MichAelis 5 611 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 No frost bulgocze...Michał jak ty coś jebniesz czasami. Moja bulgocze, a jest full no frost Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Moja też bulgocze, ale mam wyj.ebane. Od trzech lat bulgocze. Niech bulgocze dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 No frost bulgocze...Michał jak ty coś jebniesz czasami.Cześć, czemu przestałeś forumkować? Co z tą babką, co jej naprawiałeś auto i jej facet miał pretensje? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 przyłapany na gorącym uczynku, offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 może to lodówka eco bubble i jak bulgocze to generuje aktywne bąbelki chłodzące? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 O to byłoby wypas. Podobnie telefon samsung galaxy bubble. Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 (edytowane) A niech już bulgocze, słyszałem, że mogła strzelać to z dwojga złego to nie w(pipi)ia aż tak Edytowane 12 września 2016 przez Widget Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 A niech już bulgocze, słyszałem, że mogła strzelać to z dwojga złego to nie w(pipi)ia aż tak Ammunition not included! Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 Planuje kupic plyte indukcyjna, mysle o BOSCH ma ktoś może i napisze jak się sprawdza? BEKO fajne reklamuje ale nie slyszalem opinii o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 (edytowane) Jak najbardziej Bosch mi się sprawdza. Mam tego http://www.ceneo.pl/23107290 Kierowałem się opiniami w necie + ceną i nie narzekam. Robi co ma robić, wygląda ładnie, nagrzewa garnki bardzo wydajnie i szybko, klawiaturka jest wygodna.No ale to moja pierwsza indukcja, więc może są jakieś elo-opcje w droższych modelach jak np. gotowanie w jednym garnku zarówno kapusty jak i budyniu. edit: proponuję także w sprawie AGD polować na jakieś rabaty w sieciówkach typu Media Markt, zamiast zamawiać wszystko osobno w necie. Akurat się urządzałem, więc potrzebowałem zamówić sporo sprzętu... no wszystko w sumie do całej chaty. Najlepiej u jednego dostawcy i z dowozem do mieszkania jednym transportem, dla oszczędzenia czasu na umawianie się z (brr) kurierami. Akurat wtedy był w Media Markt ostatni dzień ( ) promocji 5%/10%/15% rabatu na AGD w zależności od łącznej kwoty zamówienia. Przy ok 7 klockach już zostawało 1k PLN w kieszeni i do tego jeszcze dostawa za parę dych wszystkiego w jednym Żuku o ustalonej dogodnej godzinie. Deal życia, bo wygoda i czas akurat były wtedy priorytetem. Edytowane 13 września 2016 przez _Red_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Czy wasze tostery też mają tackę na okruchy? Bo mój ma, pozwalając na regularne usuwanie okruchów. To bardzo przydatne rozwiązanie, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Mój z Lidla ma, ale i tak jest u(pipi)ane dookoła wszędzie i nie mam jak tego wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Tostery powinny mieć własny dział na forum, a nie żeby tak pokątnie o nich pisać Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Nie mam tostera. Grzanki robię w piekarniku mojej nowej kuchenki firmy Amica. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 No i potem masz problem z okruchami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Dokładnie. Papier i mozna robić najlepsze grzanki i zapiekanki. Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 (edytowane) Powaznie jeszcze tostery ktoś używa? Mój gdzies w powinicy z gofrownica leza. Fajny grill elektryczny ostatnio widziałem, oczywiście na zime bo latem to tylko prawdziwy grill. Nigdy nie jadlem jeszcze z elektrycznego ponoc bardzo dobre kiełbasy wychodzą. _Red_ wszystkie sprzęty jednej firmy musial być czy lodówke mogę Amici a reszte Boscha np.? Edytowane 16 września 2016 przez obrazus Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Wtedy mozna było brać dowolnych firm, byle rachunek łącznie przekroczył jakies progi cenowe. Ale bywaly też promocje gdy bierzesz wszytko jednej firmy to xx% rabatu. Ja mam mieszane sprzęty, chociaż tesciu caly czas dupe truł, ze bez sensu różne firmy mieć w jednym pomieszczeniu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Toster zaje.bisty, raz dwa i masz pyszne tosty, a Ty obrazus, nie jesz tostów, czy robisz w piekarniku, czy na patelni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Ja robię na patelni. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Kiedyś siętak robiło, jak nie było tosterów: cebula, szynka, ser, kromki chleba zwykłego, kapkę oleju i... Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 No robie tak dalej ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Dobra, pierwsze kilka nocy z oczyszczaczo-nawilżaczem za mną. Włączony w tryb auto, więc dopasowuje intensywność do warunków. WIdocznie sypialnię mam w dobrym położeniu pod względem syfu, bo chodził na minimum, lampka zielona. W pobliżu nie mam domów z kominami, więc to na pewno ma znaczenie.Nie wiem na ile to placebo, ale rano nie mam suchego gardła - na ile to zasługa device'a, a na ile po prostu aktualna pogoda? Nie wiem, po zimie będę miał lepsze wyniki.Skubany jednak wrażliwy jest - wstając, uwolniłem z siebie soczystego tłustego bonka zebranego przez 9h spania i lampka zrobiła się pomarańczowa po 5 sekundach, wiatrak przyspieszył xDDD Poczułem się nieswojo, jakby ktoś mnie obserwował i reagował na moje poczynania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 A skąd wiesz że przez noc nic nie pierdnąłeś i że był to 9h? Żona czuwała czy jak? ps co za sprzęt? Poczęstuj sznurkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi