Skocz do zawartości

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 229,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ja dziś się wstrzymam z zakupkami. Nie mam nastroju na szoping XD  Dostałem bardzo miłego e-mail że moja księgowa się pomyliła w tamtym roku i kilka rubryk ominęła w pitach.  No ale przepras

Opublikowano

Dobra zamówie ten, dzięki koper :hi:

Opublikowano

copper nadal przeżywa obrazę konsoli, dobrze, dobrze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ustawiłem pranie przed wyjściem z domu, wracam, a tu pralka zdechła, woda stoi z praniem w bębnie, wyświetlacz martwy, kontroli martwe, na nic nie reaguje. Pralka RIP? W sumie, ma już 6 lat. Sam chyba nic nie zdziałam, nie? Jakiegoś mietka z serwisu trzeba ściągnąć chyba.

Opublikowano

Głupie pytanie ale bezpieczniki sprawdziłeś?

Opublikowano

No to nie takie głupie, sprawdziłem od razu, podpiąłem też ją pod inne gniazdko i dalej dead.

Wieczorem jakiś fachura ma wpaść, zobaczymy, czy jest do odratowania, czy nową trzeba. Jak się teraz kupuje nową pralkę, to starą sklep zabiera do utylizacji?

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Nie zawsze. Sa opcje przy zamawianiu online wniesienie wyniesienie itd. Ale nawet jesli to sa firmy ktore za free przyjada i elektrosmiecia zabiora. Tylko ze moze to pare dni potrwac no i musisz sie dodatkowo umawiac. Albo doplacic pare dych i za jedna dostawa zalatwic wszystko.

Opublikowano

Dobra, nie planuję tego jeszcze, na razie zobaczę, co chłop dziś powie. 

Opublikowano

Padł programator, naprawa 220 zł, za wizytę koleś skasował 60 zł, jak się zdecyduję na naprawę to wliczy w cenę.Chyba warto, nie? Pół rok gwarancji daje.

Opublikowano

Przychodzi dzisiaj wymontować moduł i elo, zobaczymy, ile podziała.

Opublikowano

I co, jaki jest finał tej historii? NIE TRZYMAJ NAS W NIEPEWNOŚCI.

Opublikowano

Wymontował moduł i odjechał na białym koniu w kierunku północy. Wróci w poniedziałek z naprawionym przed zachodem słońca.

Opublikowano

Ej zaraz, to on ten programator bedzie naprawial?

Opublikowano

Ej zaraz, to on ten programator bedzie naprawial?

No a co w tym dziwnego? Nowy kosztuje tyle, że nie opłaca się naprawiać.

Opublikowano

Myslalem ze za 220 to typ sprowadzi nowy i go wmontuje ale faktycznie napisales, ze naprawa. Ciekawe czy typ zlutuje dwa kabelki i wezme za to 2 stowy bo jakos nie widzi mi sie aby mial sledzic nad tym przez weekend xD. Oby nie zje.balo sie po polrocznej gwarancji ale to pewnie dasz znac w temacie.

Opublikowano

Naprawa nie jest skompkikowana, typ po prostu wyjechał na weekend. Jakbym w środę się zdecydował na naprawę to w czwartek miałbym już naprawione, ale chciałem pomyśleć i przejrzeć, ile wyniosłaby mnie nowa pralka. Jak się zje.bie za pół roku to już luz, będę gotowy na zakup, a teraz mam inne wydatki, bo w poniedziałek auto idzie do serwisu, a jeszcze na rower się czaję.

Opublikowano

Czy naprawa jest skomplikowana, czy nie, to nie ma absolutnie żadnego znaczenia. Ważne jak naprawa jest kosztorysowana i tyle. Jeśli urządzenie jest drogie, to i prosta jego naprawa jest również dobrze liczona. I nie ważne czy spędzi ktoś na tym pół dnia czy godzinę i nieważne co będzie robił. Ty masz zapłacić, jeśli chcesz mieć naprawione i tyle. Jeśli nie chcesz, to naprawiasz sobie sam, żaden przecież problem.

Opublikowano

Płaci się za wiedzę i umiejętności nabywane latami, a nie realną liczbę spędzonych dupogodzin nad samą naprawą :wujaszek:

Opublikowano

mejm chyba jest wyjęty z czasoprzestrzeni, ja też powinienem brać za projekt 20 zł, przeciez to pare kresek w cadzie ;D

Opublikowano

Im szybciej zaprojektujesz, tym mniej zarobisz.

Prawda.