Opublikowano 29 listopada 20213 l Ajjj, pytanko do posiadaczy Mi Vacuum Mop Pro. Te białe diody to muszą zawsze tak nakurwiać jak latarnia?
Opublikowano 29 listopada 20213 l Autor Tak, a o co chodzi? Co wy macie z tymi diodami? Przecież to delikatne podświetlenie przycisków jest tylko.
Opublikowano 29 listopada 20213 l Delikatne? xD 3 jebitne diody świecą jasnym białym światłem. Jak stoi w holu przy zgaszonych światłach to poświatę widzę aż w kuchni. No rozumiem, że kogoś może jarać cyna na odkurzać samojezdny, ale ja bym wolał, żeby był bardziej dyskretny. Trochę to dziwi biorąc pod uwagę fakt, że byle router czy telefon ma opcję co najmniej ściemniania tych diod. No nic, chyba trzeba czekać na jakiś update firmwareu. Na razie skurwysyn będzie spał w szafie. edit:Przecież mogę zakleić te diody! To jest myśl!
Opublikowano 30 listopada 20213 l W dniu 29.11.2021 o 21:10, WisnieR napisał(a): Tak, a o co chodzi? Co wy macie z tymi diodami? Przecież to delikatne podświetlenie przycisków jest tylko. Też w ogóle ich nie zauważam. Odkurzać jest w rogu jadalni. W ogóle typa nie widzę jak nie sprząta. Ps te diody potrzebne, aby można DS4 nim sterować.
Opublikowano 1 grudnia 20213 l Ma ktoś polecić jakiś fajny ekspres do espresso i americano? Nie interesują mnie żadne spieniacze mleka i przyrządzanie jakiś pedalskich sojowych latte. Prosty ekspress robiący tylko czarną kawę potrzebny.
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Autor Jak myśleliście, że cewki w PS5 na(pipi)iają, to raportuje, że tytuł najgłośniejszego sprzętu właśnie otrzymała suszarka. Coś się musiało z(pipi)ać i od soboty mi brzęczy podczas pracy. Zamówiłem już serwis... 3200zł...
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Ten model jest ponoć dużo bardziej cichy, jak się go postawi w łazience.
Opublikowano 6 grudnia 20213 l a trza był brać Boscha! a bardziej serio, suszarki ogólnie to głośny sprzęt, ale nie aż tak. Dodatkowo fakt, że to stoi w salonie też nie pomaga;]
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Autor Te brzęczenie to nie jest coś normalnego. Teraz np. chodzi i nic nie brzęczy. Takie cyrki zaczęły się w sobotę wieczorem. Włączam sprzęt, a tam dźwięk jakby spalinowy napęd miała. Wyłączyłem, włączyłem i było ok, ale zostało te brzęczenie więc coś się musiało chyba popsuć.
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Kurła, teraz to te somsiady z dołu od tego radia i narzekań na tuptające bombelki to oszaleją z radości
Opublikowano 9 grudnia 20213 l Autor Pozdro dla hejterów. Myśleliście, że co? Że będę suszarkę trzymać w salonie. Takiego wała. Z fartem.
Opublikowano 9 grudnia 20213 l z nadzieją, że jedno zagłuszy drugie xD ej, ja nie chcę być złośliwy, tak se żartuję
Opublikowano 14 grudnia 20213 l @WisnieR pamiętasz jak pytałem na poprzedniej stronie o fotorelacje z cicuhów wyjętych zaraz po suszeniu.. dałoby rade?
Opublikowano 22 grudnia 20213 l Autor @balon @_Red_ Czy wam dziś też wyjebało odkurzacz do ustawień fabrycznych. Wchodzę do domu a tu ani mapy, nawija do mnie po angielsku, od Wi-Fi się rozłączył. Znów chińczyki coś zjebali z aplikacją? Nie mogę mapy dodać nawet nowej...
Opublikowano 22 grudnia 20213 l W dniu 22.12.2021 o 15:00, WisnieR napisał(a): @balon @_Red_ Czy wam dziś też wyjebało odkurzacz do ustawień fabrycznych. Wchodzę do domu a tu ani mapy, nawija do mnie po angielsku, od Wi-Fi się rozłączył. Znów chińczyki coś zjebali z aplikacją? Nie mogę mapy dodać nawet nowej... Wsio ok
Opublikowano 22 grudnia 20213 l Autor No nie wsio ok bo masz że urządzenie jest offline na żółto napisane xD spróbuj puścić sprzątanie
Opublikowano 22 grudnia 20213 l Mówiłem żeby kupic roombe to byście się nie yebali z Chińczykami i odpustowymi diodami.
Opublikowano 28 grudnia 20213 l W dniu 28.12.2021 o 15:19, mcp napisał(a): Frytownica beztłuszczowa, używa ktoś? Jakieś opinie? Chodzi Ci o air fryer?
Opublikowano 28 grudnia 20213 l Frytownica beztłuszczowa działa na zasadzie grzania ciepłym powietrzem więc Paolo tak, air fryer
Opublikowano 28 grudnia 20213 l I to daje lepsze efekty niz fryty np. z termoobiegu (piekarnik lub kombiwar)? Są chociaż trochę chrupiace jak z oleju czy bardziej gumowate jak z termo?