milan 7 022 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) wyobrażam sobie taki odkurzacz który pod nieobecność wjezdza pod lozko i np. bateria mu wybucha, pokoik zaczyna się łądnie palic, i cały dom. Edytowane 7 września 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Zaczalem wpisywac w google "odkurzacz aut..." i pierwsza podpowiedź to "odkurzacz automatyczny samsung" więc to prawda. http://m.euro.com.pl/odkurzacze-automatyczne/samsung-vr20h9050uw.bhtml Nawet wyglada jakby woził na plecach taka wielką baterię paluszek AAA czekającą na eksplozję. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 moi starsi maja roombe i naprawde elgancko ogarnia. Samsungi nie dzialaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Piszą, ze ten szajsung sprytnie unika narożników a to takie sprzątanie po wuju. Rumba chociaż dokladna jest? Podjaralem się faktem, ze mozna sobie ulzyc w robotach domowych i chce to tak motzno jeszcze jakis wihajster do odkamieniania szyby prysznicowej i w ogole git, bo ocet i cytyna nadal wymagają skrobania przez 30 min. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Ale za taki konkretny model to trzeba dać koło 2k, ostrzegam. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Piszą, ze ten szajsung sprytnie unika narożników a to takie sprzątanie po wuju. Rumba chociaż dokladna jest? Podjaralem się faktem, ze mozna sobie ulzyc w robotach domowych i chce to tak motzno jeszcze jakis wihajster do odkamieniania szyby prysznicowej i w ogole git, bo ocet i cytyna nadal wymagają skrobania przez 30 min. pisałem chyba, albo to na forum gosposia.com było, sprawdziłęm mnostwo srodków do czyszczenia szyby rpysdznicowej i zaden nie dzialal, zawsze troche kredy zostawało. Aż trafiłem na ten z Tesco, idealnie czysci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Coś gadaliśmy, ale to chyba ja pisałem o czyszczeniu piekarnika sodą z octem (faktycznie działa, sam skrobałem ostatnio).No kidding z tym sprayem - obadam. Zakładam, że to chociaż jest jedyny kącik, gdzie nie robisz mnie w chuja xD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 tutaj jesteśmy śmiertelnie powazni. Obadam chyba nawet polskie znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 http://m.ceneo.pl/23859465 Tę kupilem do zabudowy. Finalnie bez no frost, ale nie mam w sumie pojęcia co ten no frost mialby dac w praktyce. Ze nie zbiera się szron? Lodowka chlodzi jak należy, ma pojemny zamrażalnik, dwie komory na warzywa i wedliny, by sie nie wysuszaly. Prądu też mało żre. Żem ukontentowany, zobaczymy kiedy się zepsuje. Dzis odbieram nawilzaczo-oczyszczacz, dam niebawem znać czy powietrze jest niczym rosa po burzy Doskonały wybór. Electrolux w chłodziarkach i pralkach jest perfekcyjne. Ogólnie no frost ma nie zostawiać szronu przez co niby człowiek ma ich nie rozmrażać, ale prawda jest taka że tak samo jak zwykłe chłodziarki trzeba ją umyć w środku. Działają jak klimatyzacja przez co mocno wysuszaja żarcie, dlatego w górnej części mają te wielkie pojemniki na warzywa. Ogólnie to są droższe, pobierają więcej energii i mają mniejsze pojemności. Polar i Whirlpool w zamrażalniku mają po ok 120 litrów pojemności, a no frosty od 70 do 90. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 gorenje biczyzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 gorenje biczyzzzzAle drogie jak sk.urwesyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 ... gorenje biczyzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Jestem w trakcie urządzania kuchni. Chlodziarkę już zakupiłem taką http://www.ceneo.pl/37782766 . W weekend planuję rozejrzeć się za kuchenkami gazowymi. Wszędzie głównie Amica ale jakoś nie mam przekonania do tej firmy (może się mylę? ). Jakiej firmy produkt polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Sorry za podwójny post. Zamuliło na fonie. Ktoś ma doświadczenie z kuchenkami Ariston? Kiedyś słyszałem że serwis mają skomplikowany bo wysyłają do Wloch co trwa trochę czasu. O ile byłaby potrzeba taka. No ale design rzuca się w oku na tle innych w markecie. Edytowane 7 września 2016 przez Brolly PL Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Sorry za podwójny post. Zamuliło na fonie. Ktoś ma doświadczenie z kuchenkami Ariston? Kiedyś słyszałem że serwis mają skomplikowany bo wysyłają do Wloch co trwa trochę czasu. O ile byłaby potrzeba taka. No ale design rzuca się w oku na tle innych w markecie. Indesit i Ariston... Meh... Pralki to im się nieźle sypały i rdzewiały. Do włoch nie wysyłają(a przynajmniej nie wysyłali), ale faktycznie wuj. pupa i kamieni kupa z tym serwisem. Jak już to Amica. Kiedyś miałem Mastercook-a, ale firma się wysypała, bo nie nadążała właśnie za Amicą. Obecnie używam całej gazowej i fakt wysypała się dwa razy na gwarancji, ale nie mogę narzekać ani co do wyglądu, ani funkcjonalności. Do tego ci, których znam i mają ich kuchenki nie mają problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Sharp KC-930EU uzupełniony w wodę, ustawiony tryb auto i już dmucha w sypialni. Świeci się lampka zielona, więc powietrze w Krakowie mamy zaebiste w takim razie xdChciałem zasmrodzić sypialnię dla testów wydajnościowych, ale: - nie chce mi się pierdzieć obecnie - w końcu żona przyjdzie się położyć i jak wyjaśnię fakt, że z jakiegoś powodu naprężam z całych sił dupę do wentylatora? "No chciałem żeby lampka zmieniła się na czerwoną kochanie..." Zobaczymy jak przyjdzie jesień, potem zima, Bożenko, zaczną palić w piecach i znowu smogu dużo będzie. Wtedy pewnie przyda się najbardziej sprzęcior. Edytowane 7 września 2016 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 8 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 Wciąż nikt mi nie powiedział czym różni się ten ekobubel od innej pralki! Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 https://www.morele.net/wiadomosc/eco-bubble-jak-dziala-czy-warto-kupic-pralke-z-eco-bubble/1383/ Wytwarzają się aktywne bąbelki xd Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 a czym się różnią od nieaktywnych? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 poziomem aktywności Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 Ponoć można prać dzięki temu juz w 15 stopniach, przez co nie zmechacą mi się majtki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 Ale z drachą da se to radę w takiej temperaturze? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 proszę przesłać, sprawdzę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 8 września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 września 2016 Nie, bo będziesz w nich chodził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi