_Red_ 12 061 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 ASO Amica nadal milczy i nie dzwoni ustalić nowego terminu wizyty po narzuceniu własnego z dupy, a w międzyczasie zaprzyjaźniony majster pan Stasio między śniadaniem a telenowelą wpadł, wytarł wąsa z kawy, znalazł przyczynę, wymienił kondensator pompy i za cenę gierki na PS4 (z dolnej półki tak na miesiąc po premierze xd) mam zmywarke (oby) na kolejne lata. Przy okazji ja jebie, ale było tarmoszenia by wyjąc sprzęt spod blatu i zabudowy. Stolarz wszystko chyba na milimetry robił, a w międzyczasie przez 6 lat mebel "pracował", tu i ówdzie fragmenty mi trochę napecznialy od zacieków i myślałem, że zedrzemy całą listwę frontowa przy wsadzaniu jej z powrotem. Pralki wolnostojące łatwiejsze w naprawianiu. A co do Bosza, po wymianie elektrody leci ponad 12 suszenie bez alertu o czyszczeniu filtra, i poprawnie zbiera on dalej suche farfocle. Czyli jednak ten jebany Autoclean działa jak marketing obiecywał, ale czujnik temperatury czy tam obiegu powietrza przy wymienniku musial mieć fabryczny feler, że od razu zgłaszał niedrożność i zatkanie. Także nie dawać się nabierać technikom, wmawiajacym, że to wina ciuchów i użytkownika. Wrzesień miesiąc napraw AGD, ciekawe co nastepne, byle nie ekspres bo się zapłaczę bez kawy Cytuj
WisnieR 2 768 Opublikowano 28 września 2022 Autor Opublikowano 28 września 2022 Jest piękny i wielki i wpierdala mnóstwo prądu. Jutro pierwsze burgery będę robić. Do tego przyszła też dziś waga Huawei i świetnie się wpisuje w ekosystem zegarka + aplikacji Zdrowie. Waga sama rozpoznaje kto się waży i wysyła na telefon wszystkie dane. No ten grill na pewno mi pomoże zrzucić wagę xD 1 1 Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 28 września 2022 Opublikowano 28 września 2022 Mam ten grill już z 5 lat, w tamtym czasie płaciłem 800zl. Używam głównie do steakow, tostów, sprawdza się świetnie. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 28 września 2022 Opublikowano 28 września 2022 Akurat grillowanym jedzeniem/mięsem można dbać o wagę. Pierś czy łosoś jest okey, a Opti bardzo fajnie sobie z nimi radzi, do tego polecam kus kus i grillowane warzywa (papryka, cebula czerowna, cukinia). Proste, smaczne i fit. Te pomiary są niezłe. Jak chińska waga i zegarek wyliczają tobie bf albo masę mięśniową? No i już mogłeś dać zdjęcie tej wagi bez tego obleśnego jakuba 1 Cytuj
WisnieR 2 768 Opublikowano 28 września 2022 Autor Opublikowano 28 września 2022 To stópka mojego najmłodszego bombelka!A pomiary jak wszystko co chińskie, z algorytmów, no i te cztery kółka metalowe to elektrody, chociaż jak patrzałem na testy to nie odbiegają mocno od sprzętu do tego służącego, więc dają jakiś tam zarys sytuacji. Bardziej chodzi o wygodę. Staje na wagę, ona rozpoznaje kto na nią wszedł i wysyła mi na telefon sama raport. Cytuj
WisnieR 2 768 Opublikowano 29 września 2022 Autor Opublikowano 29 września 2022 Polubimy się! 1 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 29 września 2022 Opublikowano 29 września 2022 Taaa burgery naprawdę zacne grilluje. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 30 września 2022 Opublikowano 30 września 2022 Dobra koniec żartów. Od listopada zaczynam nowe wyzwania zawodowe (trzeba włączyć z inflacją) i znowu więcej „ładnych” ciuszków będę nosił. Co polecicie do prasowania koszul. Mam niby jakąś starą stację parową, ale tak średnio. Może deska też do doopy? Macie jakieś dobre combo do polecenia w temacie sprzęt do prasowania + deska? Cytuj
Boomcio 4 146 Opublikowano 30 września 2022 Opublikowano 30 września 2022 2 minuty temu, balon napisał: Macie jakieś dobre combo do polecenia w temacie sprzęt do prasowania + deska? Tak. Kobieta + deska. Dodał bym jeszcze najtańsze żelazko. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 30 września 2022 Opublikowano 30 września 2022 No cwany, bo ciuchów wojskowych i na polowanie w ogóle nie trzeba prasować. 1 Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 30 września 2022 Opublikowano 30 września 2022 8 godzin temu, Crazy Horse napisał: Tak. Kobieta + deska. Dodał bym jeszcze najtańsze żelazko. Kobieta bez biustu i mamy dwa w jednym 1 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 9 godzin temu, creatinfreak napisał: Kobieta bez biustu i mamy dwa w jednym A to u mnie zupełnie odpada Naprawdę nie macie żadnych poleceń sprzętu? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 A co jest złego w żelazku i desce? Kupuję koszule non iron, ich wyprasowanie zajmuje minutę. Cytuj
mozi 1 986 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 Ja mam zwykła deskę viledy i żelazko parowe philipsa. Miałem wcześniej tefala i był lepszy (większa moc) ale po 2 czy 3 naprawach poszedł na śmietnik. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 39 minut temu, Mustang napisał: A co jest złego w żelazku i desce? Kupuję koszule non iron, ich wyprasowanie zajmuje minutę. A kto napisał, że jest złe? Może macie jakiś konkrety model do polecenia, co np po zmianie lepiej wam prasują. No i raczej mi chodzi o dobre wypracowanie koszuli nie jeansów. Macie deski takie idealnie płaskie na pełnym blacie czy jakby na takich kratkach (foto). Wydaje mi się, że to też wpływa na prasowanie? Teraz co patrzę to wszędzie takie w sklepach są i sam też taką posiadam. Mam wrażenie, że słabo moje combo prasie, nie mówiąc już jak czasami odbieram koszulę z prania i prasowania zewnetrznego, to jest przepaść. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 Żelazko Philips parowe + deska viledy z dobrym pokrowcem (żeby był poślizg lepszy). Te żelazka są prawie nie do zdarcia, Tefala nie polecam. 1 Cytuj
mozi 1 986 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 35 minut temu, balon napisał: Miałem kiedyś takie jak na zdjęciu to najpierw zardzewiało a potem odpało całe. Sugeruję takie gdzie masz tworzywo z otoworami. Mam parę lat i jest git. 1 Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 U mnie deska Danka z Ikei i żelazko kupiłem takie https://www.rowenta.pl/accessory/csp/1110030519 Nie narzekam, jest lepiej niż na wcześniejszym sprzęcie, łatwo się prasuje koszule, da się doprasować pogniecione czarne jeansy, ale nie jestem też znawcą tematu. Na pewno stabilna, duża i w miarę ciężka deska pomaga. 1 Cytuj
WisnieR 2 768 Opublikowano 1 października 2022 Autor Opublikowano 1 października 2022 Ale ten grill to jest sztos. Polecam. Przypieka aż miło. Nawet tosty wychodzą inaczej niż z poprzedniego opiekacza tefala. Z zewnątrz chrupkie jak grzanka, a w środku mięciutkie. Burgery ok (tu jednak trochę szkoda tego wypływającego tluszczu), boczek zajebiście chrupiący, a jutro będę robił steka i pieczone ziemniaczki. Wspaniały zakup. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 Ciekawe jaki rachunek za prund przyjdzie Ja już ograniczam piekarnik, bo troche zabawy w miesiącu i 40dychy wiecej. Cytuj
benito82pl 202 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 Chłopaki macie w domu air frajera (frytkownica beztłuszczowa)? Dobre frytki wychodza czy nie warto se tym dupy zawracać? Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 Najrzadziej w tym robię właśnie frytki Generalnie jest to mini piekarnik, który szybciej się nagrzewa i mniej prądu żre. Idealny do odgrzewania mięsa, pieczenia ryb, skrzydełek, udek etc. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 Kumpel ma air fryer od xiaomi za 300zł, frytki luks bardzo smaczne 1 Cytuj
benito82pl 202 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 2 godziny temu, Rudiok napisał: Generalnie jest to mini piekarnik, który szybciej się nagrzewa i mniej prądu żre. No to mi się akurat podoba. Niedawno zepsuła nam się frytkownica na olej i tak się zastanawiam czy w to iść czy kupić zwykłą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi