Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Koszule wypada wyprasować, chociaż w zimne dni można cheatować sweterkiem. T-shirty i jeansy jak dobrze się rozwiesi nie muszą wyglądać na pogniecione bez prasowania.
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Jak komuś się nie chce rozkładać deski i prasować to warto zainwestować w żelazko parowe - rozwieszasz na wieszaku koszulkę, bziu bziu żelazkiem i jest w miarę ładnie. Żelazka nie zastąpi, ale pomięte też nie jest.
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Jak komuś się niechce prasować koszuli to i nie będzie się peir,dolił z wlewaniem wody do żelazka parowego, chyba ze wsadzą nad gar w którym gotują makaron.
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l A ja wciąż nie umiem wyprasować koszuli na tip top, zawsze gdzies mi sie zagnie, albo nie doprasuje do końca. Chyba, trzeba iść do mamy na korki z prasowania Edytowane 6 kwietnia 20187 l przez Metoda
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Kuku zakłada koszulę raz, a potem do kosza i bierze nową. Się żyje w Państwie Niemieckim.
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Jak Don Draper. Nocka na kanapie, nowa koszula spod biurka i lecimy z nowym dniem. Edytowane 6 kwietnia 20187 l przez Mustang
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l 58 minut temu, Grabek napisał: Dlatego koszule zawsze powierzam małżonce do wyprasowania xd +1 ale wtedy w trakcie prasowania najlepiej nie oddychać i udawać, że cię nie ma w pokoju
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Nie ma tematu o meblach, a zakładać chyba bez sensu. Gdzie polecacie kupić podwójne łóżko? Mam kilka na oku w Ikei, ale może jest coś lepszego?
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Ikea to najlepszy stosunek jakości do ceny i wyglądu, więc jak nie chcesz wydac więcej to raczej nie ma co szukać.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l 22 godziny temu, krupek napisał: Nie ma tematu o meblach, a zakładać chyba bez sensu. Gdzie polecacie kupić podwójne łóżko? Mam kilka na oku w Ikei, ale może jest coś lepszego? Ile chcesz wydać? Szukałem rozwiązań nie przesadnie drogich, ale koniecznie z komorą na pościel (najlepiej otwierane na podnośnikach, nie wysuwane pod spodem). No i jeszcze podobały nam się pikowane obicia z materiału pod głowę. Dorwałem wyrko w lokalnym meblowym, w Ikei jakoś nie wpadło mi nic w oko wcześniej jak spacerowałem po alejkach.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l Sam stelaż to pewnie IKEA albo Agata Meble, ja bym dużo więcej uwagi przyłożył do materaca by był wygodny i dobrany specjalnie do naszej wagi i postury.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l Materac najważniejsza sprawa, i wiadomo, zeby nie hałasowało, hehe, hehe.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l 29 minut temu, milan napisał: Materac najważniejsza sprawa, i wiadomo, zeby nie hałasowało, hehe, hehe. W sklepie dziwnie patrzą jak się to weryfikuje.
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l Na razie na oku mam takie. Bardziej zabudowanego oparcia nie mogę mieć, bo kaloryfer jest za nim. https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39248608/ https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S89002425/ https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19158019/ Kształtem i wymiarami najbardziej odpowiada mi te pierwsze, ale jakoś ciężko mi zaufać łóżku za 230 zł.
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l xD To ja miałem na myśli budżetowe za ok 2000 zł xd To zarwie się nawet od zwalenia konia.