Opublikowano 29 stycznia 20178 l 2 km mocy i 30000 obrotów na minutę. Jak zobaczyłem jak to robi masło orzechowe to szczękę z ziemi zbierałem. Myślę nad zdrowym trybem życia poważnie i to się pięknie nadaje.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Myślę nad zdrowym trybem życia poważnie O 17:30 u Makdolana zjadłem podwójnego pikantnego Royala, który nie był w ogóle ostry, do tego 2 macdouble i małe frytki. 4 h i jestem głodny. Wydałem prawie 30 zł i dobre było ale coś słabo trzyma sytość. Jak za 25 zików prawdziwego burgera zjem z frytami to lepiej na tym się wychodzi. Pierwszy gyros zjadłem jakieś 18 lat temu i jego smak nie zmienił się do dzisiaj. Dla mnie absolutny wyznacznik smaku. Lokal nie jest wykwintny ale ich duży zestaw wygląda tak i kosztuje 17 zł. Za podobną cenę nie najecie się nigdzie tak dobrze w okolicy. Oczywiście obok jest Magnolia i mnóstwo jadłodajni ale polecam spróbować w opcji z ryżem żeby ogarnąć kto jest królem gyrosa.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Oj... no właśnie, wujaszek może to sobie lepiej kup za 20 złotych: Instalujesz tapalka, biegasz i piszesz posty jednocześnie :)
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Anyway blender kupiony i po dzisiejszym sorbecie truskawkowym i masełku orzechowym biorę się za szlifowanie skillsów w smoothie. :) Pozdrawiam serdecznie Jarosława, który jest prawie jak moje sumienie. W ogóle dobry bydlak. Ale jaką to ma moc.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Bez sensu, lepiej było dołożyć do thermomixa. Edytowane 31 stycznia 20178 l przez mozi
Opublikowano 31 stycznia 20178 l pewnie zona kupiła za wypłatę głuptasa, jak chciał się odezwac to dostał dwa proste w szczeke, i wymyslil historyjke na forumka ze o, ale fajny, kupie chyba, ok kupiłem!
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Anyway blender kupiony i po dzisiejszym sorbecie truskawkowym i masełku orzechowym biorę się za szlifowanie skillsów w smoothie. :) Spróbuj takie smoothie: -jarmuż -banan -truskawki -trawa cytrynowa - 0,5l Tyskie
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Dzięki Krupuś, ty to dobry as jesteś. Bez sensu, lepiej było dołożyć do thermomixa. Jak będzie czas będzie i to. 8)
Opublikowano 6 lutego 20178 l Używacie filtra do wody? No wku.rwia mnie odkamienianie czajnika co 2 tygodnie, że o ekspresie do kawy nie wspomne.
Opublikowano 6 lutego 20178 l Zwykle dafi czy inne pochodne brity raz na miesiąc i nie pamiętam kiedy czyscilem ostatnio czajnik.
Opublikowano 6 lutego 20178 l Jedyna wada wody z kranu, to ze herbaty się nie nią zaparzy. Wtedy faktycznie czajnik się przydaje, a on bez filtra zachodzi kamieniem szybko :(
Opublikowano 8 lutego 20178 l Nie dramatyzuj, kwasek cytrynowy albo soda oczyszczona i jest luks. :) Ale co kto woli, filtry fajna sprawa ale osobiście nie korzystam, kiedyś parę miesięcy tak ale później przestałem.
Opublikowano 8 lutego 20178 l no tak XD lepiej czyscic dzbanek co jakis czas niz po prostu lac do niego czysta wode XD
Opublikowano 8 lutego 20178 l Po co dupę wycierać po sraniu, i tak przecież bieliznę się wrzuca do prania co jakiś czas.
Opublikowano 8 lutego 20178 l Kilkadziesiąt lat temu nikt o filtrach nie słyszał, ludzie pili wodę i żyli, mieli kamień w czajnikach i żyli. Strasznie się delikatni robicie. I porównywać brak higieny do używania filtrów - pełna moc!
Opublikowano 9 lutego 20178 l Kilkadziesiąt lat temu nikt o filtrach nie słyszał, ludzie pili wodę i żyli, mieli kamień w czajnikach i żyli. haha zawsze mnie śmieszy takie gadanie
Opublikowano 11 lutego 20178 l Jakieś porady do wyboru lodówki? Ma stać w kuchni połączanej z salonem, więc zakładam, że warto do cichej dopłacić.
Opublikowano 11 lutego 20178 l Patrzyłem przede wszystkim na energooszczędnosc, pojemność zamrażarki (mogą się sporo różnic mimo podobnych gabarytów) i faktycznie poziom hałasu. Chociaż jest ten magiczny no frost, ktorego nie mam, ale od roku nie musialem ani razu skrobac szronu.
Opublikowano 11 lutego 20178 l Zamrażarka chyba nie musi być duża w moim przypadku. Szczerze mówiąc obecnie mam jakąś cebulacką lodówkę wstawioną przez właściciela i po prostu nie trzymam żadnych mrożonek w domu.