Skocz do zawartości

Niemieszkanie z rodzicami do 30 / 40

Featured Replies

Opublikowano

Lane.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i podpisałem umowę rezerwacyjną na nowe mieszkanie. Nie spodziewałem się że nastąpi to niecałe 3 lata po przeprowadzce do Warszawy, ale sytuacja na rynku i w pracy pozwoliła podjąć taką decyzję. 60

• Widzę ciekawą dyskusję, która idealnie wpasowuje się w mój case, więc chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami.   Na początek, na szybko przedstawię kontekst. W ubiegłym roku, w listopadz

• U mnie remont zapierdala jak automat, harmonogram wyprzedza założone wcześniej plany. Co z tego jednak, skoro wszystko może się usrać przez posadzki. Niby wylewane w grudniu, na wierzchu suche jak wió

Opublikowano

Lane:) ale niestety zabiegowe (wkur wiające) żeby uwolnić jeszcze więcej przestrzeni na dole.

Wyłożone drewnem dębowym i mdf na pół stopniach aby się nie niszczyły jak się z buta przyku rwi.

Opublikowano

Red, Balon jakie powierzchnię użytkowe u was są?

Opublikowano

To już na priv jak coś :)

Opublikowano

Red, Balon jakie powierzchnię użytkowe u was są?

Red ma mieszkanie a nie dom. Co ci da ta informacja w kontekscie twojego segmentu?

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem, ale jak coś to 75m2.

Opublikowano

No ale przecież balon dawał zdjęcie domu

Opublikowano

Geez przecież urządzenie np łazienki czy kuchni niczym się nie różni rajt? Owszem cenę za 1m podawał ale jak odejdę koszty pieca schodów to powiedzmy mamy podobnie z 1m. Czy (pipi)e głupoty?

Opublikowano

Ke? Link?

Opublikowano

Nigdy. Chyba coś cie się po (pipi)ało. Dałem raz salonu z kominkiem do HC Roomu.

Opublikowano

Ani tu, ani na fejsie tak samo samochodów oraz nie daję zdjęć z 4 urlopów w rok.

Opublikowano

Ke? Link?

Bez_tytu_u.jpg

Opublikowano
  • Autor

Przecie to jakis render

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

O jezu jakie śmieszne, o jezu.

Opublikowano

Przeczuwalem odpowiedź ale i tak zapytałem ;)

Edytowane przez mozi

Opublikowano
  • Autor

Dom z balonikow akurat zabawmy :smutas:

Opublikowano

No rozchmurzmy  się, wypuśćmy z  siebie powietrze.

ja mam 70, plus strych 50.

Opublikowano

Dobra jeszcze tylko dajcie cenę ile magicy biorą za 1m roboty. Kafle, gładzie ile to teraz kosztuje z metra? Bo architekt wnętrz to już wiem i chce taka robotę.

Opublikowano

Dom z balonikow akurat zabawmy :smutas:

A to bardzo Redziu.

Opublikowano

To koledzy powiedzą, jestem poznanska menda i gładź i  elektryke robiłem przy pomocy mistrza złotej rączki,  przyjaciela rodziny, wziął  symbolicznie, niestety. Grutnowanie i  malowanie samemu, miałem jeszcze zycie osobiste, brak dzieci, to latałem po  nocach  z czołówką po m ciemku gruntowałem ;]

A płytki wynegocjowałem u developera na samym początku, jak już z pieniedzy nie zszedł, to przeszedłem do robocizny.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Ja nie pamiętam stawek, plus przez 4 lata bankowo poszły do góry. Dodatkowo każdy bierze inaczej i jak w każdej branży roztrzały są bardzo duże. Podstawa to robić jak najwięcej sprawdzonymi, zaufanymi ekipami od znajomych itp. Jak takich nie masz to nie zazdroszczę etapu poszukiwania wykonawców :/

Edytowane przez balon