Masorz 13 191 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 (edytowane) ponoć na końcu ofiary smolenska spotykają siez Z duchami zabitych w Katyniu, myśle ze tutaj jest dużo możliwosci rezyserskich. No i moment wcisniecia złej dzwigni w kabinie tez mógł byc spowodowany unga bunga pary prezydenckiej. Są już pierwsze reakcje: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,114927,20649450,film-smolensk-i-pierwsze-reakcje-jest-ciezki-do-zrozumienia.html http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/warszawa/pokaz-filmu-smolensk-w-teatrze-wielkim-w-warszawie/9xs45p2 http://www.pomponik.pl/plotki/news-jaroslaw-kaczynski-poruszony-filmem-smolensk-zareagowal-rado,nId,2263586 Teraz już bankowo wyjście do kina Edytowane 6 września 2016 przez Masorz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Dobrze, że nie jestem w wojsku. Musiałbym isć na to (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 te mordy w poście masorza Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 wie ktoś ile jest filmików po napisach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 To jak, idzie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 chu,jowy film chu,jowym filmem ale najgorsze jest to, że mało gdzie jest wspominane że to fabularny film inspirowany katastrofą, wszystkie mohery odbiorą to jako film dokumentalny. Skoro Krauze zrobił wiarygodny film Czarny Czwartek to przy Smoleńsku musi być tak samo. Zamach. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 (edytowane) dave z ekipą , po przejsciu mother russia bleeds xD jezu, ile czeka nas gifów, memów, się zacznie. Lech will be back in Smoleńsk 2: beyond Edytowane 6 września 2016 przez milan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 https://www.youtube.com/watch?v=d0I1HbDW54Y 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 (edytowane) "Czarny Czwartek" to moim zdaniem cienki film, ale ciekawie jest pomyśleć, jak zmienił się kraj - i jak zmieniła się historia "komunizmu" i "II wojny światowej" - przez te zaledwie 5 lat. Na "Czarny Czwartek" reakcje były mniej więcej takie: no, no tak, spoko, wiemy. Film został dobrze przyjęty, ale politycznie za bardzo nikogo nie obchodził, no bo to był po prostu jeden z tysiąca dokumentów o tym jaka dzielna ta opozycja. Teraz taki temat byłby to element jakiejś walki, bo z jakiegoś powodu wszystkie partie to teraz tak naprawdę kontynuacja rządu PRL i bolszewików tępiących w ten sposób nadal jedyną słyszną opcję. Edytowane 6 września 2016 przez ogqozo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Podobno film za granicą będzie odtwarzany jako Suicide Squad 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 No film cienki, ale opowiada w miarę prawdziwą historię a Smoleńsk opowiada o Zamachu, czyli o czymś co w ogóle nie miało miejsca. Oba filmy wyreżyserował ten sam człowiek, według mnie wyrządza tym ogromną krzywdę ludziom, bo są ciężkie czasy jeżeli o to chodzi. Na każdym kroku fałszowana jest historia, zatajane fakty w wiadomościach telewizji publicznej itd. a teraz nagle wychodzi film, który tę historię jeszcze bardziej przekręca. Dzieci w szkołach będą chodzić na ten film w ramach zajęć z religii. Jak zmieni się partia rządząca to powinni rozstrzelać Krauzego za prowokacje i zdradę narodu, podobnie jak każdego kto przyłożył do tego rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Pierwotnie to ten film miał wyglądać zupełnie inaczej, ale zaczęli się wtryniać do tego politykierzy i podobno z zamierzenia samego reżysera prawie nic nie zostało. W normalnym kraju można by to coś traktować jako ciekawostkę, bo w końcu każdemu wolno uprawiać jakąś sztukę i mieć pole do interpretacji, ale w Polsce posłuży to do prania ludziom mózgów i jeszcze bardziej podzieli społeczeństwo, a jak zaczną na to prowadzać szkoły, to od małego niektórym dzieciakom zaczadzi się umysły. I pewnie między innymi o to chodzi. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Podczas każdego seansu tego dzieła powinno kino w powietrze wylatywać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Zakładając że zakończenie, które wstawił zmazeo z Wieściach jest prawdziwe, to czy mogę być już oburzony tym, że Krauze insynuuje, że wujek mojego dziadka, który dostał kulkę w Katyniu, wita i ściska się z Lechem Kaczyńskim? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Zakładając że nie da się zrecenzować takiego filmu pomijając własne poglądy, to już widzę te skrajności w ocenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 te mordy w poście masorza Szkoda ze nikt nie wpadł na powtórzenie finału z bekartow wojny Zakładając że zakończenie, które wstawił zmazeo z Wieściach jest prawdziwe, to czy mogę być już oburzony tym, że Krauze insynuuje, że wujek mojego dziadka, który dostał kulkę w Katyniu, wita i ściska się z Lechem Kaczyńskim? Lech jest akurat a raczej był całkiem spoko człowiekim Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Zakładając że zakończenie, które wstawił zmazeo z Wieściach jest prawdziwe, to czy mogę być już oburzony tym, że Krauze insynuuje, że wujek mojego dziadka, który dostał kulkę w Katyniu, wita i ściska się z Lechem Kaczyńskim? No oczywiście że możesz, wystarczy nienawidzić Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 W internecie wytaczając argument ostateczny, gdy chcemy zakończyć dyskusję wstawia się śmieszny obrazek. Tutaj jest podobnie, tylko zamiast obrazka nakręcono film. Nikt nie odpowie, no bo po co. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Ciekawe czy będzie słychać strzały? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 (edytowane) lol, ja się spodziewam tego Edytowane 6 września 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Ponieważ od dawna nie widziałem dobrej polskiej komedii, zastanawiam się czy się nie wybrać, wiadomo z jakich powodów. Z drugiej strony, inne polskie dzieło opisywane jako tak złe, że aż dobre ("obce ciało") okazało się po prostu zaje.biście nudne, a to chyba najgorsze czym może się charakteryzować film. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 czy komedia? włacz sobie dziennikarza Cezarego Gmyza alias "trotyl", w dowolnym wywiadzie w tvp albo republice, nie ma się z czego smiac. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 czy komedia? włacz sobie dziennikarza Cezarego Gmyza alias "trotyl", w dowolnym wywiadzie w tvp albo republice, nie ma się z czego smiac. No ale Gzyms na szczęście w Smoleńsku nie gra, może nie będzie tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 ja jestem zawiedziony, liczylem na polska wersje tego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 6 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi