WisnieR 2 736 Opublikowano 19 października Autor Opublikowano 19 października Ja np. zastanawiam się czy nie oddać na serwis ekspresu do kawy bo po tych kilku latach przydałoby się wymienić o-ringi czy nasmarować mechanizm i go w środku wyczyścić. Zauważyłem też, że zbiera mi się woda pod pojemnikiem na fusy więc coś tam musi kapać. W pralce wymieniłem drzwi, bo od wieszania się dzieciaków opadły tak, że ocierały na dole o obudowę. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Ostatecznie wpadł Dyson V15 bo się żona uparła chociaż namawiałem ją na tego V12, zobaczymy czy nie będzie żałowała po czasie, że za ciężki. Jedyne co mi się od razu rzuciło w oczy to dziwnie odlane plastiki na obudowie z takimi smugami jakby zaraz miała gdzieś pęknąć ale może tak to ma wyglądać. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Taaa, też mnie to zastanawiało, pisałem chyba nawet tu w temacie o tym jeszcze przed zakupem, sam sprzęt fajny, ale ten plastik dramatycznie wyglada. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Panowie niedługo będę wykańczał mieszkanie i stoję przed misja zebrania sprzętu AGD. Jakieś rady na co zwrócić uwagę? Jakieś sprawdzone firmy sprzęty, topy? Chętnie przyjmę wszelkie porady doświadczonych forumowiczów, z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada W dniu 17.10.2024 o 15:39, MichAelis napisał(a): Nie chciałem brzydko pisać, czy nie jebie? Bo jak robot automatyczny przeleci trochę mopem żeby zebrać kurz to jest taki dziwny zapach. Tu jest neutralny po prostu? Kurde ostatnio umyłem to yebało jakbym mył podłoge mokrym psem Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Kupiłem sobie suszarkę Electrolux i kurde teraz to jest luksja, ubrania mięciutkie i suchutkie po 2 godzinach a nie dwóch dniach stania i kiszenia w pokoju Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a): Kurde ostatnio umyłem to yebało jakbym mył podłoge mokrym psem Mówiłem kurwa 1 Cytuj
WisnieR 2 736 Opublikowano 12 listopada Autor Opublikowano 12 listopada Potwierdzam. Też jak myje Szajomi to jakoś tak dziwnie śmierdzi potem jakiś czas. Cytuj
Elitesse 379 Opublikowano środa o 13:52 Opublikowano środa o 13:52 Korzystał ktoś z was z nawilżaczy powietrza? Daje to jakiś efekt czy lepiej sobie czajnik odpalić albo takie pojemniki na grzejnik zamontować? Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano środa o 15:20 Opublikowano środa o 15:20 Godzinę temu, Elitesse napisał(a): Korzystał ktoś z was z nawilżaczy powietrza? Daje to jakiś efekt czy lepiej sobie czajnik odpalić albo takie pojemniki na grzejnik zamontować? Korzystam z oczyszczacza z nawilżaczem Philipsa i bardzo polecam. Dobrze kontroluje wilgotność, ale faktycznie śpi się lepiej. 1 Cytuj
Elitesse 379 Opublikowano środa o 16:35 Opublikowano środa o 16:35 Godzinę temu, Rudiok napisał(a): Korzystam z oczyszczacza z nawilżaczem Philipsa i bardzo polecam. Dobrze kontroluje wilgotność, ale faktycznie śpi się lepiej. Możesz podać jakiś model albo orientacyjną cenę ile trzeba na takie ustrojstwo wydać? Powoli robiłem do tego przymiarki ale jest tyle modeli, tyle opinii, zmiennych i rankingów, że sam nie wiem. Zaczyna się sezon grzewczy i czuję, że skóra na rękach coraz szybciej wysycha, zaraz jeszcze zacznie pękać, a grać tak na konsoli nie wypada. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano środa o 18:54 Opublikowano środa o 18:54 2 godziny temu, Elitesse napisał(a): Możesz podać jakiś model albo orientacyjną cenę ile trzeba na takie ustrojstwo wydać? Powoli robiłem do tego przymiarki ale jest tyle modeli, tyle opinii, zmiennych i rankingów, że sam nie wiem. Zaczyna się sezon grzewczy i czuję, że skóra na rękach coraz szybciej wysycha, zaraz jeszcze zacznie pękać, a grać tak na konsoli nie wypada. AC2729/13 35W 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi