Mejm 15 291 Opublikowano 30 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 Kiedys obliczalo sie wykonczenie mnozac powierzchnie x 1k. Widze ze juz nieaktualne xD No ale jak za robocizne szpece wolaja po 15 kola... Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 30 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 Za robocizne czego? 15 koła za ekipę pracującą np. miesiąc nad całym mieszkaniem? Promocja, poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 30 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 Chcialbys, dwie lazienki xD Ktos tu pisal. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 30 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 Majstry to teraz są yebane gwiazdy, a to się umawiaj na 2 lata naprzód, a to ch.uj nawet nie oddzwoni bo mu się nie chce. W du.pach się o przewracało Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 To było 3 lata temu 13 minut temu, Mejm napisał: Chcialbys, dwie lazienki xD Ktos tu pisal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 30 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 na rynku wtórnym to powinno byc prawo jednej nocy, ze placisz zaliczke do zwrotu i mozesz sobie 24h spedzic w chacie albo nie wiem za dodatkowa oplata pare stow jakbys airbnb tam wynajmowal tak to kurwa zaciagasz kredyt i kupujesz kota w worku. jedynie jak osiedle dopiero powstaje i nie jest nastawione na kawalerki to wiadomo, ze 90% populacji to beda rodzinki z gowniakami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 to by wtedy był przed udostępnieniem lokalu rajd po sąsiadach z flaszkami żeby się zachowywali grzecznie przez jeden dzień, co ty polaków nie znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Niee ma na ali jakichś tłumików do założenia na gówniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 10 hours ago, Soban said: na rynku wtórnym to powinno byc prawo jednej nocy, ze placisz zaliczke do zwrotu i mozesz sobie 24h spedzic w chacie albo nie wiem za dodatkowa oplata pare stow jakbys airbnb tam wynajmowal tak to kurwa zaciagasz kredyt i kupujesz kota w worku. jedynie jak osiedle dopiero powstaje i nie jest nastawione na kawalerki to wiadomo, ze 90% populacji to beda rodzinki z gowniakami Popieram, sam ostatnio musiałem wyciszać 2 pokoje bo ściany kartonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 W sumie logiczne. Jeśli autem możesz się zawsze przejechać przed decyzją, to w mieszkaniu też powinno się mieć możliwość chwilę posiedzieć, idealnie spędzić dobę. Chociaż czasem przy wizycie można niepotrzebnie się czegoś wystraszyć. Kiedy oglądałem swoje wynajęte lokum, akurat strasznie biły dzwony w pobliskim kościele, aż miałem wątpliwości czy będzie to do wytrzymania. Ostatecznie okazało się, że była to absolutnie najgorsza pora dnia jeśli chodzi o dzwony, a finalnie najbardziej wnerwiają mnie gołębie, dalej dzwony i dopiero sąsiedzi, przy czym ogólnie jest w porządku jeśli chodzi o hałas, bo wieczorami jest cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 12 godzin temu, Soban napisał: na rynku wtórnym to powinno byc prawo jednej nocy, ze placisz zaliczke do zwrotu i mozesz sobie 24h spedzic w chacie albo nie wiem za dodatkowa oplata pare stow jakbys airbnb tam wynajmowal tak to kurwa zaciagasz kredyt i kupujesz kota w worku. jedynie jak osiedle dopiero powstaje i nie jest nastawione na kawalerki to wiadomo, ze 90% populacji to beda rodzinki z gowniakami Dobry motyw jak kupujesz mieszkanie, które wynajmowałeś. Kiedyś miałem taką propozycję od właściciela, aleee... wyprowadzałem się z tego mieszkania właśnie ze względu na zyebanych sąsiadów;] Dzień to za mało tak pomieszkać. Janusze nieruchomości pewnie by na te 24 godziny spa wykupili pato sosmiadowi i gra gitara. