Gość _Be_ Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Tylko NAKŁO NAD NOTECIĄ Edytowane 19 Września 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Mamy tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 krakow ładne miasto, ale tam serio powietrze (pipi)ie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Mamy tesco. Sadziłem tam kloca. A przy czymś co wyglądało jak młyn czy ki chu.j miejscowa bandyterka chciała mnie pobić za długie włosy. To było jakieś 10 lat temu, więc mogło się pozmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 W Posen jakąś kolejną galerię budują czy coś takiego dla okolicznych wiosek. To trochę odstrasza aczkolwiek pizza z PH w starym browarze to jedna z najlepszych jakie jadłem w życiu z tej sieciówki więc szanuję mocno. Podobnie wycieczka PKP do Kołobrzegu przez takie malownicze miejscowości jak Szamotuły, to było dość ciekawe przeżycie. Do Berlina blisko, no i wybudowali już ponoć to rondo, którego budowa już tyle czasu trwała (jak byłem w 2014 ostatni raz to wszystko było rozkopane, ogromna inwestycja). Poznań kusi, nowoczesne miasto i jakoś bardziej mnie przyciąga niż przereklamowany i dziurawy Kraków, który mam pod nosem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 W obu miastach żyło/żyje mi się dobrze, koszty codzienne podobne. No i oba mają Moa, więc mamuta zjesz tu i tu xD Nie wiem czym się zajmujesz na co dzień (kiedyś coś pisałeś o obsłudze sprzętu budowlanego, czy mylę?), ale obadaj gdzie masz lepsze perspektywy w zawodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Polecam mieszkanie w Olsztynie. Jeżeli chodzi o czystośc wody z kranu i powietrza to I klasa czystości Dodatkowo w pobliżu świetne tereny i fajne atrakcje od Mikołajek po Gizycko. Oczywiście trzeba lubić sporty wodne Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 U mnie, jak Biedroń powiedział, że w Słupsku jest super czysta woda w kranach, tak przestałem ją pić ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Czy woda w w Słupsku pachnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jebie gejozą. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 W obu miastach żyło/żyje mi się dobrze, koszty codzienne podobne. No i oba mają Moa, więc mamuta zjesz tu i tu xD Nie wiem czym się zajmujesz na co dzień (kiedyś coś pisałeś o obsłudze sprzętu budowlanego, czy mylę?), ale obadaj gdzie masz lepsze perspektywy w zawodzie. Dobry tekst, będziesz to mówił dzieciom, zaraz po wyjasnieniu dlaczego musisz wycinac każde spodnie na ogon, i dlaczego rozciagasz czapki na misce. nie no tak serio, lepiej chlac na wawelu niż na cytadeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 poważnie Robert w twoim zawodzie jest aż tak zle? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 POWAŻNIE, może weźmiesz mnie na przyuczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 nie no to jest Polska stary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Polecam Rzeszów. Daleko od Polski, czyste powietrze, miasto bardzo rozwojowe. Sam zastanawiałem się nad przeprowadzką tam, ale póki co robota i własne mieszkanie trzymają mnie w lubelskim. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 ale Rzeszów tak bardzo PiS, no ale macie podgrzewane przystanki autobusowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Nie ma się co zastanawiać, tylko Poznań. Mam na sprzedaż mieszkanie w samym centrum. Używane. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Wschód Polski odpada - kiepsko z robotą w branży, jakiś taki marazm odnoszę wrażenie w rozwoju gospodarczym (w Poznaniu zarówno dla mnie jak i partnerki robota jest bez problemu). Moja studiowała w Lublinie więc często odwiedzałem tamte regiony jak i samo miasto znam dobrze na pamięć i główne skojarzenia to beznadziejna infrastruktura drogowa i wysokie stężenie patolstwa - w sumie to wszędzie, nawet w "bogatszych" dzielnicach/osiedlach. W Poznaniu przynajmniej coś się dzieje, byłem kilka razy w odwiedzinach u kolegi w tym mieście i naprawdę widać rozwój z roku na rok. Miasto dość rozbudowane, inwestycji masa, infrastruktura sukcesywnie się poprawia no i nie czułem takiego ścisku jak chociażby w Krakau. Powiedzcie mi jeszcze jak to jest ze studenciarstwem (najlepiej ci co mieszkali i tu i tu dłuższy czas - Red?). Szczerze mówiąc nie orientuję się jak tam wygląda sytuacja ze szkołami wyższymi. Cytadela - ładny park, wypady na rowerki na Maltę czy okoliczne jeziorka też wspominam bardzo miło. W sumie to jak się nie podoba zawsze będę mógł wrócić na południe więc może warto zaryzykować... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Nie ma się co zastanawiać, tylko Poznań. Mam na sprzedaż mieszkanie w samym centrum. Używane. mam nadzieję że nie dlatego że się zwolniło ;/ Edytowane 20 Września 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 No nie, bo ja ciągle w nim mieszkam, ale istotnie rok temu moja skromna grupa żyjących członków rodziny się zmniejszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Nie, naprawdę winner, Poznań na Ciebie nie zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 @winner Przecież Lublin to czarna dziura w porównaniu do Rzeszowa. Brudny, brzydki, nic się nie dzieje, a w dodatku blisko Świdnik... Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Poznań zaje.bisty. Mieszkanie w centrum, 5 minut od Starego Browaru, w okolicy parki, zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 No nie, bo ja ciągle w nim mieszkam, ale istotnie rok temu moja skromna grupa żyjących członków rodziny się zmniejszyła. podobno przez lenistwo partnera odchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 No i oba mają Moa, więc mamuta zjesz tu i tu xD W Poznaniu już nie zje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi