sprite 1 805 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia @WisnieR Regularnie używałeś trybu turbo przez 2 lata? Jeżeli tak, to zabiłeś baterie. Cytuj
WisnieR 2 782 Opublikowano 29 stycznia Autor Opublikowano 29 stycznia (edytowane) 17 godzin temu, sprite napisał(a): @WisnieR Regularnie używałeś trybu turbo przez 2 lata? Jeżeli tak, to zabiłeś baterie. Tzn? Ale podaj jakieś szczegóły i konkrety, a nie bo tak słyszałem - jestem z wykształcenia elektronikiem, więc jałowa dyskusja z "chłopskim rozumem" nie wchodzi w grę, ale jak masz jakieś fajne danę to z chęcią posłucham, ale z parametrów i baterii i odkurzacza wygląda na to, że nie ma to wpływu na nią. Jest zapas. Raczej zabiło go ciągłe rozładowywanie do 0, bo inaczej się tym czymś nie da pracować - 5 minut odkurzania i pusty, nie ma sytuacji żebym go odkładał jeszcze z zapasem, chyba że po doraźnym miejscowym odkurzaniem. W każdym razie pomęczyłem ich, że to nie jest standardowa degradacja baterii i wyślą mi nową. Trzeba będzie szukać adaptera pod baterie parkside'a. Edytowane 29 stycznia przez WisnieR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi