Suavek 4 678 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 46 minut temu, krupek napisał: Chuj mnie już strzela, że ciągle suszarka rozstawiona w sypialni Może z dupy post, bo nie o to pytałeś, ale ja sobie już nie wyobrażam funkcjonowania na dłuższą metę bez suszarki sufitowej - Suszarka sufitowa na pranie | Castorama Oczywiście zależy od potrzeb oraz łazienki i układu, ale ja mam taką od lat nad wanną i super wygodne to rozwiązanie. U ojca jak sprzątam czy piorę, to też mnie irytuje wolnostojąca suszarka, ale niestety tam nie ma ani miejsca na wiszącą, ani tym bardziej dodatkowy sprzęt. 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 20 minut temu, krupek napisał: A suszarka podłączona do odpływu, czy tylko do prądu i z opróżnianym zbiornikiem? Ze zbiornikiem. Nie jest to upierdliwe. Opróżniam po każdym suszeniu. Beko wziąłem też dlatego, że tylko tam była suszarka slim. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 11 minut temu, Suavek napisał: Może z dupy post, bo nie o to pytałeś, ale ja sobie już nie wyobrażam funkcjonowania na dłuższą metę bez suszarki sufitowej - Suszarka sufitowa na pranie | Castorama Oczywiście zależy od potrzeb oraz łazienki i układu, ale ja mam taką od lat nad wanną i super wygodne to rozwiązanie. U ojca jak sprzątam czy piorę, to też mnie irytuje wolnostojąca suszarka, ale niestety tam nie ma ani miejsca na wiszącą, ani tym bardziej dodatkowy sprzęt. To też jest dobra rzecz, ale trzeba mieć wannę 6 minut temu, D.B. Cooper napisał: Ze zbiornikiem. Nie jest to upierdliwe. Opróżniam po każdym suszeniu. Beko wziąłem też dlatego, że tylko tam była suszarka slim. No ja też bym właśnie wolał ze zbiornikiem, bo nie chcę przerabiać instalacji, która jest pod jedną pralkę. Cytuj
WisnieR 2 727 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2023 Tam nie ma żadnej instalacji do przerabiania przecież do odpływu z pralki masz wąż, więc instalacja już jest gotowa. Montujesz trójnik, podpinasz suszarkę i gotowe. 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Są jakieś domowe urządzenia do wyprania sobie dywanu czy sofy? Wolałbym sam sobie to ogarnąć raz na jakiś czas niż wzywać fachowców z ciężkim sprzętem. Dywan to można jeszcze zwinąć i wywieźć na pranie, gorzej z sofą. Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Godzinę temu, D.B. Cooper napisał: Są jakieś domowe urządzenia do wyprania sobie dywanu czy sofy? Wolałbym sam sobie to ogarnąć raz na jakiś czas niż wzywać fachowców z ciężkim sprzętem. Dywan to można jeszcze zwinąć i wywieźć na pranie, gorzej z sofą. Są odkurzacze piorące plus dokupić pasuje trochę środków do czyszczenia. Przy robieniu tego raz w roku to nie wiem czy się opłaci. Odkurzacz piorący to straszne gówno w czyszczeniu. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Taki odkurzacz to odpada, gdzie to trzymać. Miałem na myśli coś małego jak np. Taka mała myjka do okien Karcher Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Ja z kolei mam pralko suszarkę i sobie chwale (Haier). Co prawda pol roku dopiero i potencjał na zepsucie dalej jest, ale jestem zadowolony. Dwóch sprzętów nie chciałem wciskać do małej lazienki. 1 Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Suszarki mocno gniotą rzeczy? Mam pralkę z funkcją „wstępnego” prasowania lub inaczej programem przed prasowaniem i nawet spoko to działa, ale przy dwóch gowniakch zimą to non stop 2 suszarki rozłożone. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 No i u mnie chyba też się na tym skończy, bo jednak nie wejdzie mi suszarka na pralkę, bo zapomniałem o grzejniku na ścianie xd Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 A koło tv w salonie nie wejdzie? Byli tu tacy przecież Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 3 minuty temu, krupek napisał: No i u mnie chyba też się na tym skończy, bo jednak nie wejdzie mi suszarka na pralkę, bo zapomniałem o grzejniku na ścianie xd Pan architekt ku.rwa mac. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 7 minut temu, Wooyek napisał: A koło tv w salonie nie wejdzie? Byli tu tacy przecież W sumie racja, zateguje się jakimś kwiatem, czy coś i nie będzie widać. 7 minut temu, Mejm napisał: Pan architekt ku.rwa mac. Nie jestem architektem, ale też w sumie, nie wiem, co ma architekt do pralki i łazienki xd Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Panowie suszarka LG 90 problem, zauważyłem że w aplikacji pokazuje cały czas że "urządzenie jest wyłączone" , najnowsza wersja apki, patrzyłem też na test poprzednią wersje i to samo. Nic nie było zmieniane w ustawieniach routera, restartowałem też profilaktycznie. Próbuje dodać do innej sieci wifi nawet bo mam kilka AP w domu o różnych SSID, ale nie wyszukuje. Na suszarce świeci się lampka wifi, ale w apce ciagle "urządzenie jest wyłączone" - u was działa teraz? edit: PROBLEM ROZWIĄZANY!! Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Włączyłem appke, wcisnąłem power na suszarce i od razu appka widzi sprzęt jako włączony. Spróbowałeś sparować od nowa suszarke przez ten proces dodawania do sieci domowej? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 4 minuty temu, _Red_ napisał: Włączyłem appke, wcisnąłem power na suszarce i od razu appka widzi sprzęt jako włączony. Spróbowałeś sparować od nowa suszarke przez ten proces dodawania do sieci domowej? Dobra problem rozwiązany, coś się przywiesiło pierwszy raz odkąd kupiłem czyli chyba już 1,5 roku. Odłączenie gniazdka z prądu na chwile pomogło Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 3 września 2023 Opublikowano 3 września 2023 (edytowane) Panowie, czy ktoś z was używa odkurzacza typu silent? Daje to radę? Szukam czegoś cichego, co będzie miało wystarczająco powera, żeby wyciągnąć koci żwirek. Już mnie chuj strzela od wycia zwykłego Hoovera. Edytowane 3 września 2023 przez ProstyHeker Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 11 września 2023 Opublikowano 11 września 2023 Ogolnie jak ktos sie zastanawia nad kupnem odkurzacza Dyson, to daje tipa na przyszlosc. Zamawiajcie TYLKO z duzych sklepow(MM, RTV Euro AGD albo inne), a nie bezposrednio z dyson.pl Marka premium, odkurzacz za 3k, a support jak w polskim januszexie xDDD Tragedia i średniowiecze. Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 11 września 2023 Opublikowano 11 września 2023 Ja tam jestem zadowolony przysyłają mi części nawet już po gwarancji. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 11 września 2023 Opublikowano 11 września 2023 Części może tak, ale spróbuj wymienić nowiutki odkurzacz, to już musisz czekać do 5 dni roboczych żeby łaskawie wysłali Ci etykiete dla kuriera na maila Dolicz do tego kolejne dni w wysyłce + wysyłka zwrotna i jesteś 2 tygodnie bez odkurzacza. Door to door jak na tureckim bazarze. Przy takiej marce premium kurier powinien w podskokach lecieć następnego dnia z nowiutkim odkurzaczem, a stary zepsuty zabierać bez zająknięcia(tak jak to jest w Apple’u) Na szczęście poszedłem do MM, bo pomyślałem że może być to wina fabrycznej baterii i okazało się na moje szczęście że tak. Koleś z supportu na infolinii nawet nie wpadł na taki pomysł. I tak jak mówisz, doślą nową baterie bez problemu(dobrze że miałem drugą wymienną w prezencie, więc odkurzacz będzie śmigać), ale niesmak pozostał i stanowczo odradzam zakupy bezpośrednio z dyson.pl Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 września 2023 Opublikowano 11 września 2023 Na dyson.pl często są też lepsze promy. Jak dostałem mnóstwo szczotek gratis, w tym do sprzątania auta. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 11 września 2023 Opublikowano 11 września 2023 Coś w tym jest, że te marki bezposrednie mają czasem średni customer service. Suszarke bębnowa też zamawiałem bezpośrednio z witryny LG, fakturę dostałem od jakiegoś pośrednika z Irlandii chyba, a dostawę realizowała jeszcze inna firma zajmująca się podłączaniem AGD (nie przyjechali w terminie i w ogóle wyjebongo). Za to sieciówki typu Euro czy Media to zwykle cymesik, zarówno z odbiorem jak i zwrotami. Cytuj
Postal 630 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 Ja też jak niedawno zamawiałem swojego w RTV Euro AGD to na promce za złotówkę dorzucali poniższą stację. Z początku myślałem, że to tylko plastik - trzymadełko a okazało się, że w zestawie są szczotki jak na zdjęciu. A specjalnie nie brałem odkurzacza w bogatszej wersji by z czasem sobie dokupić te końcówki a tu takie pozytywne zaskoczenie https://www.dyson.pl/v10-dok Cytuj
ginn 789 Opublikowano 27 września 2023 Opublikowano 27 września 2023 (edytowane) Zepsuła mi się suszarka Beko. Od momentu zgłoszenia wady (bezpośrednio do producenta), minęło równo 40 dni. Pomimo moich licznych telefonów, nadal nie wiadomo gdzie znajduje się część wymienna (panel dotykowy). Według informacji na stronie Beko, naprawa musi zostać wykonana najpóźniej w okresie 30 dni. Ktoś przerabiał taki temat? W internetach piszą, że nawet jeżeli producent przekroczy termin realizacji naprawy, to konsument niewiele może zrobić poza zgłoszeniem sprawy do sądu, ale jakoś wierzyć mi się nie chce, że w takiej sytuacji konsument może być tak obsrywany bez konsekwencji... Edytowane 27 września 2023 przez ginn Cytuj
ginn 789 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 (edytowane) Dobra. Powołałem się na regulamin gwarancyjny na stronie Beko i w sumie to szybko poszło. Kolejnego dnia dostałem informację z działu wymian, że wymienią suszarkę na nową, przyjechał serwisant, wypełnił wniosek i teraz czekam na nową sztukę. A wystarczyło wymienić panel dotykowy Edytowane 30 września 2023 przez ginn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi