Skocz do zawartości

AGD małe, duże i średnie

WisnieR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W życiu nie kupiłem gierki droższej niż 200zł, a i za taką cene to jakieś 3-4 razy.

Kupuje tylko jak spadają do pułapu ~100zł. :)

Szkoda mi bulic 2 stówy, bo do odkurzania mam tylko panele i kafelki, żadnych dywanów. W te wynalazki bezworkowe warto sie bawic, czy ino papierowe?

Edytowane przez maciucha
Opublikowano

Gierki po 250zł kupuje, a na odkurzacz skapi jak red na wszystko.

Bicz plz, bo zaraz podliczymy koszty wykończenia naszych mieszkań :yao:

I to w realu!!!!!!

Opublikowano

Panowie, w życiu nie kupowałem odkurzacza, ale nadeszła ta wiekopomna chwila w której mam dosc miotłowania.

Budżet 100zł. Co brac, czego sie wystrzegac?

Wersja minimum:

- rura teleskopowa

- zwijany przewód (tak, jeszcze sprzedają modele bez tej opcji)

- mniej hałaśliwy niż startujący Concorde

- worki, które można dostać w większym markecie

- wymienne końcówki (posprzątasz panele, dywany i auto)

Wersja optimum - to, co wyżej, a także:

- funkcja prania

- moc poniżej 1000 W (możesz zignorować, jeśli masz kolektory słoneczne)

- odkurzacz bez worków z systemem filtrów

Wersja do 100 zł:

- szufelka

- zmiotka

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Do wyrwania za 70zl - odkurza (wlot z przodu), dmucha materace i suszy wlosy ( wylot z tylu). Cos pieknego, uwielbiam agd z prlu ( oprócz pralki franii)

odkurzacz%20predom%20zelmer.JPG

Edytowane przez Pajda
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Kupisz na allegro bezworkowy jakies z Anglii sciagane nie wiem jak firma sie nazywa, kuzol dał chyba za niego z 80 albo 90zł chodzi mu juz 3 lata.

Sprawdzilem na allegro, To ta HEPA chyba bo identyczny ma. 

Edytowane przez obrazus
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaka waga domowa elektroniczna do łazienki? Bez żadnych lipnych pomiarów %BF tylko same kilogramy. Byleby dokładna, a nie co wejście to różnica o 5%, jak jakieś biedronkowe badziewia.

Opublikowano

No to jest typówka z marketów, niezawodne, nie nalezy tylko zalewać wodą i  rzucać, nigdy nie mialem problemów, jak się psuje to się wypier,dala  i kupuje nową.

Opublikowano

Prawie wszystkie wagi do 100zł to i tak jeden i ten sam chiński mechanizm, ja nie miałem nigdy problemow ani z łucznikiem, którego mam w domu (60zł) ani z jakimś buererem za stówkę u rodziców. Wskazują tak samo, żadnych jaj że kilka kilo różnicy.

• Plusik 1
Opublikowano

A to przepraszam, zmylil mnie opis producenta

"Blender Vitamix to prawdziwy wół roboczy w twojej kuchni czy w małych gastronomiach. Nadaje się do wszystkiego - sieka, mieli, miksuje, rozdrabnia, blenduje, przy różnych prędkościach, nadając wymaganą przez ciebie konsystencję"