Skocz do zawartości

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano

1/2 wsadu to bujda, ale z metalowym dnem to masz rację - podstawa 

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 229,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ja dziś się wstrzymam z zakupkami. Nie mam nastroju na szoping XD  Dostałem bardzo miłego e-mail że moja księgowa się pomyliła w tamtym roku i kilka rubryk ominęła w pitach.  No ale przepras

Opublikowano

1/2 wsadu to taka sama bujda jak plastikowe dno. Nie ma znaczenia tworzywo na dnie. Komuś we łbach coś dziwnego się upyerdoliło z tym metalem na dnie jak z Boschem, który musi być produkowany wyłącznie w Niemczech.

Przede wszystkim program Auto to podstawa. Do tego najlepiej z trzecią szufladą na sztućce, bo dużo miejsca zajmuje ten koszyk. Do tego wąż z AquaStop. Zmywara taka będzie za jakieś 2 koła, ale wiesz, że jest porządna

Ed.

Zobacz ten model:

Bosch SMS58D08EU

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

dowod ze 1/2 to bujda

Jedna druga załadunku zużywa 75% wszystkich płynów i wody w porównaniu ze zwykłym programem, a nie 50% jak się mylnie wydaje. Do tego jak masz zmywarkę, która wyłącza w tym programie jedną dyszę za pomocą siłownika może dojść do spalenia programatora. Zużycie energii też nie jest wcale mniejsze, bo jednak suszenie idzie po całej powierzchni wewnątrz.

Opublikowano

photo-thumb-64544.jpg?_r=1482171799

czyli jeżeli chcę puscic zmywarkę mimo ze mam załadowaną do połowy puszczenie trybu 1/2 cos mi  da.

Za to puszczanie zmywarki co pół zapelnienia, bo tak, jest nie opłacalne.

Więc sytuacja nie jest czarno-biała.

A co do usterek - zmywarka to jest ten sprzet na ktory trzeba brac przedluzoną gware, na szczescie moja już 5 lat bez problemu, i wyglada jak nowa, a puszczam zawsze na noc, jak jest załadowana do połowy to trybem 1/2.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Ogólnie większa oszczędność jest przy pełnej zmywarce.

Opublikowano

dowod ze 1/2 to bujda

napisałem do szefa MON w tej sprawie, obiecał podesłać niezbite dowody 

Opublikowano

oszczedzanie jest dla biedoty

BALON-METALIZOWANY-CZERWONY.png

pc jest dla biedy

Opublikowano

Red baloon

Nieźle, metaforycznie pocisnał dwóm userom.

Opublikowano

A mogl trzem.

2013-05-11-00-46-55-79.jpg

Opublikowano

To bylby jeszcze talon.

Opublikowano

dowod ze 1/2 to bujda

Jedna druga załadunku zużywa 75% wszystkich płynów i wody w porównaniu ze zwykłym programem, a nie 50% jak się mylnie wydaje. Do tego jak masz zmywarkę, która wyłącza w tym programie jedną dyszę za pomocą siłownika może dojść do spalenia programatora. Zużycie energii też nie jest wcale mniejsze, bo jednak suszenie idzie po całej powierzchni wewnątrz.

1/2 wsadu to taka sama bujda jak plastikowe dno. Nie ma znaczenia tworzywo na dnie. Komuś we łbach coś dziwnego się upyerdoliło z tym metalem na dnie jak z Boschem, który musi być produkowany wyłącznie w Niemczech.

Przede wszystkim program Auto to podstawa. Do tego najlepiej z trzecią szufladą na sztućce, bo dużo miejsca zajmuje ten koszyk. Do tego wąż z AquaStop. Zmywara taka będzie za jakieś 2 koła, ale wiesz, że jest porządna

Ed.

Zobacz ten model:

Bosch SMS58D08EU

Dzięki za tipy, akurat szukam 45cm zmywarki do nowego mieszkania :)

Opublikowano

oszczedzanie jest dla biedoty

BALON-METALIZOWANY-CZERWONY.png

Oszczędzanie to bardzo dobra rzecz. Nie wyobrażam sobie życie bez oszczędzania.

Opublikowano

Skoro stać Cię na oszczędzanie, to znaczy, że jesteś bogaty. A po co bogatemu oszczędzać? Szach-mat!  :reggie: 

Edytowane przez Meanthord

Opublikowano

Po to że jak nie będzie już bogaty to żeby dalej był chociaż zamożny.

Makao, po makale!

Opublikowano

w końcu ludzie wynajdą coś lepszego od odkurzacza, i  będzie pisda.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktos doświadczenia w montażu zmywarek.. ?

mam takie rozwiązanie w kuchni:

pod zlewem                                                              i obok odplyw jak rura idzie, miejsce pod zmywarke

bgyVWHw.jpgWiEdGHL.jpg

Myśle jak tu zmywarke wstawić. Ta rura odpływu wystaje na jakieś 10-11cm. Glupio trochę zeby zmywarka wystawała. Więc kuć sciane i ją schować i montować tu? Druga opcja, na lewo od zlewu jest szafka, ktorą mógłbym wstawić tu na prawo w tą dziure, zrobic otwory w scianach szafek na przewody i zmywarke wstawić tam, obyło by sie bez kucia sciany. Tylko czy odpływ od zmywarki może być podłączony tam do reszty pod zlewem?

Edytowane przez puszkin

Opublikowano

Panowie, w życiu nie kupowałem odkurzacza, ale nadeszła ta wiekopomna chwila w której mam dosc miotłowania.

Budżet 100zł. Co brac, czego sie wystrzegac?

Opublikowano

Przede wszystkim wystrzegałbym się wszystkiego do 100 zł :yao:

Pochodzi to parę miesięcy i pewnie ma mniej mocy w ciągnięciu niż etiopska prostytutka. Weź jakiegoś zelmera z serii Elf, moc 1400W wzwyż :hi:

Opublikowano

do 100 może taki

nono.jpg

Opublikowano

Gierki po 250zł kupuje, a na odkurzacz skapi jak red na wszystko.