Skocz do zawartości

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam Xiaomi z funkcją mopowania i to straszny debil jest. Z dywanem sobie nie radzi, nie umie na niego wjechać albo nie chce i co chwile się blokuje uparcie w dziwnych miejscach. Funkcja mopowania nie działa już dawno, albo woda nie leci w ogóle, albo cieknie mocno.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 230 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ale to wpierdalałeś słonecznik a łupiny wywalałeś na podłogę zamiast do jakiejś miseczki czy coś? W lesie mieszkasz? Ja bym cię z domu wyjebał a nie kazał sprzątać po sobie 

Opublikowano

Ta funkcja mopowania )Dałem się nabrać, Uzyłem 3 razy, nigdy więcej, to tak naprawdę jakby ktoś wziął 2 ręczniki papierowe i próbował nimi wytrzeć całą podłogę. Daremne, nędzne. Te ze szczotkami też pewnie robią całą podłogę na jednych brudnych szczotach, ale może efekt jest lepszy.

Opublikowano

Ja mam teraz robota z dwoma obrotowymi padami mopującymi i jest git. Dajesz do wody 2ml specjalnego płynu i podłoga czyściutka. Nawet plamy schodzą.

W tych starych ta szmata do mopowania, która sunie po podłodze to gówno obesrane.