Opublikowano 10 września 20168 l No frost bulgocze...Michał jak ty coś jebniesz czasami. Moja bulgocze, a jest full no frost
Opublikowano 10 września 20168 l Moja też bulgocze, ale mam wyj.ebane. Od trzech lat bulgocze. Niech bulgocze dalej.
Opublikowano 10 września 20168 l No frost bulgocze...Michał jak ty coś jebniesz czasami.Cześć, czemu przestałeś forumkować? Co z tą babką, co jej naprawiałeś auto i jej facet miał pretensje?
Opublikowano 12 września 20168 l może to lodówka eco bubble i jak bulgocze to generuje aktywne bąbelki chłodzące?
Opublikowano 12 września 20168 l A niech już bulgocze, słyszałem, że mogła strzelać to z dwojga złego to nie w(pipi)ia aż tak Edytowane 12 września 20168 l przez Widget
Opublikowano 12 września 20168 l A niech już bulgocze, słyszałem, że mogła strzelać to z dwojga złego to nie w(pipi)ia aż tak Ammunition not included!
Opublikowano 12 września 20168 l Planuje kupic plyte indukcyjna, mysle o BOSCH ma ktoś może i napisze jak się sprawdza? BEKO fajne reklamuje ale nie slyszalem opinii o niej.
Opublikowano 12 września 20168 l Jak najbardziej Bosch mi się sprawdza. Mam tego http://www.ceneo.pl/23107290 Kierowałem się opiniami w necie + ceną i nie narzekam. Robi co ma robić, wygląda ładnie, nagrzewa garnki bardzo wydajnie i szybko, klawiaturka jest wygodna.No ale to moja pierwsza indukcja, więc może są jakieś elo-opcje w droższych modelach jak np. gotowanie w jednym garnku zarówno kapusty jak i budyniu. edit: proponuję także w sprawie AGD polować na jakieś rabaty w sieciówkach typu Media Markt, zamiast zamawiać wszystko osobno w necie. Akurat się urządzałem, więc potrzebowałem zamówić sporo sprzętu... no wszystko w sumie do całej chaty. Najlepiej u jednego dostawcy i z dowozem do mieszkania jednym transportem, dla oszczędzenia czasu na umawianie się z (brr) kurierami. Akurat wtedy był w Media Markt ostatni dzień ( ) promocji 5%/10%/15% rabatu na AGD w zależności od łącznej kwoty zamówienia. Przy ok 7 klockach już zostawało 1k PLN w kieszeni i do tego jeszcze dostawa za parę dych wszystkiego w jednym Żuku o ustalonej dogodnej godzinie. Deal życia, bo wygoda i czas akurat były wtedy priorytetem. Edytowane 13 września 20168 l przez _Red_
Opublikowano 16 września 20168 l Czy wasze tostery też mają tackę na okruchy? Bo mój ma, pozwalając na regularne usuwanie okruchów. To bardzo przydatne rozwiązanie, nieprawdaż?
Opublikowano 16 września 20168 l Mój z Lidla ma, ale i tak jest u(pipi)ane dookoła wszędzie i nie mam jak tego wyczyścić.
Opublikowano 16 września 20168 l Tostery powinny mieć własny dział na forum, a nie żeby tak pokątnie o nich pisać
Opublikowano 16 września 20168 l Nie mam tostera. Grzanki robię w piekarniku mojej nowej kuchenki firmy Amica.
Opublikowano 16 września 20168 l Powaznie jeszcze tostery ktoś używa? Mój gdzies w powinicy z gofrownica leza. Fajny grill elektryczny ostatnio widziałem, oczywiście na zime bo latem to tylko prawdziwy grill. Nigdy nie jadlem jeszcze z elektrycznego ponoc bardzo dobre kiełbasy wychodzą. _Red_ wszystkie sprzęty jednej firmy musial być czy lodówke mogę Amici a reszte Boscha np.? Edytowane 16 września 20168 l przez obrazus
Opublikowano 16 września 20168 l Wtedy mozna było brać dowolnych firm, byle rachunek łącznie przekroczył jakies progi cenowe. Ale bywaly też promocje gdy bierzesz wszytko jednej firmy to xx% rabatu. Ja mam mieszane sprzęty, chociaż tesciu caly czas dupe truł, ze bez sensu różne firmy mieć w jednym pomieszczeniu xd
Opublikowano 16 września 20168 l Toster zaje.bisty, raz dwa i masz pyszne tosty, a Ty obrazus, nie jesz tostów, czy robisz w piekarniku, czy na patelni?
Opublikowano 16 września 20168 l Kiedyś siętak robiło, jak nie było tosterów: cebula, szynka, ser, kromki chleba zwykłego, kapkę oleju i...
Opublikowano 17 września 20168 l Dobra, pierwsze kilka nocy z oczyszczaczo-nawilżaczem za mną. Włączony w tryb auto, więc dopasowuje intensywność do warunków. WIdocznie sypialnię mam w dobrym położeniu pod względem syfu, bo chodził na minimum, lampka zielona. W pobliżu nie mam domów z kominami, więc to na pewno ma znaczenie.Nie wiem na ile to placebo, ale rano nie mam suchego gardła - na ile to zasługa device'a, a na ile po prostu aktualna pogoda? Nie wiem, po zimie będę miał lepsze wyniki.Skubany jednak wrażliwy jest - wstając, uwolniłem z siebie soczystego tłustego bonka zebranego przez 9h spania i lampka zrobiła się pomarańczowa po 5 sekundach, wiatrak przyspieszył xDDD Poczułem się nieswojo, jakby ktoś mnie obserwował i reagował na moje poczynania
Opublikowano 17 września 20168 l A skąd wiesz że przez noc nic nie pierdnąłeś i że był to 9h? Żona czuwała czy jak? ps co za sprzęt? Poczęstuj sznurkiem.