grzybiarz 10 291 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 (edytowane) Nazwijcie taki dział "Poradnik Domowy". Pisałem już, że mi czasem w kiblu woda leci i jedyne co pomaga to wrzucenie kostki baRwiącej do tego zbiornika? Edytowane 6 września 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Nazwijcie taki dział "Poradnik Domowy". Pisałem już, że mi czasem w kiblu woda leci i jedyne co pomaga to wrzucenie kostki bawiącej do tego zbiornika? Pewnie dlatego, że kostka podnosi minimalnie poziom wody akurat o tyle aby pływak podniósł się do poziomu zatykającego dopływ wody. Przy pływaku masz takie ząbki - spróbuj go wyregulować tak aby łapał niżej. Ogólnie to pogrzeb w kiblu i reguluj pływak albo te te pływaki od odpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Poczytałem ostatnie zdanie i stwierdziłem, że na pewno wyjdzie fajnie po angielsku w google translatorze. "Overall a funeral in the toilet and regulates the float or the floats from the outlet." No w sumie. Prawie jak komentarze debili na Google Playu. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 W sumie to co napisałem jest inwalidą - poziom wody z kostką czy bez jest taki sam żeby uruchomić pływak xD Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 6 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Już to było wyciągane, czyszczone, zakładane od nowa i po jakimś czasie dalej cieknie. Square pisał kiedyś, że też ma ten problem:) Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Jak po wyczyszczeniu z kamienia pływak wciąz nie działa, to tylko wymiana. Kilkanascie minut prostej roboty, zawór pływakowy kosztuje grosze, a jaki komfort sprawnego w pełni kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Tak jak pisze dee. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 6 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Łatwo Ci mówić, ale jak się jest kąsolowcem, to sprawy nieco się komplikują. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 To jak z tym spławikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 7 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 No i jest dział, dzięki moderacjo:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Już to było wyciągane, czyszczone, zakładane od nowa i po jakimś czasie dalej cieknie. Square pisał kiedyś, że też ma ten problem:) No i mam dalej kibel zabudowany, ciężko cokolwiek sprawdzić jak się nie zna. Woda się nie nabiera, muszę kilkanaście razy naciskać spłuczkę, aby zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Na wynajmowanym od roku mi cieklo z dystrybutora. Jak nie swoje, to nic z tym nie robiliśmy poza zakrecaniem wody po każdym użyciu Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Zauważyłem usterkę, nie ejstem moderatorem, obrażam się, honor. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Jadę zaraz po fugę, żeby załatać dziurę w płytce: e: oczywiście wrzucę zdjęcie naprawionej usterki po skończonej robocie Edytowane 7 września 2016 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Zajebiscie ktoś ci kładł płytki. Bez kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Toć widać klej, zrób CSI powiększenie i wsio jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Gdyby były dobrze położone, to nie byłoby w tym miejscu pusto, a tylko w taki sposób można zrobić taką dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 7 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Już to było wyciągane, czyszczone, zakładane od nowa i po jakimś czasie dalej cieknie. Square pisał kiedyś, że też ma ten problem:) No i mam dalej kibel zabudowany, ciężko cokolwiek sprawdzić jak się nie zna. Woda się nie nabiera, muszę kilkanaście razy naciskać spłuczkę, aby zadziałało. To u Ciebie tak, a ja po prostu otwieram tą wnękę, i wciskam pływak do dołu, by opadł. No i woda już się nie leje. Też wcześniej wciskałem spłuczkę, ale trochę szkoda tracić wody Dzieje się tak rzadko, ale jednak - no i kostki te barwiące pomagają, bo jeszcze nigdy nie ciekło, kiedy woda była niebieska od kostki. Edytowane 7 września 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 U mnie nie cieknie. Po spłukaniu nie nabiera automatycznie wody nie tracę. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Regulujcie ten pływak na środku w zbiorniku. W końcu się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Taki problem, pudełko od wentylatora w łazience nie chce sie wpasować w dziurę. Jakiś klej pomoże? zdjęcia: http://imgur.com/a/lvyuz Edytowane 7 września 2016 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Montażowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Dzięki, spróbuje a jeszcze problem z drzwiami balkonowymi. Pokój od strony słońca, na balkonie szklarnia. Od ciepła drzwi nie chcą się domykać, naprawdę trzeba się siłować z nimi. Jakiś sprytny myk? http://imgur.com/a/GzdAI Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi