Opublikowano 30 września 20177 l http://www.urzadzamy.pl/rekomendacje/rewolucja-w-zmywaniu-zmywarka-electrolux-comfortlift-z-podnoszonym-dolnym-koszem,239_16134.html
Opublikowano 30 września 20177 l Zupełnie nie mam pojecia o czym piszesz. No tak bo lepiej się schylać po talerze. I WTEDY GRUBY NIE BEDE XDD
Opublikowano 30 września 20177 l W dniu 30.09.2017 o 18:24, MichAelis napisał(a): Zupełnie nie mam pojecia o czym piszesz. No tak bo lepiej się schylać po talerze. I WTEDY GRUBY NIE BEDE XDD Piszę o tym że nigdy nie myślałem ze potrzebuje technologii która pomoże przy tak smiesznej czynnosci. Uważam że jest to niepotrzebny gadget, z którego cieszyć się będą głównie grubasy którym ciezko jest sie pochylić. Czego jeszcze nie rozumiesz?
Opublikowano 30 września 20177 l "Ciągłe schylanie się, by sięgnąć do naczyń, staje się przeszłością" Jeszcze niech wynajda prysznic, do ktorego nie trzeba wstawać z łóżka wieczorem. Edytowane 30 września 20177 l przez _Red_
Opublikowano 30 września 20177 l W dniu 30.09.2017 o 21:14, _Red_ napisał(a): "Ciągłe schylanie się, by sięgnąć do naczyń, staje się przeszłością" Jeszcze niech wynajda prysznic, do ktorego nie trzeba wstawać. Niech zrobia jeszcze wyjmowalny bebęn z pralki. Cytat Męczące schylanie się w trakcie załadowywania zmywarki, zwłaszcza dolnego kosza, a także powtarzanie tych „ćwiczeń” po zakończonej pracy urządzenia. zwłaszcza dolny kosz :( mam nadzieję ze niektorym się odechce ciągle oddychac
Opublikowano 2 października 20177 l @Krupek, powoli zbliża się zachód słońca, a wieści nie ma! Czyżby oszukał, pralka będzie do wyrzucenia, odjechał na białym rumaku naprawić czyjąś inną pralkę, uratować inną księżniczkę? CHCĘ WYJAŚNIEŃ
Opublikowano 2 października 20177 l Albo jutro zadzwoni, albo jestem 6 dych i moduł do pralki Whirlpool w plecy.
Opublikowano 4 października 20177 l Dziś przychodzi, to jest ten dzień. Już w weekend musiałem skarpety do półbutów dokupić.
Opublikowano 4 października 20177 l Czekam na dalsze informacje, mam nadzieję, że przybędzie. Byłoby szkoda, gdyby coś mu wypadło...
Opublikowano 4 października 20177 l xD Bekowy koleś, wyglądał jak Stanisław Tym, jeszcze barwa głosu taka sama.
Opublikowano 5 października 20177 l mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porządku Dzieki wielkie za te historie, czulem sie jakbym tam byl, spore emocje
Opublikowano 7 października 20177 l Pany, jaki odkurzacz kupić? nie chcę za dużo wydawać, znajdę coś do 300 pln?
Opublikowano 7 października 20177 l Od 2 lat sprawnie działa mi 1500-watowy Zelmer Elf https://www.ceneo.pl/1905259#tab=click za ok 170 zł. Dobra ocena, sporo opinii, ale z tego co widzę, chyba już tego konkretnego nie sprzedają - lista ofert pod zdjęciem prezentuje już inne modele. Może poszukaj jakiegoś następcy o podobnej mocy, do 300 zł się zmieści na pewno.
Opublikowano 7 października 20177 l Banny, przewertuj ostatnie strony, bo ktoś szukał odkurzacza ostatnio.
Opublikowano 7 października 20177 l Najwazniejsze w okurzaczu to moc. Musi byc tak dobrana zeby ci jaj nie urwalo.
Opublikowano 7 października 20177 l -Proszę pana, jestem zainteresowany tym odkurzaczem, dobrze ciągnie? -Panie, aż łzy lecą.
Opublikowano 8 października 20177 l Drugi raz padła pralka Amica eawi1723cd. Pierwszą wymienili na nową po prawie 2 latach pracy. Teraz nowa po 10 miesiącach pada na pysk. Nie mam na to siły. Pranie stoi w pralce z wodą, nie idzie jej wypompować. :(