Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Autor Właśnie spróbowałem tego śródziemnomorskiego. Roz(pipi)tor kubek smakowych. Do tego plasterek sera i ketchup - oczywiście własny zrobiony w thermomixie. Mogę umierać szczęśliwy. Edytowane 28 sierpnia 20177 l przez WisnieR
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l No w sumie xd kup urządzenie za dwie srednie zeby podpowiadalo jak dlugo makaron gotowac xd Myslalem ze to samo ulepi i rozwalkuje, potem wrzuci do wody i zawoła na gotowe.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l To taki wabik. Można wyrywać dupy i mówić, że ma się w domu Thermomixa.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Garnofix dobra rzecz. Wlewam wodę, stawiam na płytę. Sygnalizuje mi kiedy włożyć ryż, bo wtedy zamienia wodę we wrzątek. Wrzucam ryż i w 15 minut mam azjatyckie danie na obiad.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Potwierdzone tez forumkowo ze byle debil sobie poradzi z obslugaRobercik wlasna firma, dzieci napłodził a na vitamixa nie stać a na thermomixa już w ogóle. Tutaj drodzy forumowicze widzicie pęknięty anus Milana w pełnej krasie. Dziękuję za uwagę! A Ty jj tak nie cwaniakuj, bo jakbys nie byl dokarmiaczem Marzeny to watpie czy by bylo Ciebie na niego stac.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Żeby thermomixa nie szanować to trzeba boga w sercu nie mieć :/ The Future is Now.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Potwierdzone tez forumkowo ze byle debil sobie poradzi z obslugaRobercik wlasna firma, dzieci napłodził a na vitamixa nie stać a na thermomixa już w ogóle. Tutaj drodzy forumowicze widzicie pęknięty anus Milana w pełnej krasie. Dziękuję za uwagę! A Ty jj tak nie cwaniakuj, bo jakbys nie byl dokarmiaczem Marzeny to watpie czy by bylo Ciebie na niego stac. Ale co ty wiesz o mojej sytuacji?
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Też mam wrażenie, że wyciąganie żartów poza wkp powinno być piętnowane.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Też mam wrażenie, że wyciąganie żartów poza wkp powinno być piętnowane. sam zączałeś skakać za milanem lapsie
Opublikowano 18 września 20177 l Ktoś moze polecić jakiś odkurzacz (budżet ~200zl dajmy na to) - nie mam dywanów tylko parkiet i kafelki ewentualnie więc totalnie prosty jest mi potrzebny ale kompletnie nie wiem jak do tego się zabrać bo zawsze coś tam na chacie było.
Opublikowano 18 września 20177 l W tej cenie większej różnicy nie będzie, tylko warto zwrócić uwagę, czy worki do niego są dobrze dostępne.
Opublikowano 18 września 20177 l Ktoś moze polecić jakiś odkurzacz (budżet ~200zl dajmy na to) - nie mam dywanów tylko parkiet i kafelki ewentualnie więc totalnie prosty jest mi potrzebny ale kompletnie nie wiem jak do tego się zabrać bo zawsze coś tam na chacie było. https://www.ceneo.pl/32083036#mh=z9W7xc6084006zelmerLnTdb0tkEMkoOEFaKyReEyEkyhOQpTqyJMh8OD_OpUQpPISvabkYQITeWaDG45W2r6wkwAPh46ecwLGgEzoUzuVFJfPNcbqyBmzEJKDibC11v1LkAu-PCNdYGbIhEMt6zPeq7Htm82naNnrrpnm4PzVQbdWu750SjlmYsdHYlZlALE0khFnSew2 900w to Ci wszystko wyssie