milan 7 022 Opublikowano 23 marca 2018 Opublikowano 23 marca 2018 Aj tam, centuś to komplement dla poznaniaka Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Mejm przez ciebie odszedł :((((((((((((((( Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Elektryczny/gazowy grill na balkonie to jest wieś czy nie :d? Nad moim mieszkaniem nikogo nie mam a boki balkonu mam murowane więc nikomu nie powinno zalatywać. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Ugulnie wies, ale jak ostatnie pietro to mozna o ile sasiedzi beda wyrozumiali. Bo to ze masz jakis beton po bokach nie powstrzyma zapachow. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 To kij rezygnuje. Ale jak jakiś cep mi zacznie palić na balkonie to nie będę miał zmiłuj z grillem i wrócę do pomysłu. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Za robienie gryla poza sezonem grylowym są kary cielesne Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Jezusku, myślałem że tokar się wyprowadził Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Nie mogę, jak bym robił kolejne fotki urodzinowe? Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Sezon grylowy? Co jak ktoś piecze kiełbasę wiosną? Przyjeżdża grillowa policja i spuszcza wperdool? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Opublikowano 17 sierpnia 2019 ja pyerdole po operacji tej je.banej przepukliny musiałem wrócić na miesiąc do matki do domu, dziś mija 3 tydzień i zaraz nie dbając o bagaż wsiądę do pociągu byle jakiego i panie koduktorze łaskawy byle nie do warszawy tak mi się przyszłościowo nasunęło pytanie - jest tu ktoś z forumka kto ma już starszych rodziców z którymi mieszka żeby się nimi opiekować czy coś? to jest wykonalne bez wpadania w alkoholizm albo inne środki uspokajające? taknieco? tylko poważne odpowiedzi 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Ja tam często bywam u rodziców ma weekend i bardzo sobie chwalę. Mieszkać też bym mógł. A czym cie tak matka irytuje? Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Krupek nie budź demona 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Opublikowano 17 sierpnia 2019 35 minut temu, krupek napisał: Ja tam często bywam u rodziców ma weekend i bardzo sobie chwalę. Mieszkać też bym mógł. A czym cie tak matka irytuje? Po prostu jesteśmy do siebie zbyt podobni w niektórych kwestiach (upartość, chęć postawienia na swoim) i zbyt rozbieżni w innych (podejście do życia, aktywność, poglądy polityczne/religijne), żeby żyć w zgodzie i radości. No weźmy chociaż dziś i wczoraj - chuy mnie strzela jak mam awanturę i słysze wyrzuty o to, że kupiłem złą sałatę i ona musiała czekać 5h na samochód bo mnie nie było (a do lidla mamy 10 min spacerkiem, no ale ona jeździ autem do pracy oddalonej o 800m, więc może mam zbyt wysokie oczekiwania XD). Albo jak czegoś tam zapomniałem kupić i awantura przez telefon, a przecież osiedlowy sklepik mamy 100m od domu, ale ona by się musiała ubrać odpowiednio i umalować, żeby wyjść po ku.rwa słoik majonezu, więc tego nie zrobi bo jej się nie chce XDD itd itp ehhh Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 17 sierpnia 2019 (edytowane) Ostatnio matka mnie powaznie uczulala przez telefon, ze jak odwiedze wujka w Gdansku to lepiej zebym nie rozmawiał z nim o polityce bo on jest za Tuskiem. Takze ten tego, polityka i starzy ludzie to nie wspolgra. Ale odwiedziny sa duzo milsze odkad mają wnuka, bo wtedy są nim oczarowani i ich atencja nie skupia sie na wku.rwianiu mnie i zony. Edytowane 17 sierpnia 2019 przez _Red_ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 sierpnia 2019 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Ale wy macie popierdo,dolone matki xD Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 17 sierpnia 2019 No widzisz, tak sobie wybrałem. Dobrze miec prawie 40ke i mieszkac na swoim Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 Nie mam pomysłu, gdzie taki temat poruszyć, więc walę tu: otóż blokowy cieć upodobał sobie już dosyć dawno dmuchawę do liści jako złoty środek na wszystko, łącznie z kurzem. W sezonie jesiennym potrafi odpalać to gó.wno codziennie (poza weekendami ofkoz, wtedy może przejść huragan i rozwalić pół podwórka i nie ma pana) i przynajmniej godzinę z krótkimi przerwami napier.dalać inteligentowi pod oknem. Co wiąże się z bardzo dużym hałasem (w mieszkaniu na 3 piętrze przy zamkniętych oknach nie słyszę, co mówi osoba kilka metrów obok mnie, obstawiam, że podchodzi pod 80-100 decybeli), smrodem spalin (pewnie ropa) i robieniem ogólnego syfu (wzniecanie pyłu). Nie mówiąc o zwyczajnym absurdzie sytuacji, gdzie głupek zamiast wziąć miotłę i zamieść to kilkoma ruchami, to łazi i męczy ludzi i samego siebie, przewalając garstki liści z boku na bok. A za parę godzin dmuchnie wiatrem i cały chodnik i tak jest w liściach, bo jest ku.rwa JESIEŃ. Syzyfowa praca. No zmierzając do meritum: co mogę jako mieszkaniec zrobić w celu poprawy sobie jakości życia? Podjęcie tematu na gębę nic nie dało, grzeczne pismo do zarządu też, dostałem mało merytoryczną odpowiedź w stylu "w naszej ocenie urządzenia są stosowane adekwatnie do potrzeb". Na sąsiadów nie ma co liczyć, nawet jak im coś przeszkadza, to są bierni i wystraszeni. Czy może pogodzić się z porażką i zaciskając zęby odpoczywać po robocie w stoperach? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 Właśnie dziś jechałem rano i widząc podobnego typa myślałem sobie jaki to kretynizm. Typ szedł i zdmuchiwał liście z chodnika na chodnik, podczas gdy w okolicy jesienią prawie codziennie wieje i te liście i tak z powrotem zlecą na chodnik. No to taka chyba idiotyczna sztuka dla sztuki. A zrobić raczej nic nie możesz. Można by spróbować grupową petycję ogarnąć, że przeszkadza to wszystkim mieszkańcom. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 @kotlet_schabowy 1. Ustawiasz w tel żeby twoje ID nie było widoczne. 2. Dzwonisz do swojej spółdzielni mieszkaniowej jako redaktor TVN mieszkający na osiedlu. 3. Je.biesz ich z góry na dół i grozisz, że jak gość nie wróci do miotły to robisz reportaż. Jak moja matka leżała w szpitalu przed operacją i personel traktował ją kiepsko po 1 telefonie leżała sama na sali, była informowana na bieżąco i miała inne żarcie niż reszta. Głupie ale działa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi