Skocz do zawartości

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano

FNG1EDW.jpg

Edytowane przez Szejdj

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 229,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ja dziś się wstrzymam z zakupkami. Nie mam nastroju na szoping XD  Dostałem bardzo miłego e-mail że moja księgowa się pomyliła w tamtym roku i kilka rubryk ominęła w pitach.  No ale przepras

Opublikowano

Teraz juz mam 100% pewności, ze reklamy skanują treści forumka, bo poza paroma postami z milanę, nigdy tego ustrojstwa nie szukałem w necie xdd

4FJvfxHh.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Technologia TrueSteam. Pralka dla graczy, mocno rozważę jak bubble umrze dokładnie w dniu skonczenia gwarancji.

Opublikowano

no lepiej wziac samsunga bo tańszy

Opublikowano

Jesli za ceną faktycznie idzie trwałość na lata to strategicznie droższy = tanszy. Fajnie to wygląda na papierze, chetnie zobaczę realne opinie ludzi, bo marketingowe whitepapery zawsze brzmią jak ósmy cud swiata.

Opublikowano

lg? wymieniam przy 1 okazji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nie sądziłem że wybór sprzętu AGD może być tak trudny. Muszę kupić pralkę. Niby proste...

Pralka to pralka. Bęben ma i się kręci.

Co jest najważniejsze? Czym różni się pralka za 1500zł od tej za 2500zł? Czy wirowanie na poziomie 1200 czy 1400 obrotów?

Czy LG z bezpośrednim napędem czy może Samsung z ekobublem?

Opublikowano

tylko uważaj zeby ekobubble nie mial tego samego procesora co note 7, bo jak beben wypier,doli to  w najlepszym razie bedziesz mial drugie wejscie do lazienki

Opublikowano

Dla ułatwienia podpowiem, bys ograniczył wybór do pralek firmy Bosch, bo w tej cenie są bezkonkurencyjne.

Opublikowano
  • Autor

Jakieś argumenty za tym stoją?

Mi też Bosch kojarzy się z niezawodnością i mamy w rodzinnym domu pralkę Boscha. Jest bardzo cicha i stabilna. Niestety wszystkie modele które sprawdzają nie mają wymiennych łożysk. A to najczęściej psujący się element pralki.

Edytowane przez WisnieR

Opublikowano

Boże analizować AGD czy kupować pod kątem co wymienne co nie.

Polecam tak jak ja zrobiłem ok 5 lat temu. W jeden dzień (wizyty w 3 elektro marketach) kupiliśmy lodówkę, pralkę, zmywarkę. Mieliśmy dwa kryteria: zmieścić się w ustalonym budżecie, musi nam się podobać:) resztę co tam wyczytamy na broszurze. Wsio działa do tej pory. Polecam tak zrobić, a zaoszczędzony czas z analiz poświęcić na gierki.

Opublikowano

Jakieś argumenty za tym stoją?

Mi też Bosch kojarzy się z niezawodnością i mamy w rodzinnym domu pralkę Boscha. Jest bardzo cicha i stabilna. Niestety wszystkie modele które sprawdzają nie mają wymiennych łożysk. A to najczęściej psujący się element pralki.

Argumenty są takie, że są niezawodne, "bardzo ciche i stabilne".

Opublikowano

W obecnych czasach szybciej padają sterowniki elektroniczne, grzałki lub termostaty niż łożyska. Zakładając, że pralka jest dosyć dobra jakościowo to jedyne zmartwienie to jest aby mieć dobrą wentylacje łazienki i brak wilgoci.

Opublikowano

No i jeszcze jakiś zmiękczacz wody, wtedy będzie Pan zadowolony.

Opublikowano

Ja proponuję poczytać o zaletach takich urządzeń jak suszarki bębnowe.

Opublikowano
  • Autor

No jednak jest to niemały wydatek więc wolę wybrać najlepszą możliwą opcję. Takie zboczenie. Zanim coś kupię zawsze analizuje wszystkie dostępne możliwości.