Opublikowano 23 stycznia 20187 l Nie przenoszę, stoi w sypialni i od wieczora do rana jest na chodzie. Ja tam jakos specjalnie działania nie odczuwam, ale to subiektywna kwestia. Żona twierdzi, ze się jej lepiej śpi i oddycha, a mlekojad ma przynajmniej szum, który go usypia. Nie mam zadnych miernikow, ktorymi bym sprawdzil zapylenie powietrza czy też nawilżenie. Edytowane 23 stycznia 20187 l przez _Red_
Opublikowano 23 stycznia 20187 l 1 godzinę temu, eraef napisał: Ehh Red racja chodziło mi o jakieś wskazówki na co patrzeć itp. A jeśli chodzi o inne pomieszczenia to w dzień go przenosisz tam gdzie jesteście czy poprawiasz powietrze jedynie w sypialni. Myślałem o czymś trochę większym ale z drugiej strony nie wiem jak sobie poradzi z nawilżaniem/oczyszczaniem innych pomieszczeń jedynie przez otwarte drzwi. Milan dzięki za info odnośnie ultrasilencera, skoro piszesz o mocy to dołożę te dwie stówki i wezmę te 750W co i tak śmiesznie brzmi, coś jak silnik 1.4 w aucie Odkurzacz? Tylko Thomas, sam mam aqua pet czy coś takiego: Z taką mocą odkurzanie jest przyjemniejsze niż granie w gierki. O i mam ten sam nawilżacz powietrza co ma milan. Polecam, lepiej się śpi.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l W dniu 23.01.2018 o 22:38, milan napisał: ultra silencer vs seicento stasia panie 700 W vS 1700 W, z czym do ludzi?
Opublikowano 8 lutego 20187 l Jestem przed zakupem zmywarki. Jakiej firmy polecacie albo na jakie funkcje i cechy zwracać uwagę aby posiadała? Co myślicie o Amice? Kuchenkę mam tej firmy, zmywarka będzie blisko i trochę lipa, żeby kolejny sprzęt był innego producenta ( lodówka AEG).
Opublikowano 8 lutego 20187 l Lipa to brac wszystko 1 firmy bo tak ;] Na pewno można spokojnie brać boscha/ siemensa. Ten drugi to biedniejszy brat pierwszego, ale produkty bliżniacze. Na co patrzec? ma być aluminiowa, i niech posiada funkcje dla roznych naczyń, i ofkoz 1/2 załadunku. A najwazniejsze to brać te 5 lat ubezpieczenia dodatkowego, moja niby odpukać działa już 7 lat bez problemu, ale wiem ze ten sprzęt może nie wytrzymać 5 lat.
Opublikowano 9 lutego 20187 l 8 godzin temu, Brolly PL napisał: zmywarka będzie blisko i trochę lipa, żeby kolejny sprzęt był innego producenta ( lodówka AEG). To jakiś zabobon? xd
Opublikowano 9 lutego 20187 l 3 minuty temu, krupek napisał: To jakiś zabobon? xd Nie chodzi o stylistykę
Opublikowano 9 lutego 20187 l Wiadomo, to też ważne jest, ale nie aż tak, jak doczytasz że te AEG są dobre zmywary to wiadomo że brac i cieszyć się.
Opublikowano 12 lutego 20187 l Po długiej analizie wybór padł na zmywarkę Siemensa. https://www.euro.com.pl/zmywarki/siemens-sr236i00me.bhtml#opis Nic lepszego nie znalazłem w tej cenie, ewentualnie taniej.
Opublikowano 13 lutego 20187 l No ja nawet nie wiem, gdzie miałbym wcisnąć większą, ale tak gdybam tylko.
Opublikowano 13 lutego 20187 l 1 godzinę temu, krupek napisał: No ja nawet nie wiem, gdzie miałbym wcisnąć większą, ale tak gdybam tylko. Mam ten sam problem. Małe pomieszczenie i nie ma gdzie jej upchnąć. Z drugiej strony wolę raz dziennie włączyć niż dwa dni zbierać na dużą. Żona miała 60 i z doświadczenia stwierdza, że 45 nam wystarczy 60 wejdzie ale powoduje problem z grzejnikiem i będzie ogólnie na styk. Cenowo jest to samo ale może zabraknąć tych kilku centymetrów. Edytowane 13 lutego 20187 l przez Brolly PL
Opublikowano 9 marca 20187 l Ma tu ktoś sprzęt Samsunga w kuchni? Chciałem się zapytać jak to się sprawuje. Wszystko prócz okapu planuję dać do kuchni od Szajsa (lodówka kitchen fit, piekarnik, płyta, zmywarka, mikrofala). 5 lat gwary dostanę + najtańszy sprzęt za połowę ceny. @_Red_? Help? Spoiler Lodówka Samsung RB33J8797S4 Zmywarka Samsung DW 60M6050BB Płyta Indukcyjna Samsung NZ64H57479K Piekarnik Samsung DUAL COOK NV70H5787CB Mikrofala Samsung FG87SUB
Opublikowano 9 marca 20187 l Wszystko jednej firmy, żebyś mógł wszelkie ustawienia jasności obrazu robić jednym pilotem?
Opublikowano 9 marca 20187 l W dniu 9.03.2018 o 18:34, Kyo napisał: Ma tu ktoś sprzęt Samsunga w kuchni? Chciałem się zapytać jak to się sprawuje. Wszystko prócz okapu planuję dać do kuchni od Szajsa (lodówka kitchen fit, piekarnik, płyta, zmywarka, mikrofala). 5 lat gwary dostanę + najtańszy sprzęt za połowę ceny. @_Red_? Help? Ukryj zawartość Lodówka Samsung RB33J8797S4 Zmywarka Samsung DW 60M6050BB Płyta Indukcyjna Samsung NZ64H57479K Piekarnik Samsung DUAL COOK NV70H5787CB Mikrofala Samsung FW87SUB Mam mikro plyte i piekarnik. Wszystko chodzi do dzisiaj.
Opublikowano 9 marca 20187 l Nic nie mam z Samsunga w kuchni, wystarczy że w salonie odklejała się matryca w KS7000, a w poprzednim TV 3D Samsung, który dałem rodzicom, pojawił się u nich pasek czarnych pikseli. A w dawnym smartfonie firmy Samsung, czasem nie było mnie słychać w trakcie rozmowy. Skądś ta nazwa "szajsung" się bierze Może "kuchnia" mniej awaryjna.
Opublikowano 9 marca 20187 l Samsunga mam tylko bubla w łazience. Dual cock zachwalal pan wyżej, bo mozna piec pstraga z oliwa truflowa i tort weselny jednocześnie.