michal 558 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 to w tym dziale nie ma nowobogackich świń? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 ALE KUPUJESZ TY PRALKO-SUSZARKE, CZY JESTEŚ TU DLA BEKI? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 wy żyjecie dla beki, ja chcę postawić to wszystko do pionu. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 http://www.pb.pl/4645750,98301,samsung-ma-problem-z-odlatujacymi-pralkami?utm_source=facebook.com&utm_medium=sm&utm_campaign=socialfb Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Odświeżacz powietrza mnie zdradzil. Zona się kąpie, uwalniam wnet w sypialni długo zbieranego tajnego podkołdrzaka bezzapachowca. Zero dowodów. Jak tylko weszla pół minuty pozniej to odswiezacz w koncu wyniuchał, zapodał diodę na czerwono i przyspieszył 3x z nawiewem. Wydało się wszystko ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Dużo już o tych pierdach czytałem, mozesz mi wysłać w słoiku na próbę? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Moge Ci napierdziec do buzi jak bede w Poznaniu. Sloik musialbym oklejać dodatkowo płatną usługą "ostrożnie". Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 4 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Oglądałem wczoraj pralki i mam mały dylemat. Największym problemem jest to, że pralka ma być w łazience pod blatem. Blat ma 50cm długości więc pralka do 45cm. Takie pralki jednak mają dość małe bębny co mojej kobiecie się nie podobało. Od samego początku zdecydowany byłem na Boscha - mam w domu rodzinnym i wiem, że działa cicho. Gorzej z funkcjonalnością. Jest mega nieintuicyjny i bardzo łatwo coś przez przypadek wcisnąć na panelu biodrem czy nawet raz zatrzymałem pralnie wycierając się ręcznikiem. http://www.euro.com.pl/pralki/bosch-serie-6-avantixx-wlt24460pl.bhtml Wczoraj na żywo pooglądałem te pralki i wpadły mi do oka dwa inne modele: http://www.euro.com.pl/pralki/lg-fh2u2hdn1.bhtml http://www.euro.com.pl/pralki/samsung-ww70k5210vw.bhtml Mimo podobnych wymiarów do Boscha mają dużo większe bębny. Zarówno głębsze jak i szersze. Pewnie ze względu na inny model silnika, który jest bardziej płaski niż ten Boschowy. Sprzedawca rekomendował LG, stawiając ją jakościowo wyżej niż pralki Samsunga. Na ten temat nie mogę się wypowiedzieć. Niestety cena 500zł wyższa niż za tę Boscha. Wiem, że Red mam Ecobąbelka i sobię chwali, a czy ma ktoś pralkę z nowej linii LG? Ta pojemność bębna jest naprawdę dobrym dealem przy takich rozmiarach pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Ta wielkosc bebna to roznie. Jak pierzesz kolorami i masz dzieci to nie potrzeb. 8 kg. Pralka chodzi po prostu pare razy. Z tych 2 bralbym lg, ich telefony nie wybuchaja, ten lg mozesz puszczac przez wifi bedac na wakacjach w wenecji, a samsung ma jakis kretynski system dokladania rzeczy, (pipi)a kto to niby robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 4 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Nie chodzi o samą wielkość załadunku bo tym się nie sugerowałem tylko o fizyczną wielkość bębna. Ten Samsung i LG są nieco większe. Co do tego Add wash - przecież prawie każda pralka ma możliwość dodania prania. Wciskasz pauze, czekasz chwilę, dorzucasz i pierzesz dalej. No ale Samsung zrobił z tego "innowacyjną" technologię jak to Samsung :] Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Na pewno nie patrz na żaden sprzęt tej wspaniałej firmy SAMSUNG. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Thomas Aqua+ Pet & Family, o taki odkurzacz se dziś kupiłem. Powiem, że bardzo fajna maszynka. Jarałem się jakbym odpakowywał nową konsolę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 (edytowane) Konkretny.Cena wlasciwie jak za konsole. Prałes nim juz jakis tapczan, naroznik albo cos? Edytowane 12 grudnia 2016 przez obrazus Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 (edytowane) Nie mam w chacie prawie żadnych dywanów, ale kanapę prałem. Rewelacja, naprawdę, tym bardziej, że wcześniej pół dnia męczyliśmy się z sierścią, teraz 5 minut i wszystko odkurzone i wyprane za jednym zamachem. Hit to zmywanie podłóg. Zawsze było najpierw odkurzanie<jedna szluga prezerwy>, potem przecieranie mopem<druga szluga>, a potem czekanie aż wyschnie i trzecia szluga. Ta maszynka odkurzając wylewa płyn do mycia podłóg i od razu wysusza podłogę (wciąga wodę). Na końcu nie yebiesz się z workami, a wylewasz wodę na ogród sąsiada...tfu. do kibla. I po sprawie. Do tego dodali całą masę nakładek i akcesoriów, których nie potrafię jeszcze obsługiwać, ale na pewno kiedyś się to przyda. Cena jak za konsolę, ale warto. Edytowane 12 grudnia 2016 przez gekon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 zmywanie podług lepsze niż poprzeg Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Idzie wgrać jakies nowe dzwonki? Bo juz mnie ciarki przechodzą. (filmik nie mój) Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 (edytowane) U mnie są dwa pikniecia, ale pewnie da radę zmienić na inne. Jakos niewyobrażam sobie, bym w radosnym nastroju wyciągał pranie słuchając tych pisków, co pare dni. Edytowane 14 grudnia 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Dobra zmywarka mi się rozwaliła i pan mówi że nie ma szansy naprawić. Polecacie jakąś firmę ?Nie znam się kompletnie a chce jakąś dobrą bo najczęściej używany sprzęt w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Electrolux Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Dobra zmywarka mi się rozwaliła i pan mówi że nie ma szansy naprawić. Polecacie jakąś firmę ?Nie znam się kompletnie a chce jakąś dobrą bo najczęściej używany sprzęt w domu Z racji tego że mój Bosch po 11 miesiącach się s(pipi)ił to nie polecam, a mówili "kup Boscha oni znają się na zmywarkach taka porządna firma" Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Ja mam beko od miesiąca i hydraulik przy montażu powiedział ze sa bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 (edytowane) W sumie to jeden czort. Ja mam siemensa i nie narzekać nie mogę. Z pół roku temu dałem jakoś 3 koła, ale przepłaciłem, bo pomimo tego, że ma z milion programów do mycia kieliszków, spisuje się pewnie tak samo jak jakaś Candy czy Amica za 1/4 tej kwoty. I tak poszło pod zabudowę więc jeden uj jak to wygląda i jaki ma znaczek. Edytowane 20 grudnia 2016 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Szukalem zmywarki do zabudowy i koniecznie z panelem na froncie, a nie w brzegu drzwi. Po przejrzeniu opinii kupiłem Amica ZZM 647E i wszyscy zadowoleni z użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Przede wszystkim kup taką, która ma metalowe dno, a nie plastikowe. Jak ma to być 60 to, żeby miała program 1/2 załadunku. Jeśli z panelem ukrytym to dobrze, żeby na podłodze wyświetlała czy pracuje czy skończyła myć (kolor czerwony/zielony). Ja polecam Electrolux i Siemens. Z doświadczenia wiem, że sprzęty tych firm też potrafią się zepsuć, ale rzadziej niż innych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi