Skocz do zawartości

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano

Panowie, jak dbacie o swoje elektryczne golarki/trymery? 

Co tam sie stosuje po użyciu, żeby się nie stępiło i nie rozje.bało po kilku miesiącach?

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 229,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ja dziś się wstrzymam z zakupkami. Nie mam nastroju na szoping XD  Dostałem bardzo miłego e-mail że moja księgowa się pomyliła w tamtym roku i kilka rubryk ominęła w pitach.  No ale przepras

Opublikowano

Ja do każdego philipsa zawsze dostawałem szczotkę do czyszczenia tych ostrzy i  wnetrza.

Jeden philips mi  już służy 7 lat, drugiego dostałem w prezencie, więc nadal można używac obu.A czyszcze mega rzadko, raz na 2 miechy.

Opublikowano

W instrukcji pisało coś o naoliwianiu ostrzy. Warto się w to bawić?

Czym to w ogóle oliwić? Przeciez nie kujawskim.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Ja do Brauna dostałem specjalny olej, ale nie do ostrzy, tylko do konserwacji ruchomych części pod ostrzami. Podobno po każdym użyciu można smarować, ale jeszcze mnie nie poyebało.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oki, w sumie dobre pytanie.

a co zrobić jak mi się ostrze stępiło? Mogę to jakoś ostrzyć czy kupuje się gdzieś nowe? 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dostalem w prezencie patelnie valdinox rock i jak najbardziej jestem zadowolony. Potrawy nie przywieraja i latwo sie myje po gotowaniu. Cena chyba tez nie najgorsza.

Opublikowano

Panowie, musiałem się ostatnio pozbyć starej patelni, ktoś może ma jakieś konkretne modele do polecenia?

Ja mam z ikea z serii 365 za 7 dych i drugi rok żadnych kłopotów. Polecam.

Opublikowano

Ja, z kolei, mam z biedry, też sobie chwalę, nic nie przywiera i łatwo się myje.

Opublikowano

Ja kupiłem jakiś wypasiony model Tefala w promocji. Akurat na patelni nie chciałem oszczędzać, nie mam ochoty zjadać powłoki razem z jajecznicą. Chociaż może ryzyko wcale nie jest takie duże.

Zwróć za to uwagę do jakiej kuchenki się nadaje. Niektóre są tylko do gazu, inne działają też z indukcją, itp.

Opublikowano

Dostałem nową lodówkę z nową gwarancją. :) Zgłosiłem usterkę starego sprzętu w ostatni dzień gwarancji i serwis stwierdził, że w moim wypadku to tylko wymiana. Na infolinii baba zaproponowała lodówkę z nofrost bo mojego modelu na razie nie ma. Model stówę droższy. :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Coś mi wydaje dziwny dźwięk w pralce podczas prania, jakby coś tarło, ocierało się o siebie, taki pisk, ale łagodny. Żadnych wycieków, ani nic nie ma.

Opublikowano

Lodówka do zabudowy 170cm do 2 tysiecy

Zmywarka do zabudowy 45cm

Piekarnik - czarny xd

Płyta indukcyjna

Budzet na wszystko 5 tysiecy. Kolezanka nowe mieszkanie chce wyposazyc. Ktos cos poleca?

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Jak na moje, w tej cenie, znanych producentów, to wszystko jeden wuj.

Opublikowano

Chyba jakaś ważna ta koleżanka ... :)

Krupek, moze jakiś syf z kieszeni Ci wpadł do pralki. Możesz czyścić filtr na dole z przodu pralki i sprawdzić tez rurę odpływową. U mnie hałasowalo, potem pranie stawało przed czasem, ale wyczyściłem te dwie rzeczy i Ok.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zje.bała mi się mikrofalówka.

Dużo głośniej chodzi, co prawda kręci się i świeci, ale jedzonko zimne.

Jakieś rady od doświadczonych kogutów? :lapka:

Opublikowano

Wyje.bać i wziąć nową, bo pewnie nie opłaca się naprawiać.

Opublikowano

Dobra pany, zaczynamy bawić się w grę "które agd kupić i dlaczego nie bosch". Jakie sugestie? Od razu mówię że pralkę mam więc poszukuję combo - płyta indukcyjna, lodówka, piekarnik i zmywarka. Wstępne typy są takie:

BOSCH HBG6750S1

Bosch PVS651FB1E

Samsung RS552NRUA1J/EO

Beko DIN29330

Wiem że nowy Bosch to już nie to samo ale nie znalazłem dobrej alternatywy piekarnika z pyrolizą.