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Ja pierdole. Jedna pralka na kilka mieszkań, 8 metrowa kawalerka w piwnicy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Widziałem, to już. Kombinatorstwo lvl. expert i jeszcze ten typ z tiktoka. Gość rodem z clickbaitowych reklam o powiększaniu fujary magicznym żelem lub sposobie na zarobienie 3821USD w tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: jeszcze ten typ z tiktoka No ale co, Mazzeo tez mowil zeby pchac sie w kredyty wiec chyba dobrze radzi xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Bardzo smutny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 To jak mam tutaj 160 m to po 10 m robię 16 apartamentów i $$$$$$ same płyną Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 673 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 (edytowane) A propos jeszcze całego tego wątku hałasowania, sąsiadów etc. Sam znajduje się teraz w sytuacji analogicznej do "wrogów" Wiśniera i niestety o ile ich metody i reakcje są przesadzone (aczkolwiek niektóre pomysły sobie muszę odnotować xd), tak jestem w stanie zrozumieć ich wkurw. Są rzeczy, które raczej każdy normalny przyjmie ze zrozumieniem, bo są zwyczajne niezależne od nikogo (płacz chociażby, ale u mnie tego prawie nie słychać). Ale to bieganie po mieszkaniu jak po wybiegu, skakanie, rzucanie jakimiś przedmiotami czy chujwi czym i inne zwierzęce harce, mogą naprawdę wyprowadzić człowieka z równowagi, bo to nawet nie tyle hałas, co niosące się po ścianach wibracje. Czuję się coraz częściej jak Miauczyński. Wolność działa w obie strony i ja w swoim mieszkaniu nie zamierzam żyć wg harmonogramu sąsiadów. Jeszcze pół biedy, jak faktycznie ktoś ma tłumiący to dywan. A ta gadka, że dziecku nie przetłumaczysz (wiadomo, zależy od wieku), to dobra wymówka na wychowywanie osoby nie zwracającej uwagi na innych, co zresztą obserwuję wszędzie dookoła. Jeżeli rodzic nie potrafi powiedzieć 2-3 latkowi stanowczego "nie krzycz/nie skacz", to co będzie jak gówniak zostanie nastolatkiem xD? Ludzie mają w dzisiejszych czasach pierdolca na punkcie swoich dzieci (co samo w sobie jest naturalne, ale idzie to w kierunku jakiejś bezkarności) i broń Boże zwrócić uwagę ich skarbowi, bo gotowi chwytać z a sztachetę. Kraj kultu kobiet i dzieci, ehhh. Edytowane 10 kwietnia 2021 przez kotlet_schabowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Wystarczy ze czasem czytam komenty madek na Fanpage "Blog Ojciec". Broń boże nie robic kar, restrykcji, żadnych gwaltownych krzyków (spoko, dzieciak wlozy zaraz głowę do piekarnika, ale najlepiej delikatnie poproś 5 razy by tego nie robił). Mojemu jak zapierdala jak dzik w paśniku mówię, żeby tak glosno nie tupał bo pod nami śpią sąsiedzi. Jak dalej naparza tłumacze znowu, trzeci - zabieram go i koniec zabawy. Albo idziemy biegac przed blok. Tez w sumie dostałbym pierdolca słysząc kopyta cały dzień. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
apsnt 61 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 On 3/30/2021 at 4:59 PM, ping said: To i tak jest w sumie wersja deluxe. Zdjęcie, którego szukał mój mózg wygląda tak: Fantastisch! Arcydzieło chowu klatkowego. Całe życie mieszkałem w mieście w bloku, teraz w większym mieście, w większym bloku. Mam dość tej patoli. Chcę mieć dom, robić w nim co chcę. Moje potrzeby socjalne, sąsiedzkie są niewielkie. Nie potrzebuję pozdrawiać codziennie masę patusów albo obgadywać Pana Witka spod mieszkania 118 by czuć w życiu sens. W Danii mieszkałem na osiedlu szeregówek i mieszkaniowo było to zdecydowanie przyjemniejsze. Pola, łąki w otoczeniu i las niedaleko. No i Dania jest czysta... Bombelków w życiu nie chcę mieć swoich ani sąsiedzkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Dalem plusa kotletowi bo ma racje i Redowi bo jest wzorem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Red to zabrania biegania bo się parkiet zniszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Ja mieszkam na osiedlu gdzie jest duzo dzieci i jakos nie wqrwiaja. Ale to zależy jak trafisz niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 19 minut temu, mozi napisał: Red to zabrania biegania bo się parkiet zniszczy Na parkiet boje sie juz patrzec. Po 20000 rysie od pchania autek przestałem liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Tak mialem ze schodami. Jak wnosili meble przy przeprwadze i im upadło to darłem mordę ale teraz juz kot zrobił taka masakrę ze nie zwracam uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
apsnt 61 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 https://www.wykop.pl/link/6049187/osiedle-tylko-dla-bezdzietnych-w-polsce-sprawdzamy-czy-bedzie-legalne/# Obczajcie sobie to :D. Nie rozumiem bólu dzietnych - jakby ktoś ich tym upokorzył, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi