jakieś Robale robimy?

Yano, Pawcio, Kogut do tablicy. Ofi kupiłeś wreszcie?