Skocz do zawartości

AGD małe, duże i średnie

WisnieR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zupełnie nie mam pojecia o czym piszesz.

No tak bo lepiej się schylać po talerze. I WTEDY GRUBY NIE BEDE XDD

Piszę o  tym że nigdy nie myślałem ze potrzebuje technologii która pomoże przy tak  smiesznej  czynnosci.

Uważam że jest to niepotrzebny gadget,  z którego cieszyć się będą głównie grubasy którym ciezko  jest sie pochylić.

Czego jeszcze nie rozumiesz?

Opublikowano (edytowane)

"Ciągłe schylanie się, by sięgnąć do naczyń, staje się przeszłością"

:dynia:

Jeszcze niech wynajda prysznic, do ktorego nie trzeba wstawać z łóżka wieczorem.

Edytowane przez _Red_
Opublikowano

"Ciągłe schylanie się, by sięgnąć do naczyń, staje się przeszłością"

:dynia:

Jeszcze niech wynajda prysznic, do ktorego nie trzeba wstawać.

Niech zrobia jeszcze wyjmowalny bebęn z pralki.

Męczące schylanie się w trakcie załadowywania zmywarki, zwłaszcza dolnego kosza, a także powtarzanie tych „ćwiczeń” po zakończonej pracy urządzenia.

zwłaszcza dolny kosz :(

mam nadzieję ze niektorym  się odechce ciągle oddychac

Opublikowano

@Krupek, powoli zbliża się zachód słońca, a wieści nie ma! Czyżby oszukał, pralka będzie do wyrzucenia, odjechał na białym rumaku naprawić czyjąś inną pralkę, uratować inną księżniczkę? CHCĘ WYJAŚNIEŃ 

Opublikowano

Drugi raz padła pralka Amica eawi1723cd. Pierwszą wymienili na nową po prawie 2 latach pracy. Teraz nowa po 10 miesiącach pada na pysk. Nie mam na to siły. Pranie stoi w pralce z wodą, nie idzie jej wypompować. :(