Opublikowano 5 marca 20178 l Panowie, jak dbacie o swoje elektryczne golarki/trymery? Co tam sie stosuje po użyciu, żeby się nie stępiło i nie rozje.bało po kilku miesiącach?
Opublikowano 5 marca 20178 l Ja do każdego philipsa zawsze dostawałem szczotkę do czyszczenia tych ostrzy i wnetrza. Jeden philips mi już służy 7 lat, drugiego dostałem w prezencie, więc nadal można używac obu.A czyszcze mega rzadko, raz na 2 miechy.
Opublikowano 5 marca 20178 l W instrukcji pisało coś o naoliwianiu ostrzy. Warto się w to bawić? Czym to w ogóle oliwić? Przeciez nie kujawskim. Edytowane 5 marca 20178 l przez maciucha
Opublikowano 5 marca 20178 l Ja do Brauna dostałem specjalny olej, ale nie do ostrzy, tylko do konserwacji ruchomych części pod ostrzami. Podobno po każdym użyciu można smarować, ale jeszcze mnie nie poyebało.
Opublikowano 24 marca 20178 l Oki, w sumie dobre pytanie. a co zrobić jak mi się ostrze stępiło? Mogę to jakoś ostrzyć czy kupuje się gdzieś nowe?
Opublikowano 24 kwietnia 20177 l Panowie, musiałem się ostatnio pozbyć starej patelni, ktoś może ma jakieś konkretne modele do polecenia?
Opublikowano 24 kwietnia 20177 l Dostalem w prezencie patelnie valdinox rock i jak najbardziej jestem zadowolony. Potrawy nie przywieraja i latwo sie myje po gotowaniu. Cena chyba tez nie najgorsza.
Opublikowano 24 kwietnia 20177 l Panowie, musiałem się ostatnio pozbyć starej patelni, ktoś może ma jakieś konkretne modele do polecenia? Ja mam z ikea z serii 365 za 7 dych i drugi rok żadnych kłopotów. Polecam.
Opublikowano 24 kwietnia 20177 l Ja, z kolei, mam z biedry, też sobie chwalę, nic nie przywiera i łatwo się myje.
Opublikowano 24 kwietnia 20177 l Ja kupiłem jakiś wypasiony model Tefala w promocji. Akurat na patelni nie chciałem oszczędzać, nie mam ochoty zjadać powłoki razem z jajecznicą. Chociaż może ryzyko wcale nie jest takie duże. Zwróć za to uwagę do jakiej kuchenki się nadaje. Niektóre są tylko do gazu, inne działają też z indukcją, itp.
Opublikowano 1 maja 20177 l Dostałem nową lodówkę z nową gwarancją. :) Zgłosiłem usterkę starego sprzętu w ostatni dzień gwarancji i serwis stwierdził, że w moim wypadku to tylko wymiana. Na infolinii baba zaproponowała lodówkę z nofrost bo mojego modelu na razie nie ma. Model stówę droższy. :D
Opublikowano 1 maja 20177 l kupiłem nową lodówkę, turystyczną, ale w środku ujrzałem mazzeo, a mazzeo to paua
Opublikowano 24 maja 20177 l Coś mi wydaje dziwny dźwięk w pralce podczas prania, jakby coś tarło, ocierało się o siebie, taki pisk, ale łagodny. Żadnych wycieków, ani nic nie ma.
Opublikowano 24 maja 20177 l Lodówka do zabudowy 170cm do 2 tysiecy Zmywarka do zabudowy 45cm Piekarnik - czarny xd Płyta indukcyjna Budzet na wszystko 5 tysiecy. Kolezanka nowe mieszkanie chce wyposazyc. Ktos cos poleca? Edytowane 24 maja 20177 l przez Shen
Opublikowano 24 maja 20177 l Chyba jakaś ważna ta koleżanka ... :) Krupek, moze jakiś syf z kieszeni Ci wpadł do pralki. Możesz czyścić filtr na dole z przodu pralki i sprawdzić tez rurę odpływową. U mnie hałasowalo, potem pranie stawało przed czasem, ale wyczyściłem te dwie rzeczy i Ok.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Zje.bała mi się mikrofalówka. Dużo głośniej chodzi, co prawda kręci się i świeci, ale jedzonko zimne. Jakieś rady od doświadczonych kogutów?
Opublikowano 15 czerwca 20177 l Dobra pany, zaczynamy bawić się w grę "które agd kupić i dlaczego nie bosch". Jakie sugestie? Od razu mówię że pralkę mam więc poszukuję combo - płyta indukcyjna, lodówka, piekarnik i zmywarka. Wstępne typy są takie: BOSCH HBG6750S1 Bosch PVS651FB1E Samsung RS552NRUA1J/EO Beko DIN29330 Wiem że nowy Bosch to już nie to samo ale nie znalazłem dobrej alternatywy piekarnika z pyrolizą.