Opublikowano 28 stycznia28 sty @WisnieR Regularnie używałeś trybu turbo przez 2 lata? Jeżeli tak, to zabiłeś baterie.
Opublikowano 29 stycznia29 sty Autor 17 godzin temu, sprite napisał(a): @WisnieR Regularnie używałeś trybu turbo przez 2 lata? Jeżeli tak, to zabiłeś baterie. Tzn? Ale podaj jakieś szczegóły i konkrety, a nie bo tak słyszałem - jestem z wykształcenia elektronikiem, więc jałowa dyskusja z "chłopskim rozumem" nie wchodzi w grę, ale jak masz jakieś fajne danę to z chęcią posłucham, ale z parametrów i baterii i odkurzacza wygląda na to, że nie ma to wpływu na nią. Jest zapas. Raczej zabiło go ciągłe rozładowywanie do 0, bo inaczej się tym czymś nie da pracować - 5 minut odkurzania i pusty, nie ma sytuacji żebym go odkładał jeszcze z zapasem, chyba że po doraźnym miejscowym odkurzaniem. W każdym razie pomęczyłem ich, że to nie jest standardowa degradacja baterii i wyślą mi nową. Trzeba będzie szukać adaptera pod baterie parkside'a. Edytowane 29 stycznia29 sty przez WisnieR
Opublikowano 15 lutego15 lut Pany szukam jakiegoś blendera kielichowego do szejków i koktaili, ile to musi mieć W żeby nie pierdoliło się pół godziny z mrożonymi owocami itp? Poleci ktoś jakiś konkretny model? MIKSER STOŁOWY HR3030/00 PHILIPS - Sklep, Opinie, Cena w Allegro.pl Coś takiego wystarczy? Chyba, że jest coś tańszego co też spokojnie da radę.
Opublikowano 17 lutego17 lut Ja mam ten od Ninjy Ninja BN750EU - Blender kielichowy - Morele.net jest droższy, ale możliwe że mają jakieś nizsze modele. Wcześniej miałem Philipsa i obiektywnie uważam że Ninja jest lepsze.
Opublikowano 27 lutego27 lut Szukam zmywarki, co jest teraz polecane? Nie chcę najtańszego gówna ani też nie chce wydać kroci. Mam Beko i od samego początku miałem z nią problemy tak więc tej marki chyba bym unikał (z pralki Beko też nie byłem zadowolony). Przerabiał ktoś ostatnio temat czy szukać w odmętach internetu? Edytowane 27 lutego27 lut przez creatinfreak
Opublikowano 27 lutego27 lut Ja się przerzuciłem na chińszczyznę. Do domu kupiłem Haiery i Hisensy. Mega zadowolony i nie kosztuje to milionów cebulionów. Ewentualnie mogę polecić jeszcze amica.
Opublikowano 27 lutego27 lut 3 godziny temu, creatinfreak napisał(a): Szukam zmywarki, co jest teraz polecane? Nie chcę najtańszego gówna ani też nie chce wydać kroci. Mam Beko i od samego początku miałem z nią problemy tak więc tej marki chyba bym unikał (z pralki Beko też nie byłem zadowolony). Przerabiał ktoś ostatnio temat czy szukać w odmętach internetu? Bosch, SMV4ECX14E. Poczytaj na AgdManiaku. Cicha, wydajna, dobrze myje, sporo programów, polecam mocno.
Opublikowano 8 marca8 mar Panowie, jaki odkurzacz pionowy do 1000 zł? Nie zależy mi na funkcji myjącej(choć jeśli będzie to się nie obrażę). Budżet około 650-700 więc ten tysiak to już tak podciągnięty do maksa. Jakie są wasze spostrzeżenia?
Opublikowano 9 marca9 mar Ode mnie, w tym budżecie, ten: https://www.mediaexpert.pl/agd-male/sprzatanie/odkurzacze-pionowe/odkurzacz-bezprzewodowy-tefal-ty6878-xpert-6-60?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAlbW-BhCMARIsADnwaspnTrI6YfAvyTVMGfc0dtDa4NPHsW7vcy7oDJND2szmr3fH7HeqCmIaAhh7EALw_wcB lub ten: https://www.tefal.pl/p/odkurzacz-bezprzewodowy-tefal-x-force-flex-960-auto-ty2039/7211004935?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAlbW-BhCMARIsADnwaspJqVZ7qw2gRPqchJyNdYrzRmQpKF7sHVgbt-aaxLL5YnOMDwl814MaAmHbEALw_wcB
Opublikowano 9 marca9 mar 9 godzin temu, LiŚciu napisał(a): Ode mnie, w tym budżecie, ten: https://www.mediaexpert.pl/agd-male/sprzatanie/odkurzacze-pionowe/odkurzacz-bezprzewodowy-tefal-ty6878-xpert-6-60?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAlbW-BhCMARIsADnwaspnTrI6YfAvyTVMGfc0dtDa4NPHsW7vcy7oDJND2szmr3fH7HeqCmIaAhh7EALw_wcB lub ten: https://www.tefal.pl/p/odkurzacz-bezprzewodowy-tefal-x-force-flex-960-auto-ty2039/7211004935?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAlbW-BhCMARIsADnwaspJqVZ7qw2gRPqchJyNdYrzRmQpKF7sHVgbt-aaxLL5YnOMDwl814MaAmHbEALw_wcB Dziekuje, dodaje Tefal do listy. ktos może o tych ma jakieś uwagi? Mają dobre opinie. https://www.euro.com.pl/odkurzacze-pionowe/hoover-odkurzacz-pionowy-hf-122dpt-011.bhtml?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=ad_pmax&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAlbW-BhCMARIsADnwasopIc5NuVXjQCFVHULS7pF832zvmXLcHQRJl6QVXG1ciwzL6eS0f-saAkG5EALw_wcB https://www.euro.com.pl/odkurzacze-pionowe/philips-aqua-5000-fc6719-01.bhtml?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=ad_pmax&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAlbW-BhCMARIsADnwasoOh0qwIu7gjkntXsjT34iZqyCdtmhhMth3iTwevLphvCyypfSyQW4aAvGnEALw_wcB
Opublikowano 10 marca10 mar W dniu 8.03.2025 o 20:06, flavio napisał(a): Panowie, jaki odkurzacz pionowy do 1000 zł? Nie zależy mi na funkcji myjącej(choć jeśli będzie to się nie obrażę). Budżet około 650-700 więc ten tysiak to już tak podciągnięty do maksa. Jakie są wasze spostrzeżenia? W tym hajsie same elektryczne miotły raczej będą . Tefal mega słaby , phillips tez Meh. Hoover daje radę ale to dalej przepaść do Dysona. te funkcje mocujące w topowych modelach to mocna uujnia
Opublikowano 10 marca10 mar 50 minut temu, Wojtas1986 napisał(a): W tym hajsie same elektryczne miotły raczej będą . Tefal mega słaby , phillips tez Meh. Hoover daje radę ale to dalej przepaść do Dysona. te funkcje mocujące w topowych modelach to mocna uujnia Taki na przeczekanie potrzebny do nowego mieszkania. Docelowo wiadomo inny. hoover da radę?
Opublikowano 10 marca10 mar Autor 15 minut temu, flavio napisał(a): Taki na przeczekanie potrzebny do nowego mieszkania. Docelowo wiadomo inny. hoover da radę? Jak tymczasowy to na pepperze chwalą sobie chińskiego Laresar M3.
Opublikowano 10 marca10 mar Ja tam wziąłem budżetowy Xiaomi G20 Lite i popindala bez problemu po mieszkaniu. Do domu bym się zastanowił nad mocniejszym i z funkcją prania, ale do takich codziennych potrzeb to jest wystarczający ten podstawowy, szczególnie, że jak piszesz ma być na przeczekanie.
Opublikowano 10 marca10 mar Polecam Dreame T10 z masą akcesoriów. 7-8 stówek. Nie wiem czy jest jeszcze dostępny, jak nie to wyższe wersje T20/T30