Banny 2 656 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 25 minut temu, milan napisał: Sprawdź w sklepie czy dobrze ciągnie, zrób to w odosobnionym miejscu. zamawiam on-line, więc najwyżej odeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Godzinę temu, milan napisał: Sprawdź w sklepie czy dobrze ciągnie, zrób to w odosobnionym miejscu. Ciągnie, aż łzy lecą. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Michu, nie wiem czy jesteś oświecony, ale zakup ważniejszy od lodówki to suszarka. Chyba że masz pomoc domową. Ja tyle lat żyłem w nieświadomości, tyle roboczogodzin spędzonych bezmyslnie przy zelazku ;/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Ja mam tego zelmera, ciągnie dobrze ale nie mam dywanów więc nie wiem na ile się tam sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Panele masz? Nie lepiej pozamiatać, a później mopem przejechać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 No panele. Wole odkurzyć i potem zmyć mopem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Godzinę temu, milan napisał: Michu, nie wiem czy jesteś oświecony, ale zakup ważniejszy od lodówki to suszarka. Chyba że masz pomoc domową. Ja tyle lat żyłem w nieświadomości, tyle roboczogodzin spędzonych bezmyslnie przy zelazku ;/. Trochę się pogubiłem i nie wiem co mi chcesz przekazac Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Chcę Ci przekazać że jak jeszcze nie masz to zainwestuj w suszarkę, bo to zbawienie w chacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 O jakiej suszarce mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 do włosów łonowych Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 potwierdzam, suszarka do ciuchów do genialny wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 (edytowane) W koszu do prasowania od 3 miechów tylko koszule i sukienki leżą Edytowane 4 kwietnia 2018 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Słyszałem, ze genialne urzadzenie, zaraz po zmywarce. Chwilowo brak miejsca... Dokupiles suszarke? Czy pralko suszarke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Milan rzuć proszę jakimś linkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 A takie odkurzacze co same jeżdżą, iroboty - są tez Szajsungowe, ktoś używa tego robota firmy S A M S U N G? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Godzinę temu, MichAelis napisał: Słyszałem, ze genialne urzadzenie, zaraz po zmywarce. Chwilowo brak miejsca... Dokupiles suszarke? Czy pralko suszarke? No wiem ze masz male mieszkanko, ale jak bedziesz robil zakupy do domu to nie zapomnij! Ja mialem ecobubbla plytkiego wiec nawet nie moglem zrobic pietrusa. Mam osobno suszarke: https://www.mediaexpert.pl/suszarki/suszarka-electrolux-ew8h458bp-perfectcare,id-985542?gclid=EAIaIQobChMI49uWk9qg2gIVl5IYCh1KzAWpEAQYASABEgLx3fD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=COjIypXaoNoCFQibmwod3gIDfA Jest super. Zastanawialem sie nad tansza bez pompy ciepla za 1500 ale klasy B ale tyle zapier.dala u mnie suszarka ze w koncu by mi sie nie oplacilo. Ubrania sa cieple niepogniecione pachna bardziej i oczyszczone z fafolow. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Fajne, wstawię sobie obok kanapy w pokoju, bo tam mi się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Pierwszy raz widzę takie coś. Myślałem, że mowa o takiej xd Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 xD No dobry model, ale poprzedniej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Ale to i tak prasować trzeba rzeczy po tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 No własnie chodzi o to że nie, ponieważ ten beben się kreci ,napierdala ciepłym powietrzem, odpowiednio dobiera predkosci, odprowadza wode do zbiorniczka, i po otwarciu drzwiczek jak ubrania jeszcze są gorące to ubrania wyciągasz niepogniecione, ale też nie wyprasowane, w sam do złożenia i do szafy. Jedyne co wg nas wymaga prasowania to koszule i sukienki, dzinsy, tshirty, ręczniki, pościele wszystko jest do szafy. W zasadzie nigdy się tym nie interesowałem bo sądziłem ze efekt taki ze i tak trzeba to prasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Technologia stara jak świat, nawet już Donald tym operował w kultowej bajce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 2400 za pralkę, która nie pierze tylko suszy się żyje (pipi)aaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi