Opublikowano 17 czerwca 20222 l Nie zauważyłem tego, nawet jeśli jest to prawda to warto. Suszarkę cenię nawet bardziej niż zmywarkę.
Opublikowano 17 czerwca 20222 l Nawet nie wygląda to najgorzej. Z Waszego doświadczenia, jak często powinno się czyścić dolny filtr skraplacza? W instrukcji jest napisane, że co 6 miesięcy lub 30 cykli. O górnym to wiem, że najlepiej jak najczęściej. Z dolnym mam o tyle problem, że suszarkę będę musiał trochę podnosić (przez tą listwę zabezpieczającą), więc najchętniej robiłbym to jak najrzadziej
Opublikowano 17 czerwca 20222 l jak to się obsługuje te przyciski na samej górze suszarki? Zawsze mnie to zastanawiało nie wiem, jestem karakanem 170 ja mam jedno obok drugiego
Opublikowano 17 czerwca 20222 l Na luzaku, zdjęcie tak tylko straszy. Mając 170 cm ze spokojem odpalasz sobie pożądany tryb.
Opublikowano 17 czerwca 20222 l Pewnie kwestia rozmiaru. Też przez chwilę na warunki mieszkaniowe rozważaliśmy Beko (dla 45 cm głębokości).
Opublikowano 17 czerwca 20222 l Tak jak @Red_ zasugerował - kwestia rozmiarów. Poczytałem trochę opinii, sprawdziłem jakie ma technologie, wizualnie okej, więc decyzja w zasadzie podjęta w ciągu 3h. Była też fajna promka z 2999 na 2399, więc cebule się zaświeciły. Dodatkowo wzięte na raty 0%, co by żonie trochę scoring zbudować
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Czy ktoś z tu zebranych może podsumować ostatnie strony na temat suszarki? Chciałbym podnieść sobie życiowy level zanabywając takie urządzenie, ale totalnie nie chce mi się doktoryzować w temacie tych urządzeń.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Otóż to. Wyciągasz suche, pachnące i miękkie ubranka, od których michałek dryga przy zakładaniu, a z suszarki drucianej masz sztywne zmięte wyschnięte na wiór szmaty. Life changer. A kwestia co wybrać to już poczytaj preferencje xd edit: o ty gnoju, czyli wojna Życzę miłego czyszczenia kratki wentylacyjnej Z TYŁU XD
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Autor Kolego tę kratkę czyści się ODKURZACZEM raz na pól roku z KURZU, podczas gdy ty czyścisz co miesiąć jakieś badziewie z przodu z KŁAKÓW. W tym czasie LG myje skraplacz POD CIŚNIENIEM, a nie wylewa od niechcenia na niegoo jak ta leniwa menda Boschowska szklankę wody, i nie ma potrzeby żadnego czyszczenia. Edytowane 22 czerwca 20222 l przez WisnieR
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Ale ja nie mam wątpliwości że to jest mi potrzebne, tylko którą wybrać żeby się na ostracyzm nie narazić.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Bierz Beko, przynajmniej będzie rozejm. Nom jedyne co czyszczę to raz na miesiąc kłaki ze zbiornika a nie co suszenie filtr w bębnie xd To o czym mówisz co ma LG pod cisnieniem to chyba inna część, czyszczenie skraplacza czy cos? Do tego nawet nie dotarłem jeszcze czy to się chałupniczo w ogóle czyści w Boschu czy to kwestia serwisowa. Jak dobrze że nie muszę wyciągać z SZAFY POD ZABUDOWA co pół roku by czyścić kratkę
Opublikowano 22 czerwca 20222 l A tu dalej ciągnie się walka Bosch vs LG? Dzięki bogu nie potrwa to długo, LG nie wytrzyma do jesieni
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Myśle, ze to zasługuje na osobny temat AGD Wars, w której można jechać po koreańskiej inżynierii.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Autor 25 minut temu, _Red_ napisał: Bierz Beko, przynajmniej będzie rozejm. Nom jedyne co czyszczę to raz na miesiąc kłaki ze zbiornika a nie co suszenie filtr w bębnie xd To o czym mówisz co ma LG pod cisnieniem to chyba inna część, czyszczenie skraplacza czy cos? Do tego nawet nie dotarłem jeszcze czy to się chałupniczo w ogóle czyści w Boschu czy to kwestia serwisowa. Jak dobrze że nie muszę wyciągać z SZAFY POD ZABUDOWA co pół roku by czyścić kratkę No czyszczenie właśnie skraplacza jest naważniejsze. I nic nie muszę wyciągać bo w projekcie szafo-pralki zrobiłem w ściance dostęp do tej kratki. I CO TERAZ? A teraz tak na CHŁOPSKI ROZUM. Uważasz, że lepszym rozwiązaniem jest czyszczenie SKRAPLACZA z tych kłaków raz w miesiącu, czy czyszczenie tych kłaków z filtra wstępnego po każdym suszeniu, a do tego skraplacz jest czyszczony pod ciśnieniem podczas suszenia. Jak myślisz która metoda jest skuteczniejsza? Edytowane 22 czerwca 20222 l przez WisnieR
Opublikowano 22 czerwca 20222 l No to w takim razie gratuluję pomyślunku jak masz dojście, nie było to oczywiste ze zdjęcia. Oby się i tak nie przegrzała w takiej klitce. Co to metod czyszczenia skraplaczy i innych pierdół, które dzieją się w środku z automatu bez ingerencji użytkownika to może po prostu poczekajmy kto pierwszy napisze, że mu się sprzęt zjebał i tyle. Przy wyborze lodówki/okapu/pralki/piekarnika/indukcji nie miałem tyle srania się o technikalia co z tobą w tym temacie o j e b a n ą suszarkę xd Jak będę wybierał samochód to też będę kierował się wyłącznie tym, czy jakaś tam część silnika ma śrubkę typu A czy B.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Dobra kurwa, do ok 3k jaką kupić? Czy taki szajz będzie ok? Edytowane 22 czerwca 20222 l przez Kogut