Gość ragus Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 (edytowane) Nazywać to sobie można. Chodzi głównie o to, że gwarancja jest dobrowolnym i bezpłatnym oświadczeniem woli sprzedawcy/producenta. Ludzie chcieli być cwani i w razie poważnej usterki, domagali się biegu terminu tej płatnej gwarancji od nowa (bo tak stanowią przepisy KC o gwarancji) ale orzecznictwo ich wyjaśniło - gwarancja jest bezpłatna, a wszelkie płatne gwarancje w sklepach są niczym innym, jak dodatkowym ubezpieczeniem, nie podlegającym przepisom KC o gwarancj. Edytowane 2 sierpnia 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 A to akurat pamietam, ostro się w(pipi)iłem jak kupiłem drogiego discmana SONY kiedyś, i padły mi słuchawki, jak serwis mi dał nowe, to gwara na słuchawki nie zesetowała się. Wiem ze to nie oddzielny produkti blablabla, ale w(pipi)iło mnie ze sony daje nowe słuchawki i jak (pipi)na nawet po 5 dniach a gwary nie bedzie na cały sprzet to ch,uj, takie zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 A widzisz, dzisiaj by się zresetowała! Trzeba podziękować PO. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Zaciekawiłeś mnie Milan tym dnem w zmywarce. Jaka jest różnica pomiędzy tymi plastikowymi a aluminiowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 No to mozi wspomnial, ja jak szukałem doczytałem zeby koniecznie brac aluminiowe, wiec na to patrzałem. Wiem ze blizniaczy siemens wtedy mial plastiki. A o co chodzi? może o trwałość, albo trzymanie temepratury. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Czy jest na tym forum wątek "Jaką pralkę wybrać?" czy ten temat pełni jego funkcję? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Pralka to bez dyskusji ecobubbble Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Tylko niemieckie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Albo Candy z lat 80 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Tylko niemieckie. Wiadomo, nie ma innej opcji. Zagraniczne musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Bosch Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Jutro zostanę "nieszczęśliwym" posiadaczem Thermomixa TM5. Kobita sobie wbiła do głowy, że chce mieć i koniec. 5000zł w plecy. Aczkolwiek ciasto robi znakomite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Potwierdzone tez forumkowo ze byle debil sobie poradzi z obsluga Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Zrobiłem obiad w 20 minut. Był pyszny, a ostatnio nawet parówki źle ugotowałem, więc chyba będę z tego częściej niż kobieta korzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Potwierdzone tez forumkowo ze byle debil sobie poradzi z obsluga Robercik wlasna firma, dzieci napłodził a na vitamixa nie stać a na thermomixa już w ogóle. Tutaj drodzy forumowicze widzicie pęknięty anus Milana w pełnej krasie. Dziękuję za uwagę! Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Mnie też nie stać. Oczywiście 36x0%. Kobiecie nie wytłumaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Zdaj relacje co i jak potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Ogólnie to połączenie blendera ale takiego porządnego z garnkiem. Tzn że wymiksujesz i ugotujesz w nim wszystko. Niestety np. przy przygotowaniu spaghetti i tak musisz mięso na patelni podsmażyć ale cała resztę robisz w tym jednym garze. Do tego gotowanie na parze i wbudowana waga. Bajer bardzo fajny gdyby nie ta cena. Wart około 2000zl a nie 5200zl jak wersja która bierzemy. Do tego moduł Wi-Fi i ponad 1000 przepisów na stronie. No urządzenie dla debili dosłownie. Wybierasz co chcesz zrobić, dostajesz listę składników i naciskasz dalej dalej dalej dalej dalej. Jak wykonujesz dobrze polecenia to nie ma opcji żeby nie wyszło. Te ich gotowe przepisy są bardzo dobre. Wczoraj jedliśmy chleb z linka poniżej. REWELACJA. https://www.przepisownia.pl/chleby-bulki-przepisy/chlebek-ziolowy/vv5qftdk-fb625-564872-cfcd2-sfb5tkwf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Milan nie kupi bo magister i ja takie mam więc pytał tylko dla zasady ale opis dobry. :D Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 U mnie głównie jemy pieczone i smażone rzeczy, a przynajmniej na jednym z etapów, wiec cieżko byłoby wszystko zamknąc to w jednym pudełku pt: gotowanie. Jak chcemy ugotować na parze to mamy parowar, więc za tą cenę nawet nie będe na to patrzał, ogólnie cena jest kosmiczna, kiedyś kupiłem super zestaw mikser z końcówkami za chyba 1000 i nie widze opcji montować kolejne urządzenie. Ale daj foty jak zrobisz coś jeszcze, bo ciekawe to to. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 No mnie to najbardziej zabolało bo za te kwotę oczekuje że zrobi faktycznie wszystko. Sam wyznaje zasadę ze mięso powinno się jeść tylko smażone a nie jakieś gotowane na parze. Będę wrzucał zdjęcia od jutra potraw z opisem i zobaczymy czy warto było to (pipi) kupić :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Jak chcemy ugotować na parze to mamy parowar, więc za tą cenę nawet nie będe na to patrzał :( Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 No mnie to najbardziej zabolało bo za te kwotę oczekuje że zrobi faktycznie wszystko. Sam wyznaje zasadę ze mięso powinno się jeść tylko smażone a nie jakieś gotowane na parze. Będę wrzucał zdjęcia od jutra potraw z opisem i zobaczymy czy warto było to (pipi) kupić :D No w sumie tekst maszynki która umie wszystko " wsadż podsmazoną cebulkę" chyba by mnie rozyebał xD A zupy to robi? Czy pojemność za mała? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 (edytowane) Pytanie. Milan zamów sobie darmowy pokaz thermomixa do domu i będziesz miał czarno na białym, że to bardzo fajne urządzenie. Edytowane 15 sierpnia 2017 przez wuJJek Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 2.2 litra pojemności. Zupa też była całkiem smaczna. Dla 2 osób taki jeden thermomix wystarczy. Obiadu dla rodziny w tym nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi