Skocz do zawartości

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano

2 km mocy i 30000 obrotów na minutę. Jak zobaczyłem jak to robi masło orzechowe to szczękę z ziemi zbierałem. Myślę nad zdrowym trybem życia poważnie i to się pięknie nadaje.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 229,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ja dziś się wstrzymam z zakupkami. Nie mam nastroju na szoping XD  Dostałem bardzo miłego e-mail że moja księgowa się pomyliła w tamtym roku i kilka rubryk ominęła w pitach.  No ale przepras

Opublikowano

Myślę nad zdrowym trybem życia poważnie

O 17:30 u Makdolana zjadłem podwójnego pikantnego Royala, który nie był w ogóle ostry, do tego 2 macdouble i małe frytki. 4 h i jestem głodny. Wydałem prawie 30 zł i dobre było ale coś słabo trzyma sytość. Jak za 25 zików prawdziwego burgera zjem z frytami to lepiej na tym się wychodzi.

Pierwszy gyros zjadłem jakieś 18 lat temu i jego smak nie zmienił się do dzisiaj. Dla mnie absolutny wyznacznik smaku. Lokal nie jest wykwintny ale ich duży zestaw wygląda tak

112eazt.jpg

i kosztuje 17 zł. Za podobną cenę nie najecie się nigdzie tak dobrze w okolicy. Oczywiście obok jest Magnolia i mnóstwo jadłodajni ale polecam spróbować w opcji z ryżem żeby ogarnąć kto jest królem gyrosa. :twisted:

Opublikowano

Oj... no właśnie, wujaszek może to sobie lepiej kup za 20 złotych:

bcd11e55b88469469a188185ac453099.jpg

Instalujesz tapalka, biegasz i piszesz posty jednocześnie :)

Opublikowano

Anyway blender kupiony i po dzisiejszym sorbecie truskawkowym i masełku orzechowym biorę się za szlifowanie skillsów w smoothie. :) Pozdrawiam serdecznie Jarosława, który jest prawie jak moje sumienie.

azgxlc.jpg

W ogóle dobry bydlak. Ale jaką to ma moc. :obama:

Opublikowano

Bez sensu, lepiej było dołożyć do thermomixa.

Edytowane przez mozi

Opublikowano

pewnie zona kupiła za wypłatę głuptasa, jak chciał  się odezwac to dostał dwa proste w szczeke, i wymyslil historyjke na forumka ze o, ale fajny, kupie chyba, ok kupiłem!

Opublikowano

Anyway blender kupiony i po dzisiejszym sorbecie truskawkowym i masełku orzechowym biorę się za szlifowanie skillsów w smoothie. :)

Spróbuj takie smoothie:

-jarmuż

-banan

-truskawki

-trawa cytrynowa

- 0,5l Tyskie

Opublikowano

Dzięki Krupuś, ty to dobry as jesteś. :cool::lapka:

Bez sensu, lepiej było dołożyć do thermomixa.

Jak będzie czas będzie i to. 8)

Opublikowano

Używacie filtra do wody?

No wku.rwia mnie odkamienianie czajnika co 2 tygodnie, że o ekspresie do kawy nie wspomne.

Opublikowano

Zwykle dafi czy inne pochodne brity raz na miesiąc i nie pamiętam kiedy czyscilem ostatnio czajnik.

Opublikowano

Jedyna wada wody z kranu, to ze herbaty się nie nią zaparzy. Wtedy faktycznie czajnik się przydaje, a on bez filtra zachodzi kamieniem szybko :(

Opublikowano

Nie dramatyzuj, kwasek cytrynowy albo soda oczyszczona i jest luks. :) Ale co kto woli, filtry fajna sprawa ale osobiście nie korzystam, kiedyś parę miesięcy tak ale później przestałem.

Opublikowano

no tak XD lepiej czyscic dzbanek co jakis czas niz po prostu lac do niego czysta wode XD

Opublikowano

Po co dupę wycierać po sraniu, i tak przecież bieliznę się wrzuca do prania co jakiś czas.

Opublikowano

Kilkadziesiąt lat temu nikt o filtrach nie słyszał, ludzie pili wodę i żyli, mieli kamień w czajnikach i żyli. Strasznie się delikatni robicie. I porównywać brak higieny do używania filtrów - pełna moc!

Opublikowano

Kilkadziesiąt lat temu nikt o filtrach nie słyszał, ludzie pili wodę i żyli, mieli kamień w czajnikach i żyli. 

haha zawsze mnie śmieszy takie gadanie

Opublikowano

Jakieś porady do wyboru lodówki? Ma stać w kuchni połączanej z salonem, więc zakładam, że warto do cichej dopłacić.

Opublikowano

Patrzyłem przede wszystkim na energooszczędnosc, pojemność zamrażarki (mogą się sporo różnic mimo podobnych gabarytów) i faktycznie poziom hałasu. Chociaż jest ten magiczny no frost, ktorego nie mam, ale od roku nie musialem ani razu skrobac szronu.

Opublikowano

Zamrażarka chyba nie musi być duża w moim przypadku. Szczerze mówiąc obecnie mam jakąś cebulacką lodówkę wstawioną przez właściciela i po prostu nie trzymam żadnych mrożonek w domu.