Skocz do zawartości

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 229,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ja dziś się wstrzymam z zakupkami. Nie mam nastroju na szoping XD  Dostałem bardzo miłego e-mail że moja księgowa się pomyliła w tamtym roku i kilka rubryk ominęła w pitach.  No ale przepras

Opublikowano
  • Autor
17 godzin temu, sprite napisał(a):

@WisnieR Regularnie używałeś trybu turbo przez 2 lata? Jeżeli tak, to zabiłeś baterie. 

Tzn? Ale podaj jakieś szczegóły i konkrety, a nie bo tak słyszałem - jestem z wykształcenia elektronikiem, więc jałowa dyskusja z "chłopskim rozumem" nie wchodzi w grę, ale jak masz jakieś fajne danę to z chęcią posłucham, ale z parametrów i baterii i odkurzacza wygląda na to, że nie ma to wpływu na nią. Jest zapas.

Raczej zabiło go ciągłe rozładowywanie do 0, bo inaczej się tym czymś nie da pracować - 5 minut odkurzania i pusty, nie ma sytuacji żebym go odkładał jeszcze z zapasem, chyba że po doraźnym miejscowym odkurzaniem.

W każdym razie pomęczyłem ich, że to nie jest standardowa degradacja baterii i wyślą mi nową.

Trzeba będzie szukać adaptera pod baterie parkside'a.

Edytowane przez WisnieR

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam zmywarki, co jest teraz polecane? Nie chcę najtańszego gówna ani też nie chce wydać kroci. Mam Beko i od samego początku miałem z nią problemy tak więc tej marki chyba bym unikał (z pralki Beko też nie byłem zadowolony). Przerabiał ktoś ostatnio temat czy szukać w odmętach internetu?

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Ja się przerzuciłem na chińszczyznę. Do domu kupiłem Haiery i Hisensy. Mega zadowolony i nie kosztuje to milionów cebulionów. Ewentualnie mogę polecić jeszcze amica.

Opublikowano
3 godziny temu, creatinfreak napisał(a):

Szukam zmywarki, co jest teraz polecane? Nie chcę najtańszego gówna ani też nie chce wydać kroci. Mam Beko i od samego początku miałem z nią problemy tak więc tej marki chyba bym unikał (z pralki Beko też nie byłem zadowolony). Przerabiał ktoś ostatnio temat czy szukać w odmętach internetu?

Bosch, SMV4ECX14E. Poczytaj na AgdManiaku. Cicha, wydajna, dobrze myje, sporo programów, polecam mocno. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie,

jaki odkurzacz pionowy do 1000 zł? Nie zależy mi na funkcji myjącej(choć jeśli będzie to się nie obrażę). Budżet około 650-700 więc ten tysiak to już tak podciągnięty do maksa.

Jakie są wasze spostrzeżenia?

Opublikowano
W dniu 8.03.2025 o 20:06, flavio napisał(a):

Panowie,

jaki odkurzacz pionowy do 1000 zł? Nie zależy mi na funkcji myjącej(choć jeśli będzie to się nie obrażę). Budżet około 650-700 więc ten tysiak to już tak podciągnięty do maksa.

Jakie są wasze spostrzeżenia?

W tym hajsie same elektryczne miotły raczej będą .

Tefal mega słaby , phillips tez Meh. 
Hoover daje radę ale to dalej przepaść do Dysona.

te funkcje mocujące w topowych modelach to mocna uujnia

Opublikowano
50 minut temu, Wojtas1986 napisał(a):

W tym hajsie same elektryczne miotły raczej będą .

Tefal mega słaby , phillips tez Meh. 
Hoover daje radę ale to dalej przepaść do Dysona.

te funkcje mocujące w topowych modelach to mocna uujnia

Taki na przeczekanie potrzebny do nowego mieszkania. Docelowo wiadomo inny.

hoover da radę? 

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, flavio napisał(a):

Taki na przeczekanie potrzebny do nowego mieszkania. Docelowo wiadomo inny.

hoover da radę? 

Jak tymczasowy to na pepperze chwalą sobie chińskiego Laresar M3.

Opublikowano

Ja tam wziąłem budżetowy Xiaomi G20 Lite i popindala bez problemu po mieszkaniu. Do domu bym się zastanowił nad mocniejszym i z funkcją prania, ale do takich codziennych potrzeb to jest wystarczający ten podstawowy, szczególnie, że jak piszesz ma być na przeczekanie.

Opublikowano

Polecam Dreame T10 z masą akcesoriów. 7-8 stówek.  Nie wiem czy jest jeszcze dostępny, jak nie to wyższe wersje T20/T30