Kogut 308 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Ja chętny nawet mnie nic dłużej w robocie nie powinno zatrzymać Cytuj
first99 5 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Miał ktoś problem ze znikającymi punktami w meczach rankingowych po wyłączeniu konsoli? Ilekroć wyłączę PS4 stan jest zerowany, mimo to idzie trafić na ludzi o wyższych rangach, więc musi istnieć jakieś rozwiązanie. Anyone? Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 14 marca 2017 Opublikowano 14 marca 2017 Obecna promocja* powoduje, że cena gry jest w mojej ocenie warta rozpatrzenia. Osobiście kupiłem + kilku znajomych więc szykuje się dobra zabawa :) * obniża z 99 zł na 55,44 zł dla PS+ trwa do 23.03 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 marca 2017 Opublikowano 15 marca 2017 kupilem pare dni temu na promocji, zagralem w koncu wczoraj jeden meczyk z dziewczyna. swietna zabawa, czuc klimat staruskich wormsow Cytuj
czapic 0 Opublikowano 17 marca 2020 Opublikowano 17 marca 2020 Witam mam pytanie czy jak kupię na ps store worms wmd to czy będzie on po polsku, bo są języki dostępne ale brak języka polskiego proszę o szybką odpowiedź ?? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 lipca 2020 Opublikowano 1 lipca 2020 Napisałbym,że to powinno mieć osobny temat ale ta gra za szybko zdechnie żeby ktoś zdąrzył o niej coś więcej napisać. Nie podoba mi się to co zobaczyłem na trailerze. W ogóle dlaczego środowisko nie jest zniszczalne i wszystko jest takie chaotyczne? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi