Skocz do zawartości

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Właśnie spróbowałem tego śródziemnomorskiego. Roz(pipi)tor kubek smakowych. Do tego plasterek sera i ketchup - oczywiście własny zrobiony w thermomixie. Mogę umierać szczęśliwy.

Edytowane przez WisnieR

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 228 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ja dziś się wstrzymam z zakupkami. Nie mam nastroju na szoping XD  Dostałem bardzo miłego e-mail że moja księgowa się pomyliła w tamtym roku i kilka rubryk ominęła w pitach.  No ale przepras

Opublikowano

No w sumie xd kup urządzenie za dwie srednie zeby podpowiadalo jak dlugo makaron gotowac xd

Myslalem ze to samo ulepi i rozwalkuje, potem wrzuci do wody i zawoła na gotowe.

Opublikowano

To taki wabik. Można wyrywać dupy i mówić, że ma się w domu Thermomixa.

Opublikowano

Jest szansa, że za 520 zł to mi zastąpi Thermomix?

emWTnzY.png

Opublikowano

jeżeli thermofix tez ma serwis w dojczlandach to  może

Opublikowano

Garnofix dobra rzecz. Wlewam wodę, stawiam na płytę. Sygnalizuje mi kiedy włożyć ryż, bo wtedy zamienia wodę we wrzątek. Wrzucam ryż i w 15 minut mam azjatyckie danie na obiad.

Opublikowano

Żeby thermomixa nie szanować to trzeba boga w sercu nie mieć :/

Opublikowano

Potwierdzone tez forumkowo ze byle debil sobie poradzi z obsluga

Robercik wlasna firma, dzieci napłodził a na vitamixa nie stać a na thermomixa już w ogóle. Tutaj drodzy forumowicze widzicie pęknięty anus Milana w pełnej krasie. Dziękuję za uwagę!

A Ty jj tak nie cwaniakuj, bo jakbys nie byl dokarmiaczem Marzeny to watpie czy by bylo Ciebie na niego stac.

Opublikowano

Potwierdzone tez forumkowo ze byle debil sobie poradzi z obsluga

Robercik wlasna firma, dzieci napłodził a na vitamixa nie stać a na thermomixa już w ogóle. Tutaj drodzy forumowicze widzicie pęknięty anus Milana w pełnej krasie. Dziękuję za uwagę!

A Ty jj tak nie cwaniakuj, bo jakbys nie byl dokarmiaczem Marzeny to watpie czy by bylo Ciebie na niego stac.

Ale co ty wiesz o mojej sytuacji?

Opublikowano

Ja tylko moge edytowac, a nie wlepiac warny :(

Opublikowano

Też mam wrażenie, że wyciąganie żartów poza wkp powinno być piętnowane.

sam zączałeś skakać za milanem lapsie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś moze polecić jakiś odkurzacz (budżet ~200zl dajmy na to) - nie mam dywanów tylko parkiet i kafelki ewentualnie więc totalnie prosty jest mi potrzebny ale kompletnie nie wiem jak do tego się zabrać bo zawsze coś tam na chacie było. 

Opublikowano

W tej cenie większej różnicy nie będzie, tylko warto zwrócić uwagę, czy worki do niego są dobrze dostępne.

Opublikowano

Pamiętaj, że musi mieć dobre ssanie. 

Opublikowano

Ktoś moze polecić jakiś odkurzacz (budżet ~200zl dajmy na to) - nie mam dywanów tylko parkiet i kafelki ewentualnie więc totalnie prosty jest mi potrzebny ale kompletnie nie wiem jak do tego się zabrać bo zawsze coś tam na chacie było. 

https://www.ceneo.pl/32083036#mh=z9W7xc6084006zelmerLnTdb0tkEMkoOEFaKyReEyEkyhOQpTqyJMh8OD_OpUQpPISvabkYQITeWaDG45W2r6wkwAPh46ecwLGgEzoUzuVFJfPNcbqyBmzEJKDibC11v1LkAu-PCNdYGbIhEMt6zPeq7Htm82naNnrrpnm4PzVQbdWu750SjlmYsdHYlZlALE0khFnSew2

900w to Ci wszystko wyssie

Opublikowano

Śliczny, będzie mu pasował :)

kiedys to były odkurzacze

comment_ORqc3sxIy0frWrJ8LbkazIRinHKAGYt5