Opublikowano 31 grudnia 20168 l Miał ktoś problem ze znikającymi punktami w meczach rankingowych po wyłączeniu konsoli? Ilekroć wyłączę PS4 stan jest zerowany, mimo to idzie trafić na ludzi o wyższych rangach, więc musi istnieć jakieś rozwiązanie. Anyone?
Opublikowano 14 marca 20178 l Obecna promocja* powoduje, że cena gry jest w mojej ocenie warta rozpatrzenia. Osobiście kupiłem + kilku znajomych więc szykuje się dobra zabawa :) * obniża z 99 zł na 55,44 zł dla PS+ trwa do 23.03
Opublikowano 15 marca 20178 l kupilem pare dni temu na promocji, zagralem w koncu wczoraj jeden meczyk z dziewczyna. swietna zabawa, czuc klimat staruskich wormsow
Opublikowano 17 marca 20205 l Witam mam pytanie czy jak kupię na ps store worms wmd to czy będzie on po polsku, bo są języki dostępne ale brak języka polskiego proszę o szybką odpowiedź ??
Opublikowano 1 lipca 20204 l Napisałbym,że to powinno mieć osobny temat ale ta gra za szybko zdechnie żeby ktoś zdąrzył o niej coś więcej napisać. Nie podoba mi się to co zobaczyłem na trailerze. W ogóle dlaczego środowisko nie jest zniszczalne i wszystko jest takie chaotyczne?