Opublikowano 11 lutego 20178 l Mustang pyta przede wszystkim o cichą lodówkę a red od razu o pieniążkach hehehehehehe
Opublikowano 11 lutego 20178 l no juz, przecież wiemy że chodziło ci o oszczedność energii i matkę ziemię a nie o pieniążki. Edytowane 11 lutego 20178 l przez milan
Opublikowano 11 lutego 20178 l Jakby szejdidzej nie zauwazyl (mozliwe, dynamitu chyba nie wynalazł), to pytanie było ogolnie na co zwracac przy zakupie lodowki. Cicha praca była jednym z wymogów.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Jakieś porady do wyboru lodówki? Ma stać w kuchni połączanej z salonem, więc zakładam, że warto do cichej dopłacić. Jak kuchnia z salonem to na wyglad bym brał . Wizualnie teraz lodówki niektóre to jest szok np czarny połysk, jesli nie chcesz oczywiscie do zabudowy. Nie dawno w media markt ogladałem chyba Samsunga za 4 tysiace zł ta jak szafa na 2 strony otwierana - coś wspaniałego.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Wygląd na pewno będzie jednym z kryteriów, chociaż oczywiście jako lokator nie zamierzam "inwestować" nie wiadomo ile. Wyznaczę sobie budżet i popatrzę pod kątem hałasu, wyglądu i akceptowalnego zużycia energii.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Jakieś porady do wyboru lodówki? Ma stać w kuchni połączanej z salonem, więc zakładam, że warto do cichej dopłacić. Jak kuchnia z salonem to na wyglad bym brał . Wizualnie teraz lodówki niektóre to jest szok np czarny połysk, jesli nie chcesz oczywiscie do zabudowy. Nie dawno w media markt ogladałem chyba Samsunga za 4 tysiace zł ta jak szafa na 2 strony otwierana - coś wspaniałego. Pewnie ta: https://mediamarkt.pl/agd/lodowka-samsung-rs552nrua9m Też się do niej przymierzam. Fajna jest.
Opublikowano 12 lutego 20178 l O dokladnie ta, biała tez jest ladna. Taka lodówka wlasnie mi sie marzy w kuchni która bede robil, tylko swoje kosztuje a w 2 osoby bym nie mial jak nawet polowy zapelnic chyba ze napoje piwo itp . NIe wiem za jakies pol roku bede myslal czy takie cos czy zwykla i zabudowa. Kuchnia od zera bedzie robiona wiec mysle jakby to wygladalo, wszyscy raczej w zabudowe biora. Ale jest ogień jak ktos ma taka to zazdroszcze.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Oj panowie jakie fajne te miksery są to ja nie wiedziałem. Wrzucam sobie rano trochę jarmużu, szpinaku, banana, jabłko, kiwi tudzież gruszkę i w 5 minut mam taki zestaw, że robi się piękną, zdrową kupkę i się człowiek od razu lżej czuje. Dla fanów bycia fit robienie masła orzechowego 100% to też niezła frajda no i satysfakcja jakaś. Lody też dobre kręci, ciasto wyrobi...
Opublikowano 17 lutego 20178 l ale loda nie robi? a nie, jednak robi Edytowane 17 lutego 20178 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 17 lutego 20178 l Robert zapłacą ci za fakturę a z żoną się pogodzisz za godziny spędzone w necie zamiast przy nich - nie musisz się na mnie wyżywać, wszystko będzie ok! Edytowane 17 lutego 20178 l przez wuJJek
Opublikowano 25 lutego 20178 l Jakie te modele EcoBubble macie? Szukamy pralki i nawet nie wiem na co zwracać uwagę.
Opublikowano 25 lutego 20178 l NFC, BT i WiFi, dotykowy wyswietlacz amoled, akceptacja bitcoina, dedykowana apka pod ios to najwazniejsze elementy nowoczesnej pralki Samsung dla nowoczesnych ludzi.
Opublikowano 25 lutego 20178 l Jak wyżej. Ewentualnie takie detale jak pojemność bębna. Żona użytkuje Samsunga WF70F5E3W2W i gacie znajduję czyste w szafie, więc musi być OK.
Opublikowano 25 lutego 20178 l wyczuwam 1 poddział w grupowcu. "wasze zdjecie z ecobubble" "co zrobic z nieschodzącą krechą" "ile kilo władujesz do swojej 7-kilówki" " wyprałem dziecko, co dalej"
Opublikowano 25 lutego 20178 l Jakie te modele EcoBubble macie? Szukamy pralki i nawet nie wiem na co zwracać uwagę. Ale ty szukasz pralki czy bajeru do łazienki? Czego wymagacie od pralki?
Opublikowano 25 lutego 20178 l Przyda się jeszcze by była stabilna. W poprzedniej chacie ciągle nie mogłem zapamiętać, w którym kącie łazienki stała. Eko Bumbel stoi jak konar w miejscu
Opublikowano 25 lutego 20178 l Budżet? Wymiary? Pojemność? Na rany Chrystusa Lucjan wykrzesaj trochę ducha koguta domowego. Przyda się jeszcze by była stabilna. W poprzedniej chacie ciągle nie mogłem zapamiętać, w którym kącie łazienki stała. Eko Bumbel stoi jak konar w miejscu Nie mam żadnego Eco coś tam, pralkę do 1000 zł kupiłem, piorę 4 razy w tygodniu i niczego mi nie brakuje. Edytowane 25 lutego 20178 l przez wuJJek
Opublikowano 25 lutego 20178 l Wujek, a te Twój Bizon kuchenny, co ostatnio zachwalałeś, prania nie robi?
Opublikowano 25 lutego 20178 l Nie sprawdzałem. Jutro przepiorę skarpety przy 30000 obrotach na minutę to dam ci znać.